Тема Незабравима 191

• 26 538
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Монтана
Вай1, спомням си Асиа! Много сладка беше, наистина! Но ролята и беше по-повърхностна.
Това наше сладкишче, Яамур, е върха! До сега дете не ме е грабвало така, както нея! smile3521
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 706
  • Русе
Чета пак преводите от Ивва и Рекси и си мисля - защо Харун и Арас не изпратят Едже в клиника в Европа заедно с Назан?! Както направиха в "Мелодия на сърцето". Така ще си развържат ръцете, жените ще са в безопасност, а Бату ще е безсилен. Така ми се струва,де?! Thinking

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 19:59 от winona

# 707
Чета пак преводите от Ивва и Рекси и си мисля - защо Харун и Арас не изпратят Едже в клиника в Европа заедно с Хазан?! Както направиха в "Мелодия на сърцето". Така ще си развържат ръцете, жените ще са в безопасност, а Бату ще е безсилен. Така ми се струва,де?! Thinking
Вени да вземат да те чуят тия сценаристи да раздвижат малко тоя филм стига се въртели в кръг! newsm78

# 708
  • Русе
Чета пак преводите от Ивва и Рекси и си мисля - защо Харун и Арас не изпратят Едже в клиника в Европа заедно с Хазан?! Както направиха в "Мелодия на сърцето". Така ще си развържат ръцете, жените ще са в безопасност, а Бату ще е безсилен. Така ми се струва,де?! Thinking
Вени да вземат да те чуят тия сценаристи да раздвижат малко тоя филм стига се въртели в кръг! newsm78
Ако Бобо е тук, би дала още идеи! Grinning

# 709
  • Монтана
Дами,малко спам spam2 spam2 spam2,но е нещо хубаво,което прочетох и ми се прииска да го споделя с вас!

“…Както можете да се досетите, в човешкия организъм се съдържат всички елементи, необходими за направата на кибрит. Нека ви кажа нещо, което не съм доверявала никому. Баба ми имаше една много интересна теория. Тя казваше, че всеки от нас е роден с кутийка кибрит в себе си, но ние не можем да запалваме клечките сами;точно както при този опит ние се нуждаем от кислород и от помощта на свещ. Кислородът например ще дойде от дъха на любимия човек, а за свещ може да послужи някакъв вид храна, музика, милувка, дума или звук, които да предизвикат възпламеняването на една от кибритените ни клечки. За миг сме огрени от силно чувство. Приятна топлина се разлива в нас, но тя бавно изчезва с времето, докато не се появи ново възпламеняване и не я съживи. Всеки човек, за да може да живее, трябва да открие кои са неговите възпламенители, тъй като горенето, което се получава при запалването на някоя от кибритените клечки, подхранва с енергия душата. Казано иначе, горенето е храната на душата. И ако някой не открие навреме своите възпламенители, кутийката кибрит овлажнява и никога вече няма да успее да запали нито една от клечките… Има много начини да се подсуши една влажна кибритена клечка, ала е необходима вяра, че съществува лек. “
                                                             ЛАУРА ЕСКИВЕЛ-"КАТО ГОРЕЩА ВОДА ЗА ШОКОЛАД"

# 710
  • Монтана
Чета пак преводите от Ивва и Рекси и си мисля - защо Харун и Арас не изпратят Едже в клиника в Европа заедно с Назан?! Както направиха в "Мелодия на сърцето". Така ще си развържат ръцете, жените ще са в безопасност, а Бату ще е безсилен. Така ми се струва,де?! Thinking
  Вени,чудесна идея,но така сериалът ще свърши след една,две серии!Друго си е да ни въртят на шиш още цели два месеца! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  А с нас и горките актьори!Харун вече окончателно ще загуби някъде панталоните си! hahaha hahaha hahaha

# 711
  • Русе
  Вени,чудесна идея,но така сериалът ще свърши след една,две серии!Друго си е да ни въртят на шиш още цели два месеца! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  А с нас и горките актьори!Харун вече окончателно ще загуби някъде панталоните си! hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е, ще го гледаме по плувки, тогава!
Вай, страхотен "спам" по-горе! newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 712
# 713
  • Монтана
Вени,права си!По панталони,без панталони,по плувки....абе ако ще и по белите гащети на дядо му да е-СЕРХАН СИ Е СЕРХАН!Все ще го гледам и нищо не би ми попречило!
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51

# 714
  • Русе
Ивва, пълна ти е кутията! newsm75

# 715
  • Русе
Вени,права си!По панталони,без панталони,по плувки....абе ако ще и по белите гащети на дядо му да е-СЕРХАН СИ Е СЕРХАН!Все ще го гледам и нищо не би ми попречило!
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51
Ооооооооо, дааааааааа! smile3508 newsm47

# 716
Дами много сте палави? hahaha Joy Heart Eyes

# 717
Дами. ще си хапнем домашен козунак
Мария от обяд е запретнала ръкави! Blush

# 718
  • София
Blush Blush Blush Blush Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 719
Ивва, пълна ти е кутията! newsm75

Поразчистих я,Вени.

Общи условия

Активация на акаунт