Тема Незабравима 191

• 26 544
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Това ми звучи много нереално. С какъв мотив Харун ще излезе пред Еда да се разделят...Още повече, че едва ли ще успее да го обясни и на Ямур... А и изобщо изключвам вариант Едже да позволи да бъде част от плана на брат си, с който ще използва и Харун...Мое мнение.
Мокси,нереално е,но за жалост това беше условието на Бату,да направи щастлива сестра му.Харун му каза че няма как да стане,защото той е влюбен в Еда и това няма да се промени,но Бату отвърна това е минало,трябва да си с Едже  ooooh! ooooh! ooooh!
Надявам се Едже да не позволи такава глупост,защото тя е в пълно невидение за пъклените планове на брат си,а и това би било голям удар за Еда и Ямур  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 601
  • Русе
ние никога няма да се разделим
Тези думи ги повториха няколко пъти вчера и мен също ме притеснява че ще има пак раздяла  ooooh! :ooooh  Най-вероятно Бату ще успее да принуди Харун да бъде с Едже,за да е щастлива тя,а той ще го направи,за да предпази Еда и Ямур. Хубавелко трябваше да каже на Еда за тези условия на Бату,колкото и тежко да е,но по-добре да знае отколкото да почнат пак със съмненията и недоверието.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
[/quote]
И на мен днес ми светна лампичката за вероятността от раздяла! И цял следобед ходя като трактор и гледам с дизелова светлина! smile3515 За да го скалъпят така, кога ще успеят да го разрешат в полза на Еда-Яамур-Харун?! Няма време, само 10 епизода са и...нищо не мога да измисля! newsm12

# 602
  • Русе
Рекси, когато Харун пристигна пред Мола , му се обадиха по телефона, мисля инспектора. Нещо важно ли му каза, ако помниш?! Харун имаше много съсредоточена физиономия.

# 603
Това ми звучи много нереално. С какъв мотив Харун ще излезе пред Еда да се разделят...Още повече, че едва ли ще успее да го обясни и на Ямур... А и изобщо изключвам вариант Едже да позволи да бъде част от плана на брат си, с който ще използва и Харун...Мое мнение.
Мокси,нереално е,но за жалост това беше условието на Бату,да направи щастлива сестра му.Харун му каза че няма как да стане,защото той е влюбен в Еда и това няма да се промени,но Бату отвърна това е минало,трябва да си с Едже  ooooh! ooooh! ooooh!
Надявам се Едже да не позволи такава глупост,защото тя е в пълно невидение за пъклените планове на брат си,а и това би било голям удар за Еда и Ямур  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И аз на това се надявам, дано измислят друг пълнеж за последните си 10 епизода...

# 604
ние никога няма да се разделим
Тези думи ги повториха няколко пъти вчера и мен също ме притеснява че ще има пак раздяла  ooooh! :ooooh  Най-вероятно Бату ще успее да принуди Харун да бъде с Едже,за да е щастлива тя,а той ще го направи,за да предпази Еда и Ямур. Хубавелко трябваше да каже на Еда за тези условия на Бату,колкото и тежко да е,но по-добре да знае отколкото да почнат пак със съмненията и недоверието.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
И на мен днес ми светна лампичката за вероятността от раздяла! И цял следобед ходя като трактор и гледам с дизелова светлина! smile3515 За да го скалъпят така, кога ще успеят да го разрешат в полза на Еда-Яамур-Харун?! Няма време, само 10 епизода са и...нищо не мога да измисля! newsm12
[/quote]
Вени, те ''любимите" ни сценаристи, ако решат, развръзката може да я оставят за последния епизод, а дотогава да ни скъсат нервичките от щуротии #Cussing out ...ох дано да се смилят над нас, но не ми се вярва  Thinking

# 605
  • София
Гледам отново.....някои моменти от снощи.Рекси ,горе-долу за какво става въпрос в разговора м/у Харун и Едже ....преди той да отиде и да "гепи"любовниците на местопрестъплениетоЕдже иска прошка нали. newsm78.....и му обещава да съдейства newsm78 hahaha Joy hahahaАма какво .....чукане и викане пред вратата падна.Голям майтап.....след малко пак ще го гледам. hahaha Joy hahaha
Момичета Laughingблагодаря ви  bouquet за милите думи EmbarassedРади другият път.....си знаеш smile3552

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:58 от bob_99

# 606
  • Русе
Когато Бату принуди Харун да отиде при Едже, тя май поиска да види Яамур. Поне спомена името й/ като не знам езика и си фантазирам/. Не виждам възможна опция Яамур-Едже-Харун, без Еда.
Някой може ли да предвиди развитие в тази посока? Thinking

# 607
Когато Бату принуди Харун да отиде при Едже, тя май поиска да види Яамур. Поне спомена името й/ като не знам езика и си фантазирам/. Не виждам възможна опция Яамур-Едже-Харун, без Еда.
Вени, според мен всяко друго развитие извън Еда-Ямур-Харун е абсурдно ooooh! ooooh! ooooh! Едже каза на Харун, че Ямур много и липсва, но това беше май при разговора им по телефона, когато Харун беше в полицията newsm78

# 608

След като вече всички са наясно за номерата на Бату,дори Бату да поиска нещо такова от Харун,не виждам причина,Харун да не бъде откровен с Еда.Всъщност причина може да бъдат сценаристите-и това,че ни правят на канарчета.Но какво ще обясняват на Ямур....освен да й кажат,че се налага Еда да замине по работа....Но това вече си е чисто изсмукване от пръстите.Аз лично,не си представям да има оттук нататък такива тайни между Еда и Харун..Нито си представям раздяла на Еда и Харун.Тия сценаристи да вземат да се напънат да измислят нещо друго.

# 609
  • София
Понеже прелитам само насам натам  hahaha hahaha hahaha hahaha ,набързичко да отговоря:Едже нямаше идея за това какви ги върши брат й,извини се на Харун,той също на нея ,а после тя като му се обади по телефона искаше да види Ямур,много й липсвала,но мисля че вече беше взела решението за самоубийство.
Каза му че ще спре Бату,вече няма да ги притеснява и наранява.
Вени,нямам спомен за разговора на Харун пред мола,явно съм изтървала,че много ми прекъсваше снощи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out После като имам повечко време ще го погледна.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:37 от reksi

# 610
  • София
Рекси мерси за разясненията. newsm10 smile3521 smile3525

# 611
Здравейте неуморна дружина!
Гледам днес РОЗИЧКА ни е зарадвала с прекрасни гифчета smile3501 newsm51 ВЕНИ със снимки и клипчета  love001 newsm51 МОКСИ с красиво оформление на стихчето на Вени smile3501 newsm51 ,а БОБ  с чудесното стихче "Грешница" smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 имаме и нов превод благодарение на  г-жа БРОНЕНОСЕЦ и РЕКСИ  newsm20 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
РАДИ ,чудесен подпис и надявам се намаш някакви здравословни проблеми за да ходиш в Токуда? Thinking
 Превърна се в маша на онзи човек. Всякак те използва, не разбираш ли? Нямаш ли капка гордост? До там стигна да живееш от лъжата, от злото. Пукната пара не струваш! Но кажи на онзи подлец, че рано или късно ще го хвана!
И ти...само не си помисляй отново да се доближиш до дъщеря ми, до семейството ми! Позор! Изгний си в живота, който и 5 пари не струва! Стой далече, да не ни омърсиш!/преводг-жа Броненосец/
  Е това си стува да да се гледа няколко пъти и то с превода.Много силни думи ,остри като бръснач казва Харун на Мелда.Единственния който и каза в лицето истината какво представлява и колко долу е паднала.Страхотно унижение и ако и след тези думи не се замисли  за това накъде отива живота и , и че най близките и са я намразили /Еда,Тюркян,Керем,Ферда,Джемил а сега и Харун/и не си зададе въпроса ЗАЩО обвиняват нея ,а не Еда както си мисли тя,че Еда е лошата и виновна за всичко ,значи за нея вече е късно и няма връщане назад.Краят за нея ще е лош.
 Аз също подкрепям постовете в които се предполага раздяла /може би привидна или временна/между Харун и Еда.Няколко пъти наблегнаха на думите на Харун,че повече няма да се разделят,а винаги след такива думи следва точно обратното. smile3515 smile3511

# 612
Здравейте много бих искала някой ако има време да направи клипчето точно с намигането на Еда към Ямур  Благодаря ви и ако може да ми кажите как да си го сваля на компа  Много ми допадна тази сцена

# 613
  • София
Големи майтапи имаше снощи hahaha Joy hahaha.Мелда как го мъкнеше този куфар afwitch.Пешачката.....за още по добра фигура.
И "нахлуването ". box tooth box....на Харун в любовното им ложе.Смехории..... rotfImao rotfImbo rotfImao..Ама то от една страна ....добре ,че ги има да изпускаме въздуха от време на време Whistling Thinking Whistling
Разговора на Мелда с Бату..по телефона.....преди да се гушнат luvbed
  phoneuu newsm49  phoneuu

Бату....аз идвам ,но ми дай адреса
Дано да ми хареса...общият ни дом
Почакай .....идва твоята метреса
Ще се домъкна.....с куфара голям
Цветя да не забравиш да ми купиш
Обичам аз особено......едни
Какво от туй ,че викат им-лайкучки
Аз ...обожавам ги...добре го запомни
Пази се.....и до скоро....чао
Поне пари....да имах за такси
Защо ли ....джиесема ми угасна
Батерията ....май се изтощи
 hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 614
  • София
Здравейте много бих искала някой ако има време да направи клипчето точно с намигането на Еда към Ямур  Благодаря ви и ако може да ми кажите как да си го сваля на компа  Много ми допадна тази сцена
Аз лично не мога  newsm78да ти помогна.А и явно си на....зор нещо. newsm78Момичетата които разбират от тези.....неща ,ще те прочетат и като имат време ще те зарадват и ще ти намигнат smile3503 smile3503 smile3503 smile3503
Търпение ....му е майката.Те .....хубавите работи.....бавно стават Laughing Laughing Laughing
Да взимаме пример от Харун и Еда..........гониха се ,гониха се.....и накрая се догониха.Сега са си заедно и си гукат,гукат-гу-гу-гу.....и им е готино и щастливо  bouquet Laughing Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт