Концерти 2011 (2)

• 30 605
  • 534
  •   1
Отговори
# 375
Разбихме се в Каварнаааааааа............... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 376
Разбихме се в Каварнаааааааа............... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
И ние...и ние Laughing
Току що се прибираме и още не сме се освестили,но всичко беше страхотно......И децата се накефиха максимално/язък ми за притесненията,......те повече от нас се нарадваха/.Много сме доволни от представянето на Sonata arctica,Tiamat,Moonspell и най-вече от Arch Enemy......,на Paradise lost им дадохме втори шанс,но нещо не ми харесаха и тоя път/но това не пречи да продължа си ги харесвам на студийни записи и на клипове,де Mr. Green/.Яд ме е че се успахме за Suicidal angels,понеже от доста хора  чухме много добри думи за тях.....

# 377
Ооооооооооооо, гърчолята бяха мноооооого добри!!! Теглим тука албуми ,чудеса  Mr. Green. И трите първи групи бяха много яки. Типично концертни групи, подлудяващи публиката. ю
Аз на Соната Арктика не се кефя хич,а на Парадайс лост  Wink. Тиамат и Муунспел без коментар!
Арх/ч енеми също.
Лейк оф теарс бяха бълвоч някъв...
Опет, пълни тъ тъ тъъъъ  ooooh!
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 12:21 от Witchy

# 378
# 379
Така, първата вечер бях заради Paradise Lost и останах доволен от сетлист и изпълнение

Pity the Sadness
Hallowed Land and As I Die
Forever Failure
Enchantment and One Second
Embers Fire and Say Just Words

една сбъдната мечта по-малко
за другите вечери утре ще пиша

# 380
Аз на Соната Арктика не се кефя хич,а на Парадайс лост  Wink. Тиамат и Муунспел без коментар!
Арх/ч енеми също.
Лейк оф теарс бяха бълвоч някъв...
Опет, пълни тъ тъ тъъъъ  ooooh!
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ти въобще за какво си отишла на концертите  Rolling Eyes щом е било такава бълвоч? За Парадайс лост, Тиамат и Муунспел не ти разбрах липсата на коментар. Може би прибързано приех мнението за отрицателно, ама на фона на останалите...

# 381
По някаква причина и аз така го приех.
Впрочем, обожавам LoT и рядко съм съжалявала така за пропуснат концерт.

# 382
Липса на коментар означава, че са били върха....Не бързай с изводите и не се репчи много...........
Бълчоч са ми Соната и Лейк , заради теб няма да си промемя мнението. Това не означава, че трябваше да си стоя вкъщи и да не отида за останалите ми любими групи.....ОК?

# 383
Лейк ъф Тиърс и аз не бих могла да ги изтърпя (предвид какво са свирили). Не знам защо реши, че трябва да си сменяш мнението  newsm78
Просто ми стана странен този коментар - тези бяха ужасни, другите - бълвоч, за третите направо нямам думи... Все едно на по-тъпо концерт не си била. Не разбрах, че последното е било положителен коментар.

# 384
От девет банди 2 и половина не ме кефят. Какво толкова.Бахти  ooooh!
За нияко обаче не съм казвала ,че са ужасни!!

# 385
Ден втори в Каварна предложи повече време с емоции за мен от първия ден. По сила на представяне Moonspell трябваше да закрият вечерта определено. Opeth толкова пъти се опитвах да прослушам, но след концерта определено ще наблегна на тях повече.

Moonspell - In Memoriam, Finisterra and Night Eternal
Moonspell - Vampiria
Moonspell - Trebraruna
Moonspell - Alma Mater
Moonspell - Mephisto
Moonspell - Full Moon Madness

Opeth - Face Of Melinda
Opeth - In My Time Of Need
Opeth - Master's Apprentices

# 386
  • Бургас
Ден втори в Каварна предложи повече време с емоции за мен от първия ден. По сила на представяне Moonspell трябваше да закрият вечерта определено. Opeth толкова пъти се опитвах да прослушам, но след концерта определено ще наблегна на тях повече.

Moonspell - In Memoriam, Finisterra and Night Eternal
Moonspell - Vampiria
Moonspell - Trebraruna
Moonspell - Alma Mater
Moonspell - Mephisto
Moonspell - Full Moon Madness

Opeth - Face Of Melinda
Opeth - In My Time Of Need
Opeth - Master's Apprentices
Аз както бях казала, че ще лазя ако трябва дотам, така и не ме огря, че освен кофтито бременност, точно по време на Каварна бях в болницата newsm45 Горко съжалявам и ще се утешавам (не особено успешно) с клипчета поне Hug

П.С. Дух, точно тази снимка на Чък с личен автограф от него си я намерих преди няколко дни при разчистването и събирането на багажи вкъщи и ме налегна една носталгия...

# 387
# 388
  • Belgium

Ах, каква прекрасна новина!!!!

Това ми е годината на сбъднатите концертни желания  Heart Eyes

# 389
  • София
Голяма част и от моите любимци не са между живите, но с удоволствие бих отишла да слушам на живо новите албуми на Sade и Jamiroquai. Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=T2T7RCuIU14&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_dAIwnPxSh4&feature=related
Цитирам от друга тема мое желание от януари месец.
Мога да кажа само - щастлива съм! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт