Тема Незабравима 191

• 26 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Твърде много се задълбочи и разви връзката на Харун и Еда, любовта им разцъфтя, Ямур също е между тях- очаква родителите й да са винаги заедно и да се обичат! yes Не виждам как и какво би ги разделило?! Thinking
 Тоя път нямаме почти никакви подсказки за бъдещото развитие на историята- единствено предположенията за съдържанието на прословутия кашон, дето така ужаси Ямурчето, и аз вече си мисля, че вътре може да е отрязаната конска глава- ама че извратено! #Crazy smile3555 Дано да е нещо друго, ама хич не ми се вярва- това е най- убедителното доказателство, че Бату е навсякъде, по- луд и опасен от всякога и заплахите му са съвсем реални! ooooh! Така че твърде вероятно е Харун в желанието си да предпази Еда и Ямур, да ги остави и да отиде при Едже! Crossing Arms Знам ли... newsm78 Ако ще има раздяла, а то сигурно ще има, че цели 10 серии ни чакат- това би могла да е една от причините! Peace

А не може ли просто да постъпят един път разумно и да си вдигнат чукалата в западна посока? Просто не вярвам, че сценаристите толкова са олекнали откъм умствен багаж, че да ни сервират една толкова инфантилна история, съшита с бели конци.
Невъзможно е,Бганьо! Харун се е ангажирал със спасяването на Редник Керем! И двете семейства остават беззащитни , ако Харун го няма. Бурак все още е напорист и опасен. Ще заминат само ако ликидират Бату и Бурак.

Е, то тогава може и да не заминават.

# 661
И ако в кашона е действително главата на кончето(чак тръпки ме побиха,докато го пиша),то Бату има (така,както уж го следи полицията)най-голямата агентура-разбрал е какъв е подаръка,къде се намира,намерил е някой който да го убие,да му отреже главата(и всичко това,без никой да го види),да я сложи в кашон,и да го изпрати на Ямур!...........Вследствие на което,Харун,ужасно изплашен,се втурва да живее с Еджето---е,айде нещо друго да измислят!

# 662
Поздравления за стиховете на Боб,Дани и Бганьо   bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501 и красивото оформление на Мокси   bouquet  bouquet  bouquet

Рекси,благодаря ти за преводите и разясненията   bouquet  bouquet  bouquet  Kissing Heart

# 663
Поздравления,за страхотните стихове на Боб, Дани, Бганьо! Hug newsm51 newsm51  love001  love001  love001
Рекси благодаря за превода! newsm51  love001
Мокси много хубави оформления! newsm51  love001
Защо си мисля,че само ще ни държат в напрежение и няма да е нещо кой знае какво! newsm78 newsm78 newsm78

# 664
# 665
  • Русе
Здравейте, незабравими приятели! smile3525
Най-после проблема със сървъра е решен и отново сме заедно! Party

# 666
Добър ден ,на Разпети петък!
Денят, в който е разпнат Божият син Иисус Христос, за да стане изкупителна жертва за греховете на човечеството.

Днес е и Световния ден на Земята.

http://www.youtube.com/watch?v=tJQoF-hamHg

Бреей,много е трудно днес да се влезе в темата!
smile3515

Пожелавам ви приятен ден!Kissing Heart

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 12:11 от ivva

# 667
 txtloves
Добър ден ,на Разпети петък!
Денят, в който е разпнат Божият син Иисус Христос, за да стане изкупителна жертва за греховете на човечеството.

Днес е и Световния ден на Земята.

Бреей,много е трудно днес да се влезе в темата!
smile3515

Пожелавам ви приятен ден!Kissing Heart
+1Спокоен ден на всички!

# 668
  • София
Добър ден.....Незабравими.  bouquet Laughing Heart Eyes
За църквата този ден е най-тъжният в годината - това е денят, в който е разпнат Божият син, за да стане изкупителна жертва за греховете на хората.
И нека вярата ни води......Вярата в доброто, в обичта и радостите.Нека я следваме за да живеем по-добре.
Намерих нещо много хубаво....истинско и вълнуващо.......Не се стърпях.....и ви го показвам и на вас

Сънувах сън      

Сънувах сън... Бях някъде във храм      
безлюден, тих, без никакъв народ.      
Сред здрача блед под храмовия свод      
видях един позорен стълб и там      
Христа с въжета свързан, прикован!      
Пред него бе изправен груб войник      
и шибаше телото Му с камшик.      
Във тишината някак страшно беше,      
кога камшикът яростно плющеше.      
Това бе бич, обкичен със ресни,      
нанизани със късчета олово,      
ръбати, остри, с грапави страни.      
При всяко ново шибане сурово      
те вбиваха се в страдащата плът      
на кроткия Христос... И всеки път      
когато пак камшикът заплющеше,
Потръпваше Христос, но все мълчеше...
А по измъченото Му лице
струеше кръв. И двете Му ръце
пробити бяха. В кротките очи
блестяха сълзи в кървави лъчи.
Венец от тръни кичеше главата,
петна от кръв личаха по ребрата.
Навред - по гръб, по рамене, гърди
се виждаха все кървави бразди.
Безжалостният и суров войник
издигна пак разветия камшик
и взе да шиба... Силно възмутен
аз пламнах, обладан от гняв свещен,
па спуснах се и викнах: "Зли човече!
Що правиш? Спри! Хвърли камшика вече!"...
В лицето исках тоя звяр да зърна.
Войникът се във този миг обърна
и ме погледна... Аз... се ужасих...
че в него... своето лице открих!...

Из сборника "Копнеж по вечността"

# 669
И ако в кашона е действително главата на кончето(чак тръпки ме побиха,докато го пиша),то Бату има (така,както уж го следи полицията)най-голямата агентура-разбрал е какъв е подаръка,къде се намира,намерил е някой който да го убие,да му отреже главата(и всичко това,без никой да го види),да я сложи в кашон,и да го изпрати на Ямур!...........Вследствие на което,Харун,ужасно изплашен,се втурва да живее с Еджето---е,айде нещо друго да измислят!

Ама всичко това е станало между другото - докато купува цветя за любимата, после прави незабравим секс с нея, вози Едже с колата, заплашва до смърт Арас. Ами той е по-силен и от Кадафи срещу НАТО.

# 670
  • Монтана
 Боб,искрено ти благодаря,че сподели с нас нещо толкова истинско,вълнуващо и докосващо съзнанието на всеки... Hug Hug Hug smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
 Това,че всеки от нас волно или неволно нарушава правилата,върви срещу житейските закони и по този начин предава вярата си,е факт на нашето сложно и напрегнато ежедневие!Жалко,но все по-рядко се замисляме над факта,че причинявайки лошо на другите,го правим стократно и на себе си...И,че рано или късно горчиво ще плащаме някъде,на някоя Голгота...
 Благодаря ти!
 И може би е Божие прозрение,че днешният разпити Петък съвпада със Световния ден на Земята!Защото всеки ден разпъваме на кръст с неразумните си и хищнически постъпки Майката Земя-нашия дом!Та по този повод и от мен нещо много красиво,за да ни напомни колко щедър е бил и си остава Господ,че ни е позволил да обитаваме Синята планета!  

# 671
Привет, компания Незабравима! Hug Hug Hug
Най-после се надявам проблема със сървъра да е решен Praynig.Поздрав за творците ни Боб  bouquet, Дани  bouquetи Бганьо.Мокси  bouquet чудесни оформления!Боб  bouquet, страхотно е ''Сънувах сън''.Рекси  bouquetблагодаря за преводите и разясненията bowuu.Ради, подписа ти е  newsm74 #Shocked #Shocked #Shocked newsm53 newsm03 newsm09
Желая ви спокоен ден . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 672
здравейте,момичета Hug
първо да благодаря на г-жа Броненосец и Рекси за преводите  bouquet  bouquet  bouquet
на мен също ми хареса серията...няма да коментирам,за да не се повтаряме....вие сте разкостили всичко... Grinning
тъй като не знам дали ще имам възможност да се включа пак ,искам да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! и да си прекарате чудесно тези почивни дни...
 easter easter easter easter easter

# 673
Привет, компания Незабравима! Hug Hug Hug
Най-после се надявам проблема със сървъра да е решен Praynig.Поздрав за творците ни Боб  bouquet, Дани  bouquetи Бганьо.Мокси  bouquet чудесни оформления!Боб  bouquet, страхотно е ''Сънувах сън''.Рекси  bouquetблагодаря за преводите и разясненията bowuu.Ради, подписа ти е  newsm74 #Shocked #Shocked #Shocked newsm53 newsm03 newsm09
Желая ви спокоен ден . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

+1 Желая ви едни прекрасни и незабравими ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на вас и вашите смемейства. lovekiss lovekiss lovekiss

# 674
  • Варна
Здравейте, дами и господа! bye Пожелавам на всички хубав ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower sun
 Вчера имаше доста проблеми със сървъра и се надявам да са успешно разрешени и да нямаме повече проблеми с влизането в темата, защото общуването с всички вас много ми липсва! lovekiss
Поздрав за всички вас с един от великолепните клипова на Росисан  Hug

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/2/1KVcJxu5kao

Да украсим малко... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт