Тема Незабравима 191

• 26 537
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря.....за поясненията  bouquet.А какви бяха ....онези пари...дето по рано Тюркян ....взе от Уур.Нали беше ходила да се разправя с него в шивачницата.Той за какво и ги беше дал.За мълчанието на Ферда ли newsm78
Уур и Ферда са били съдружници,онези пари,които взе Тюркян бяха дела на Ферда
А, от къде ли пък Ферда е имала пари за да стане съдружник с Уур?! newsm78 Сигурно от онези гривнички, които нижеше в 1 сезон..Момичета да знаете така само се забогатява, от утре със синцата и ще нижем  hahaha
Дела на Ферда е бил съвсем малък  Thinking А от къде пари незнам,загадка като много други във филма  newsm78 newsm78 newsm78

Вярно е! В този филм загадка след загадка, добре, че взеха да ги разплитат от тук от там...

# 631
  • София
ermeliana.......детско сериалче казваш.....ама нали за обичта им....ги гледаме.Тръгнаха от нищото.....и преминаха като ураган през морал-не разбираем за нас далечен и сух.На колко силни и истински чувства и емоции станахме свидетели...на прага сме на финала.Живеем с тях и се вълнуваме.А и магията Серхан-Йозлем.А на смешните моменти и пропуските си се забавляваме.Филмчето си тече......но и купонът тук....също.
И един страхотен момент за всички фенове.....НЕЗАБРАВИМИ.Лично за мен най-красивият ....до сега

# 632
Момичета във фейсбук има снимка на Ямур пред кашона,а на кашона е нарисувана глава на кон.Всичко опитвах но не можах да я копна и да ви я пусна.Нещо не ми дава newsm78

# 633
ermeliana.......детско сериалче казваш.....ама нали за обичта им....ги гледаме.Тръгнаха от нищото.....и преминаха като ураган през морал-не разбираем за нас далечен и сух.На колко силни и истински чувства и емоции станахме свидетели...на прага сме на финала.Живеем с тях и се вълнуваме.А и магията Серхан-Йозлем.А на смешните моменти и пропуските си се забавляваме.Филмчето си тече......но и купонът тук....също.
И един страхотен момент за всички фенове.....НЕЗАБРАВИМИ.Лично за мен най-красивият ....до сега

Наистина се забавляваме добре,  израстваме интелектуално, измъкваме се от сивото ежедневие.
Но, за да сме още тук , се дължи на голямата магия на Серхан и Йозлем и че сме много дисциплинирани. Свикнали сме да довършваме нещата.
Благодарение разбира се и на преводачите, че иначе нямаше да разбираме за какво да спорим.

# 634

Еееееее,г-жа Броненосец има магическо кълбо! Grinning

# 635

Само така можах,ако някой може да я увеличи

# 636

Еееееее,г-жа Броненосец има магическо кълбо! Grinning

Благодаря ти Валдес,че аз как не съм я видяла докато ви четях. newsm78

# 637
# 638

Наистина се забавляваме добре,  израстваме интелектуално, измъкваме се от сивото ежедневие.
Но, за да сме още тук , се дължи на голямата магия на Серхан и Йозлем и че сме много дисциплинирани. Свикнали сме да довършваме нещата.
Благодарение разбира се и на преводачите, че иначе нямаше да разбираме за какво да спорим.

Аз много мрънкам напоследък против сценария и сценаристите,но естествено,че ще довършим нещата и ще си изгледаме филма докрай.А удоволствието да се гледа този филм в компанията на всички вас във форума е неповторимо! txtloves txtloves txtloves
Нямам думи за благодарност,както към всички,които превеждат,така и към всички творци тук,които ни забавляват и обогатяват! newsm51 newsm51 newsm51

# 639
  • Русе
Само 2 часа ме нямаше, и 4 страници сте написали! Ехаааааааааааа! #Crazy
Рекси, благодаря ти за поясненията! Hug Hug Hug Не те пришпорвам, когато можеш и колкото можеш! newsm51 newsm51 newsm51
Боб, нямаш грешка, момиче! newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Стихчето за Мелда е на ниво! smile3521 А това "метреса" , дето си го вметнала, направо ми напомня ,че Мелда така наричаше Еда! hahaha
Ермелиана, извинявай за това,че имам различно мнение за Едже! Peace Peace Това, че е в "отборът на добрите" не е любов/както го наричаш/, а осъзнаване! Любовта си е съвсем отделна работа, в случая!

# 640
  • София
Здравейте! Права е Ермелиана - нивото падна на ниво детски сериал. Верно Бату не е с всичкия си, но дори той не би постъпил толкова наивно и идиотски  - да кара Харун насила да ходи при Едже и да я прави щастлива! И той от страх за Еда и Ямур да го направи и без да каже на Еда! Е, има някой малоумен тука, но нито сме ние, нито актьорите. Ако не могат да измислят нещо по-смислено, по-добре да привършват или да си заврат тефтерите със спирали ....сещате се къде.

# 641
  • Русе

Малииииииииии, че сладури! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

# 642
  • Варна
Здравейте, дами и господа! Hug
Снощната серия много ми хареса- имаше си от всичко по много, емоции положителни и отрицателни, великолепни сцени с отлична актьорска игра! thumbsup
Ради, страхотен подпис- от 20 минути съм в темата и не мога да почна да пиша, зашеметих се... #Crazy Пък и тия гифчета на Пепелка... smile3517
Поздравления за Боб и невероятните й стихчета!  bouquet
Една закачка от мен  Peace

Иска да си отспи човека,
останал съвсем без сили...  newsm09
Че работата му не е лека
с тая палава млада жена- smile3508
действия са необходими
да си реализира плана! newsm53
Ямур иска кака да става
и татко слуша и изпълнява!  smile3503
А мама след толкова обгрижване
си е направо за завиждане- smile3521
ето я- доволна и щастлива! newsm47
Значи работата бива... smile3503

# 643
  • Русе
Здравейте! Права е Ермелиана - нивото падна на ниво детски сериал. Верно Бату не е с всичкия си, но дори той не би постъпил толкова наивно и идиотски  - да кара Харун насила да ходи при Едже и да я прави щастлива! И той от страх за Еда и Ямур да го направи и без да каже на Еда! Е, има някой малоумен тука, но нито сме ние, нито актьорите. Ако не могат да измислят нещо по-смислено, по-добре да привършват или да си заврат тефтерите със спирали ....сещате се къде.

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Това, последното, бих искала да го видя! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

# 644
  • Русе

Иска да си отспи човека,
останал съвсем без сили...  newsm09
Че работата му не е лека
с тая палава млада жена- smile3508
действия са необходими
да си реализира плана! newsm53
Ямур иска кака да става
и татко слуша и изпълнява!  smile3503
А мама след толкова обгрижване
си е направо за завиждане- smile3521
ето я- доволна и щастлива! newsm47
Значи работата бива... smile3503
smile3508 smile3508 smile3508 smile3521 smile3521
И ако побързат...5-летката за 3 години... newsm44
Дани, прекрасна закачка! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт