Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 358
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Хайде тази сутрин аз да сервирам кафето  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 301
Добро утро момичета  Hug
мимси мерси за кафенцето
я кажете милички как мина последната софийска среща,че аз за жалост я пропуснах.
дайте снимки да ви видя колко сте ми хубави.за кантара  Mr. Green абе незнам защо така ама тези испански кантари все по слаба ме изкарват,тази сутрин каза 73 Mr. Green ама колко е истина само той си знае
да пожелая хубав и отслабващ ден и слънчев може би
при мене от нощеска се скъсва да вали и е много мрачно и мързеливо   bouquet

# 302
Добро утро! Hug
Мимс,мерси за кафенцето,обаче и аз ще почерпя днеска ,че с половинката правим 18г от запознанството ни. Party PartyТака че нападайте  Joy

Такааа,след вчерашното ядене и пиене (бяхме на рожден ден),днес съм кило отгоре ама нормално т.е. 62 ,супер даже. Party Party Е тъй да държа ,ще съм много доволна 61-62 стига ми.Не ща да падам повече ,че заприличвам на скелет. Joy
isache ,аз ям 2л.трици и едно пакетче от тия като ХУСК дето са .Мисля ,че е добре. newsm78
Ставам да шетам ,че обед стана.
Хубав и слънчев ден ви желая! Heart Eyes

# 303
Как сте,аз малко се поизгубих , но не съм ви забравила  причината е радостна по-нататък ще я споделя с вас !Поздрави!оф обърках преди малко темата,ама тука ми е мястото на мене Simple Smile

# 304
  • Варна
Здравейте,момичета!
Аз съм си тук и ви чета,но няма нищо интересно за писане...От две седмици съм зациклила на едни 66 кг. и само ходя нагоре-надолу.Забелязах,че в П дните,когато хапвам риба,килограмите отиват надолу с половин и даже един,но като дойдат ПЗ и всичко се връща обратно.Дори в П дни на пиле или яйца задържам.Само от риба свалям гарантирано...Но пък не може все риба да ям - омръзва ми.
Още миналата седмица съм имала ден с 65,2кг,но вчера пак бяха 66,0кг.Не знам какво става,но няма да се отказвам.Малко съм разочарована,че ефекта от преди 2 години изобщо не е същия,но пък си бях подготвена,че на поправка ще е по-трудно!
Лек,усмихнат и отслабващ ден на всички ви желая! Hug

# 305
Ох, аз днес имам 800 гр. плюс, ядох в къщи дробчета по селски, на които всичко им беше режимно, ама ми стана тежко и ми се появиха киселини. За капак малко по-късно на ресторант изядох една пилешка пържола с една салата и явно ми дойде множко.
А и днес съм на ресторант, където  ще бъда поне 4 часа, та не мисля да гладувам, запланувала съм пилешки шиш на барбекю с лук и някоя салатка, ако огладнея може и още нещо. Пък утре няма да се меря, а си почвам П дните.

# 306
Здравейте! Вчера за Георгьов ден мъжът ми направи печено агнешко и дробсърма за гостите. Милия, толкова много се хвали, че дробсърмата му станала разкошна. Laughing На мен ми направи пил.филенца на скара. Та менюто ми беше от зелена салата с 1 яйце и пил.филенца. Гостите си ядоха агнешкото, пък аз пилешкото. Wink Те ядоха десерт, аз гледах... Желязна съм Mr. Green Само дето поприядох с филенцата и днес кантарев ме награди за лакомията с -50 гр. Ама не ме трогна. Laughing В ПЗ дните прекалявам със зеленчуците и после се чудя как да изхвърля водата от тях. Поради това вчера се ограничих със салатата. Днес си направих рибка с надеждата да не качвам или задържам покрай зеленчуците.
Мимс, мерси за кафето. Липсват ми чергите ти. А и вчера останахме без петъшни протеинчета...
Тони, честита ви годишнина!   bouquet

Kali_tod, да не би и ти да хапваш като мен повече зеленчуци в ПЗ дните и за това да покачваш при тях. Виж, ако само задържаш е добре, ама аз покачвам. Confused Аннафейс много пъти ни е казвала в ПЗ дните да не прекаляваме със зеленчуците. Ама кухата ми глава не увираше. ooooh!Трябваше да мине 1 месец, за да си дам сметка що аджеба тъпча като кон на едно място. Да вземе да хване човек един тиган и по главата ми.  341uu

# 307
  • Варна
Абе уж не прекалявам...Аз нали от тях и с гастрита си имам проблеми,та много внимавам,ама пак качвам!Явно си казват думата ПЗ дните при мен,но няма как - не може съвсем без зеленчуци!

# 308
А , Тони , тези фибри могат ли да търпят термична обработка , защото аз си правя сутрин триците с яйце ,кисело мляко и бакпулвер в микровълновата и после си запичам готовата питка на парти грила ?

# 309
Здравейте! Както си и мислех тази сутрин заедно с МЦ съм +1кг.,но се надявам бързо да се регулира.
Преди няколко години без да съм спазвала този режим сутрин закусвах с трици с кисело мляко и към тях добавях и малко пшеничен зародиш.Дали е позволен през режима,например както добавям ленено семе?

# 310
А , Тони , тези фибри могат ли да търпят термична обработка , защото аз си правя сутрин триците с яйце ,кисело мляко и бакпулвер в микровълновата и после си запичам готовата питка на парти грила ?

Фибрите са си фибри,триците са друго нещо.Фибрите ги ям сурови ,само разбъркани с малко кисело мляко,а триците -различни варианти . Heart Eyes

# 311
Еее,отдавна не беше ми се случвало да пускам 2 мои поста един след друг ,ама различни дни са.Така че да кажа добро утро и да сервирам кафето: Heart Eyes

Днес явно ще се стои в къщи и ще има занимания по интереси. newsm78
Еййй,туй време направо се гаври с нас.Колкото го чакаме,то толкова не идва. ooooh!
Нищо да си пожелаем една ползотворна и отпочиваща неделя.
Килограмите са в норма,но днес мисля да се покатеря на велоергометъра по някое време. Joy

# 312
  • София :(
         Добро утро  Hug
     tonnny_bg вече е сервирала кафенце, от мен закуската, че без закуска в този режим не става  Wink

И да не забравяте да пиете вода  Peace
          Усмихнат, режимен ден  Hug Hug Hug

# 313
След закуската на Мимс  Hug да ви развеселя малко с нещо интересно:

Пунеже, знайти, кулинарствуту ма тегли
 и изутвътре доста ма пудпира прустута,
 реших, чи точну за Великден му е времи
 тестян фантазъм ф куфнята да извъртя!

Сига вземети си мулиф и запишети,
 щот тъз рицепка тряа са спазва пу кунец,
 пудир дан стани „ Въх, таквоз…,`звинети!
 Комай не са пулучи баш дубре!”

Кату началу – упирацийта са пази ф тайна!!!
 Ку да ва питат кви са тез брашна – ич ниту гък!
 Изпъчити ли са „Ми козунак ша прая”
 веднага ши ва подозрат у бунаклък.

С учаквания ши ва натоварят кат магари,
 `злагацийта ви й ф кърпа вързана напрау.
 Кажети „ Ми… ней ясну точну с ко са фанах…”
 и тъй. Ма да са върним у начал`ту.

Са почва ф ранни мрачини, пу тъмну йощи,
 забърквати си млякуту, брашно, мая, яйца,
 дан ви са свиди маслото, и захар малку пойчи…
 Изохквати, прекръствати са… И са почва тя.

Са бърка, меси, мачка докъм икиндия
 и чак тугаз тестоту са устая на ина страна.
 Ду час хабер ку няма ни да фтасва, ни да са надига –
 гу фърляти с тавата у дерету и… дутам.    Аку ни ви са фърля примерну (кат мене)
 и почни свежа мисла да ви са върти,
 чи кифлички ни шА е тъй прублемну…
 (или пуне кирпичен цех да са уткрий…)

Ама тесто да става зян… Кущунству!
 Нагъвате си кифли и пустосвати, нале…
 Навън са мръква, блясват изумруди
 ф тепсията на нощнуту нибе…

А вий нагъвати, нагъвати, редити у тавата…
 (ф четвъртата тава, да уточня)
 Фиксирати упеченити и си скубити кусата,
 ма ко да им напрайти, чи дрънчат!

И те така.
 На сутринта, га какту е приету
 родата са строи на празнична софра,
 сервирайти с усмифка връз колосана салфетка
 и путребявайти със чук, ножофка и секач.
Joy Joy Joy

# 314
Добро утро прекрасни  kaffeetrmker_2
Влезнах да ви нагледам и да кажа ку-ку ама  tonnny_bg така ме разсмя  rotfImbo rotfImbo rotfImbo ми то аз три пъти по тази рецепта правих козунак по великден и кво съм се ядосвала, че не ставало в сервирането му е майката  Laughing
Иначе всичко нормално при мен- третата си върви, къде с гала къде с две ,качвам и смъквам кило- две нагоре надолу,ама се чуствам добре и хич не ми пречат и да се затвърдят( само да не са повече де  Naughty)
сега да попитам пиещите рибено масло -това нещо трябва ли да го спирам за почивка известно време, или си се пие като витамините  (сори за тъпия въпрос) ама дано има кой да сподели
спокойна неделя ви пожелавам и много пролетно настроение  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт