Тема Незабравима 191

• 26 535
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Варна
И като почна веднъж... ooooh!

Супермъж

Харун си остана
джентълмен докрая- thumbsup
уж злодея ще хваща
за врата по бели гащи,
пък чука на вратата,
да му отвори аблата! #Crazy

Дори пред двете гадини,
надделяха първите 7 години-
възпитан е човека и това е,
аристократ по душа и призвание! thumbsup

Ама като побеснее веднъж,
стана като звяр този мъж-  smile3527
направи Мелда на салата,
разпокъса я на парчета, fight
направо я срина със земята
с тежки думи като павета! newsm09

А иначе тоя чаровник
е нежен баща и любовник newsm03
когато е с Ямур
е очарователен сладур!   action032  remybussi
Когато е с Еда-
да й завидиш на тая жена-    loveuuu
целувчици, червени рози,
любов в различни пози,
то жестове, то чудо,
то обгрижване лудо... smile3521

Бре, голяма работа, бре! newsm74
И отде пък накъде,
щом е в акция нашто момче,
аз чак се чувствам добре! amiiii

P.S. Ай, ай, ай... #Crazy
Загубих ума си комай?!... newsm78
Дайте такъв мъж насам Hug
и съвсем ще съм тамам! newsm47

# 647
  • София
Здравейте! Права е Ермелиана - нивото падна на ниво детски сериал. Верно Бату не е с всичкия си, но дори той не би постъпил толкова наивно и идиотски  - да кара Харун насила да ходи при Едже и да я прави щастлива! И той от страх за Еда и Ямур да го направи и без да каже на Еда! Е, има някой малоумен тука, но нито сме ние, нито актьорите. Ако не могат да измислят нещо по-смислено, по-добре да привършват или да си заврат тефтерите със спирали ....сещате се къде.

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Това, последното, бих искала да го видя! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

Може и да стане, а засега....

Хвалби

Кашон на прага се търкаля
отрязана глава на кон
сценаристите да хваля
на висок не спирам тон

Детски писък проечава
Тегля аз една хвалба
Карай, нека филм да става,
а тук да има веселба

# 648
  • Варна
В серията по ТВ, бай Джемил си е дигнал гълъбите- в пряк, и в преносен смисъл! Crossing Arms

# 649
Дани,поздравления за "Закачка" и "Супер мъж" smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Бганьо,чудесни "Хвалби" smile3501 smile3501

# 650
  • София
Еда-Харун(разговора в кухнята)

Х-Не спира да  гледа видеото,това кой път подред е незнам. Много й хареса подаръка.
Е-колко е хубаво да  видя отново усмивката й.Ако не ни разбереше,Бях толкова уплашена,че ще продължава да е тъжна.Всичко това не е лесно за разбиране,но огромната любов ще изпълни сърцето й.Големи сме късметлии,че имаме такава дъщеря Харун
Х-хем е с добро сърце,хем е много умна(досетлива)...точно като майка си.
Е-днес с Ямур поговорихме-най-големият й страх е да не ни загуби,обясних и отново че няма да е самотна. Ямур не трябва да е сама.Ако имаше брат/сестра...
Х-само един ли брат/сестра?Знаеш колко искам...

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 13:49 от reksi

# 651
  • Русе
Хехе,в епизода по Фемили палеца на Харун пак шари ли, шари...! Grinning

# 652
  • Русе
Бганьо, Дани, невероятни стихчета! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ухилила съм се като зелка на пазар!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 653

Х-Не спира да  гледа видеото,това кой път подред е незнам. Много й хареса подаръка.
Е-колко е хубаво да  видя отново усмивката й.Ако не ни разбереше,Бях толкова уплашена,че ще продължава да е тъжна.Всичко това не е лесно за разбиране,но огромната любов ще изпълни сърцето й.
Е-днес с Ямур поговорихме-най-големият й страх е да не ни загуби,обясних и отново че няма да е самотна. Ямур не трябва да е сама.Ако имаше брат/сестра...

Благодаря,Рекси! newsm51 newsm51 newsm51
Много мил диалог!
Как след този диалог,и след всичко,което си казаха,да приема,че пак ще има раздяла?!Невъзможно!

# 654
  • Варна
Твърде много се задълбочи и разви връзката на Харун и Еда, любовта им разцъфтя, Ямур също е между тях- очаква родителите й да са винаги заедно и да се обичат! yes Не виждам как и какво би ги разделило?! Thinking
 Тоя път нямаме почти никакви подсказки за бъдещото развитие на историята- единствено предположенията за съдържанието на прословутия кашон, дето така ужаси Ямурчето, и аз вече си мисля, че вътре може да е отрязаната конска глава- ама че извратено! #Crazy smile3555 Дано да е нещо друго, ама хич не ми се вярва- това е най- убедителното доказателство, че Бату е навсякъде, по- луд и опасен от всякога и заплахите му са съвсем реални! ooooh! Така че твърде вероятно е Харун в желанието си да предпази Еда и Ямур, да ги остави и да отиде при Едже! Crossing Arms Знам ли... newsm78 Ако ще има раздяла, а то сигурно ще има, че цели 10 серии ни чакат- това би могла да е една от причините! Peace

# 655
  • София
Твърде много се задълбочи и разви връзката на Харун и Еда, любовта им разцъфтя, Ямур също е между тях- очаква родителите й да са винаги заедно и да се обичат! yes Не виждам как и какво би ги разделило?! Thinking
 Тоя път нямаме почти никакви подсказки за бъдещото развитие на историята- единствено предположенията за съдържанието на прословутия кашон, дето така ужаси Ямурчето, и аз вече си мисля, че вътре може да е отрязаната конска глава- ама че извратено! #Crazy smile3555 Дано да е нещо друго, ама хич не ми се вярва- това е най- убедителното доказателство, че Бату е навсякъде, по- луд и опасен от всякога и заплахите му са съвсем реални! ooooh! Така че твърде вероятно е Харун в желанието си да предпази Еда и Ямур, да ги остави и да отиде при Едже! Crossing Arms Знам ли... newsm78 Ако ще има раздяла, а то сигурно ще има, че цели 10 серии ни чакат- това би могла да е една от причините! Peace

А не може ли просто да постъпят един път разумно и да си вдигнат чукалата в западна посока? Просто не вярвам, че сценаристите толкова са олекнали откъм умствен багаж, че да ни сервират една толкова инфантилна история, съшита с бели конци.

# 656
  • Русе

А не може ли просто да постъпят един път разумно и да си вдигнат чукалата в западна посока? Просто не вярвам, че сценаристите толкова са олекнали откъм умствен багаж, че да ни сервират една толкова инфантилна история, съшита с бели конци.
Невъзможно е,Бганьо! Харун се е ангажирал със спасяването на Редник Керем! И двете семейства остават беззащитни , ако Харун го няма. Бурак все още е напорист и опасен. Ще заминат само ако ликидират Бату и Бурак.

# 657
  • Русе

Х-Не спира да  гледа видеото,това кой път подред е незнам. Много й хареса подаръка.
Е-колко е хубаво да  видя отново усмивката й.Ако не ни разбереше,Бях толкова уплашена,че ще продължава да е тъжна.Всичко това не е лесно за разбиране,но огромната любов ще изпълни сърцето й.

Рекси, благодаря ти, Добро сърце! Hug Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves txtloves

Значи, конят от лаптопа е подаръка от мама  и тати за Яамур!Шукер, светна ми защо беше тази сценка! Grinning

# 658
# 659
  • София
Рекси, благодаря ти, Добро сърце! Hug Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves txtloves

Значи, конят от лаптопа е подаръка от мама  и тати за Яамур!Шукер, светна ми защо беше тази сценка! Grinning
Да мама и тати много добра хрумка за подарък-кон.Когато се прибраха от мола Еда изброяваше на Ямур какво са купили и накрая я попита забравихме ли нещо Ямурчето ми?А малката каза едно нещо -подаръка за рождения ми ден и тогава Харун показа видеото,а Ямур направо се заплесна и с такова възхищение попита това ли е подаръка ми  Hug Hug Hug Hug .Харун отговори да и утре ще отидем в ранчото да го видим,но на другия ден хич не му се ставаше   Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 21:51 от reksi

Общи условия

Активация на акаунт