Тема Незабравима 191

• 26 541
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Големи майтапи имаше снощи hahaha Joy hahaha.Мелда как го мъкнеше този куфар afwitch.Пешачката.....за още по добра фигура.
И "нахлуването ". box tooth box....на Харун в любовното им ложе.Смехории..... rotfImao rotfImbo rotfImao..Ама то от една страна ....добре ,че ги има да изпускаме въздуха от време на време Whistling Thinking Whistling
Разговора на Мелда с Бату..по телефона.....преди да се гушнат luvbed
  phoneuu newsm49  phoneuu

Бату....аз идвам ,но ми дай адреса
Дано да ми хареса...общият ни дом
Почакай .....идва твоята метреса
Ще се домъкна.....с куфара голям
Цветя да не забравиш да ми купиш
Обичам аз особено......едни
Какво от туй ,че викат им-лайкучки
Аз ...обожавам ги...добре го запомни
Пази се.....и до скоро....чао
Поне пари....да имах за такси
Защо ли ....джиесема ми угасна
Батерията ....май се изтощи
 hahaha Joy hahaha Joy hahaha
smile3532 smile3532Идва твоята метреса...Ох ще ме умориш от смях.Браво БОБ.Колко хубаво си  описала Мелда  smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51

# 616
Боб, newsm47 smile3501 smile3501, това наистина си беше смешка снощи Mr. Green, Мелда прекоси Истанбул пеша, мъкнейки куфара, а Тарък я следваше на две крачки, ама никой не го видя ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green
Дори, благодаря Hug,  бях в командировка, не по здравословни причини, а теб те поздравявам за успеха ти вчера newsm10 newsm10 newsm10
Ioji, аз също не мога да правя гифчета, но момента е много хубав и момичетата, които могат, сигурно няма да го пропуснат Grinning Grinning Grinning

# 617
Здравейте много бих искала някой ако има време да направи клипчето точно с намигането на Еда към Ямур  Благодаря ви и ако може да ми кажите как да си го сваля на компа  Много ми допадна тази сцена
Аз лично не мога  newsm78да ти помогна.А и явно си на....зор нещо. newsm78Момичетата които разбират от тези.....неща ,ще те прочетат и като имат време ще те зарадват и ще ти намигнат smile3503 smile3503 smile3503 smile3503
Търпение ....му е майката.Те .....хубавите работи.....бавно стават Laughing Laughing Laughing
Да взимаме пример от Харун и Еда..........гониха се ,гониха се.....и накрая се догониха.Сега са си заедно и си гукат,гукат-гу-гу-гу.....и им е готино и щастливо  bouquet Laughing Heart Eyes
Сакън .Боб да не ги урочасаш и пак да почнат караниците ,дърпанията и разделите. NaughtyНе дърпай сценаристите за опашките.

# 618
  • София
Нещо не ми стана ясно......Ферда какво подписа.А и преди това/когато Ферда зачена/ Тюркян .....донесе пари от Уур.
Моля да ми обясните. Laughing Laughing LaughingИзпуснала съм я тази нишка #Crazy

# 619
Боб, newsm47 smile3501 smile3501, това наистина си беше смешка снощи Mr. Green, Мелда прекоси Истанбул пеша, мъкнейки куфара, а Тарък я следваше на две крачки, ама никой не го видя ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green
Дори, благодаря Hug,  бях в командировка, не по здравословни причини, а теб те поздравявам за успеха ти вчера newsm10 newsm10 newsm10
Ioji, аз също не мога да правя гифчета, но момента е много хубав и момичетата, които могат, сигурно няма да го пропуснат Grinning Grinning Grinning
Благодаря за поздравлението.Радвам се,че е било само командировка.

# 620

Благодаря на г-жа Броненосец за превода!
Стиховете на Боб 99 Грешница са много сполучливи!
Епизода ми хареса на ниво детски сериал. Нищо сериозно, наивни действия, неадекватни реакции.
Всички ги е страх от Бату, като че ли е някакъв мощен диктатор. Плаши ги както лисицата, че ще отсече дървото с опашката си. И за да го омилостивят са готови на всичко. Добре, че Едже мина в лагера на добрите. Това наистина е любов.

# 621
  • София
Здравейте много бих искала някой ако има време да направи клипчето точно с намигането на Еда към Ямур  Благодаря ви и ако може да ми кажите как да си го сваля на компа  Много ми допадна тази сцена
Аз лично не мога  newsm78да ти помогна.А и явно си на....зор нещо. newsm78Момичетата които разбират от тези.....неща ,ще те прочетат и като имат време ще те зарадват и ще ти намигнат smile3503 smile3503 smile3503 smile3503
Търпение ....му е майката.Те .....хубавите работи.....бавно стават Laughing Laughing Laughing
Да взимаме пример от Харун и Еда..........гониха се ,гониха се.....и накрая се догониха.Сега са си заедно и си гукат,гукат-гу-гу-гу.....и им е готино и щастливо  bouquet Laughing Heart Eyes
Сакън .Боб да не ги урочасаш и пак да почнат караниците ,дърпанията и разделите. NaughtyНе дърпай сценаристите за опашките.

Ооооо Дори......мойте очи са добрички и еле пък на тях само   bouquet  bouquet  bouquetхубави неща им пожелават.
Няма да се разделят.....за кога.По една серия ....като напишат за всеки отделен герой и му я посветат.... hahaha Joy hahahaсценаристите ни любими за раздели няма да има време.Ниса още не се е развихрила.и т.н.Ще си ги гледкаме само усмихнати и доволни

# 622
Нещо не ми стана ясно......Ферда какво подписа.А и преди това/когато Ферда зачена/ Тюркян .....донесе пари от Уур.
Моля да ми обясните. Laughing Laughing LaughingИзпуснала съм я тази нишка #Crazy
Боб,поне аз доколкото разбрах Харун май е обещал пари на Уур и жена му око оттеглят обвинението срущу Керем и те са съгласни но Ферда да подпише,че няма да търси бащинство от Уур.Ако греша някой да  каже.  newsm78

# 623
Не че не могат да ни поднесат още една раздяла,но ще бъде много плоско и наивно.Никой не смее да ликвидира Бату,дори когато буквално им е в ръцете,а той ги притиска всички до стената,и те му се подчиняват.На мен вече тези сцени са ми смехотворни,дори когато са страшни.
Боб , smile3501 smile3501 smile3501 за стихчето за Мелда!

Ферда подписа,доколкото разбрах,че няма да търси Уур за бащинство.Запази достойнство,и не каза,че е махнала бебето.(дано правилно съм разбрала,и не те заблуждавам)

# 624
Да взимаме пример от Харун и Еда..........гониха се ,гониха се.....и накрая се догониха.Сега са си заедно и си гукат,гукат-гу-гу-гу.....и им е готино и щастливо  bouquet Laughing Heart Eyes

Ооооо Дори......мойте очи са добрички и еле пък на тях само   bouquet  bouquet  bouquetхубави неща им пожелават.
Няма да се разделят.....за кога.По една серия ....като напишат за всеки отделен герой и му я посветат.... hahaha Joy hahahaсценаристите ни любими за раздели няма да има време.Ниса още не се е развихрила.и т.н.Ще си ги гледкаме само усмихнати и доволни

Златна ти устица.От твоята уста  направо в тетрадките на сценаристите Praynig Praynig

# 625
  • София
Благодаря.....за поясненията  bouquet.А какви бяха ....онези пари...дето по рано Тюркян ....взе от Уур.Нали беше ходила да се разправя с него в шивачницата.Той за какво и ги беше дал.За мълчанието на Ферда ли newsm78

# 626
  • София
Благодаря.....за поясненията  bouquet.А какви бяха ....онези пари...дето по рано Тюркян ....взе от Уур.Нали беше ходила да се разправя с него в шивачницата.Той за какво и ги беше дал.За мълчанието на Ферда ли newsm78
Уур и Ферда са били съдружници,онези пари,които взе Тюркян бяха дела на Ферда

# 627
А, от къде ли пък Ферда е имала пари за да стане съдружник с Уур?! newsm78 Сигурно от онези гривнички, които нижеше в 1 сезон..Момичета да знаете така само се забогатява, от утре със синцата и ще нижем  hahaha

# 628
  • София
А, от къде ли пък Ферда е имала пари за да стане съдружник с Уур?! newsm78 Сигурно от онези гривнички, които нижеше в 1 сезон..Момичета да знаете така само се забогатява, от утре със синцата и ще нижем  hahaha
Дела на Ферда е бил съвсем малък  Thinking А от къде пари незнам,загадка като много други във филма  newsm78 newsm78 newsm78

# 629
Боб, слънце докато напиша 2 реда и ти си сътворила отново шедьовър...Браво!  Hug  love001  love001 txtloves newsm51

Общи условия

Активация на акаунт