Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 347
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
С единия крак сме на втора страница, да взема да ви разсъня с едно кафе

# 316
  • Варна
Няма ги,Вещи...Сигурно готвят Дюкански вкусотии.Няма на кого да се похваля днес,че най-после имам - 700гр.,въпреки че вчера ми е бил ПЗ ден.Не знам вече какво да мисля...Вчера бях предимно на риба със зелена салата и веднага -  Ама не може все риба да ям!

# 317
  • Пловдив
В повечето случаи след риба се сваля. Много малко са изключенията и в миналото - доброто старо дюканско време - всяко от момичетата като задържаше минаваше на риба Simple Smile

# 318
  • Варна
В повечето случаи след риба се сваля. Много малко са изключенията и в миналото - доброто старо дюканско време - всяко от момичетата като задържаше минаваше на риба Simple Smile
То лошо няма - аз обичам риба.Но ако минавайки на риба,започна да свалям и после след пиле или друго не си връщам килограмите,супер!Обаче нещо не се получава.В общи линии схемата е крачка напред,после половин назад,че и цяла крачка назад!Ще видим,ще продължавам упорито,пък каквото дойде!

# 319
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Да пием по кафе преди да сме хукнали.

Усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 320
  • Варна
Добро утро и от мен!
Ето аз да подкрепя с конкретен пример оплакването си от снощи на Вещи...В петък кантара е показвал 66кг.,в събота - 65,5кг.,в неделя - 64,7кг. и днес пак 66,1кг.И това е най-редовно!В събота съм била на риба и зелена салата предимно и от там си обяснявам този -800гр.Но вчера след пиле със спанак +1,400кг.Чудя се дали е възможно да задържам вода?Защото вчера пилето ми със спанак го бях сготвила малко соленичко,та после много вода изпих...
Иначе ви желая усмихнат и отслабващ ден!  bouquet

# 321
Здравейте от мен!
Аз за втори път минавам на режима-първия път беше преди втората бременност-за два месеца -8 кг.
После пробвах ,ама два дни мибеше-с една дума не успях.Сега идва лято и съм по амбицирана.Почнах го от петък и смятам до утре да съм на ударния режим.Но нямам  много кг,за сваляне-стартирам от 67 кг.,висока съм 172 см.,имам за сваляне 5-6 кг.Та въпроса ми е -как ще  ми препоръчате да карам втора фаза-5 на 5 или може да си увелича дните на ПЗ.Хайде пожелайте ми успех и инат да не се предавам.Аз ви пожелавам същото и минуси естествено!

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 10:33 от galinna_pj

# 322
  • Плевен
galinna_pj , добре дошла!
Аз съм за схема 1/1 - много ми е лесна и за помнене и за изпълнение! Препоръчва се и от Дюкан напоследък (така ни информира Николекса!) Тъй като правих 4 дни ударна, после минах на 4 ПЗ, а след това - 1П/1 ПЗ, при мен забелязах по-интензивно сваляне в ПЗ! Сега се наблюдавам. Незнам дали пък ефекта от чист протеинов ден не идва по-късно и да се отчита на кантара едва след едно денонощие, но е факт, че след ПЗ имам минуси, а след П - или минимално минусче или задържане! Много ми е странно. Но ако продължи така, може спокойно да мина само на ПЗ. Ще пробвам! Искам да споделя, че в протеинови дни - за вечеря си заливам месото или рибата със сос, приготвен от пресен лук - едно перо(главичка), пресен чесън - също едно, магданоз, копър, малко дижонска горчица, 2-3 лъжици кисело мляко и ~1 лъжица прясно изцеден лимонов сок. Може и един жълтък...Така все едно консумирам месо и салата, а и витамините са доста.
Успех на всички, борещи се с килцата!  

# 323
Добро утро и от мен Peace
И при мен се появи ефекта на рибата, в четвъртък бях на риба и свалих цял кг, в събота вече имах 800 гр. плюс, защото бях яла пиле и салата. Неделя вече бяха само 200 гр. отгоре и днес същото положение, тоест свалих кг след рибата , върнах си 200 гр. и после нищо, а съм стриктна.
Като обобщение за 9 дни на режима съм минус 3 кг.

# 324
  • Лутаща се
Здравейте!
Днес трябваше да публикувам инфо какви са ми резултатите, защото направих три месеца с режима. Но се оциклих, съответно Кантарев не показва реални килограми. Все пак ето:
нач:  кг - 73,    талия /см/ - 83,  ханш /см/ - 106,  бедро /см/ - 64,    мазнини - 40%,     муск. маса - 26,9%
1 м.:  кг - 66.8  талия /см/ - 74,  ханш /см/ - 103,  бедро /см/ - 60,    мазнини - 36,5%,  муск. маса - 26,7%
2 м.:  кг - 65.7, талия /см/ - 71,  ханш /см/ - 101,  бедро /см/ - 59,    мазнини - 34,3%,  муск. маса - 27,1%
3 м.:  кг - 64     талия /см/ - 71,  ханш /см/ -   99,  бедро /см/ - 57.5, мазнини - 33,9%,  муск. маса - 27 %
Явно в талията съм постигнала максималното и ще си остане така.
Ще опитам да достигна 63 кг и влизам в трета. Принципно трябваше да го направя сега, но още чакам да видя дали ще има поражения от гергьовденските хапвания. Не прекалих, но ядох и нережимни неща. Беше комбиниран рожден с имен ден. Човека навърши 50 г, да ми е жив и здрав. "Борихме" се с масата два дни  Joy Изкарахме страхотно, с много гости, музика, танци, песни.
Понеже бях домакиня ходих напред-назад, та може и да няма големи плюсове при мен, все пак съм имала доста движение.

# 325
  • София
Skarlet74, честито за месечинката и поздравления за резултатите! Тази мускулна и мазнинна маса, я мери кантарчето ти ли? Това НЕО, което се показа тук в темата?

Аз ще се отчитам с мерки и теглилки в края на седмицата, когато ще направя 1 месец в 3-та, която си е е на практика разширена 2-ра, съчетана с ходене пеш в делничните дни, тичане в почивните, народни танци 2 пъти седмично... Да видим какво ще е положението, за съжаление хич не съм обнадеждена Sad

# 326
Здравейте.
skarlet71, честито ти 3 месеца.
desitka*, защо не си обнадеждена? Ти явно спортуваш доста. Като те чета, и хич не ми се влиза в трета. Ама още половин килце и влизам.
От днес съм на АБ, та се съмнявам да преборя скоро половината кило. Малката ми е много болна. За да не влизаме в болницата се налага сутрин и вечер да й правят вливания на АБ венозно. Това ме отрезви, че е крайно време и ние с мъжът ми да започнем да пием АБ. Какъв е смисълът да я лекуваме, след като и ние сме болни. Явно парацетамолите не са достатъчни. Предстои ми и цикъл до 5 дни. Картинката е пълна. Но все ще достигна заветните 64 кг. Надявам се...
Вещи, в АБ има лактоза монохидрат. Много ли ще стопира свалянето? Питам теб, защото ми се струва, че преди месеци писа нещо за лактозата. Може и да греша.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 13:16 от veroni76

# 327
  • Лутаща се
... Тази мускулна и мазнинна маса, я мери кантарчето ти ли? Това НЕО, което се показа тук в темата?
Да, точно този кантар. Освен това мери и процентът вода в тялото и необходимите за деня калории, съответстващи на килограмите.

# 328
  • София
veroni76, аз и доста спорт, в едно изречение направо ми звучат смешно  Laughing Започнах да се движа сега, от нач. на април, заради качването което започна при мен още по време на 2-ра фаза... Не съм обнадеждена, в смисъл, че не виждам ефект от това движение, което за мен си е мнооого, предвид това, че до сега е било точно една голяма и кръгла 0. Обаче тц, 2-те кила дето си залепих тая година си ги нося и това си е  Sad На мерки също не мисля, че има ефект (дано само не видя покачване), защото направих едно контролно мерене и нямах промяна с началото, а се надявах на намаляване на обиколките от движението, на усилване на метаболизма и въобще...на нещо  Rolling Eyes
skarlet71, твоята машинка голяма работа бе, сега ще се разровя за линка, и ще си я търся и аз...

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 14:07 от desitka*

# 329
  • Плевен
Честито на skarlet71! Много се възхищавам на такива упорити хора! Браво! Давай смело напред в трета! Както казват - Всеки може да пази диета (при нас си е режим, де), но само умният може да се захрани правилно! Като знам какви усилия и воля се иска да си режимен, бих казала, че при нас и втората фаза си иска акъл и търпение, какво остава за трета!
desitka*, то апетита идва с яденето - като свикнеш тялото си на движение, ще видиш как ще ти хареса! А иначе ме уплаши с това покачване още във втора!?! Като съм чела, че тялото се стреми към достигане (връщане) на килограмите, които максимум е стигало някога...и какво беше - до какъв отрязък от време мозъка помни за тези килограми - 3 години ли беше? та как да го излъжем по-рано - няма как! Значи зора е да си запазим минималното тегло поне 3 години - после ще е по-лесно! Laughing

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 14:15 от ArhMih

Общи условия

Активация на акаунт