Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 416
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте Дюканки-сладуранки  love001

Добре дошла на Изаура9 ! И аз съм от повтарящите,така че спокойно и смело напред !

Пловдивчанки предлагам да си организираме срещичка следващата неделя-15.05.11 г. Чакам отговори-Freshhh,veronic,velvetvoice и всички други,които са в Пловдив и околностите Grinning

Приятни почивни дни на всички Heart Eyes

# 286
Здравейте момичета. Малко рано за снимки, но реших да се снимам, за да видите разликата за 100 дни Дюкан http://www.snimka.bg/?profile,albums Албумът е кодиран. Ако има желаещи ще ви пратя кода на лични Wink

# 287
Здравейте момичета. Малко рано за снимки, но реших да се снимам, за да видите разликата за 100 дни Дюкан http://www.snimka.bg/?profile,albums Албумът е кодиран. Ако има желаещи ще ви пратя кода на лични Wink
Ако може паролка.

# 288
А добър вечер  Hug
как са милите момичета? Дюканстват ли всички?
Аз отново изпадам в онова страно състояние дето се изпитва отвръщение към храна.Цял ден и вчера и днес нищо неми се яде,мъжо само ми се кара и ме насилва да ям,ама аз нИща.Ще ми мине най- вероятно скоро,дано пък килата потръгнат надолу.Хубава и спокойна нощ ви желая сладурки.
 Hug Hug Hug

# 289
Тони , и аз си купих едни фибри от метро и няколко дни ги хапвах сутрин , но не знам защо ми се пръкна в главата , че май не трябва да ги приемам. Мислех си , че те като влакна които "попиват" водата в организма, увличат отпадъците в дебелото черво и подобряват перисталтиката, общо взето имат същата роля като триците. Та мисълта ми е дали с тях не увеличавам препоръчителното количество влакнини ?

# 290

Искам и аз да видя! Simple Smile Praynig

# 291
Със сигурност всички искаме да видим , така че напиши кода направо тук   bouquet

# 292
тяна, благодаря много за идеята за триците с канела в микровълнова, е няма такава вкусотия значи  bouquet

# 293
Ю уелкъм  Grinning
Аз много простички мурафети знам, щото ме мързи да си готвя много, много.Пък и времето е кът.Като карах диетата гледах колкото може по-малко да си угаждам и когато готвех манджите в повечето случаи бяха подходящи за цялото семийство.Така с един куршум два заека  Wink
Скоро никой не е казвал манджички като идейка и помощ на новичките.Вярно има тема за това, но сега ще ви предложа някои любими мързелански  Mr. Green като идейка само.
Печени тиквички на скара с кис. мляко и чесън (ако тиквичките се нарежат изпечени на тънко стават и за сос към месцето),  а сосът кис.мляко, чесън и копър е универсален.Печени чушки с яйца и извара, бързи гнезда от кайма и когато са изпечени вече пъхате в гнездата нарязано наситно корнишонче и чуквате по едно яйце - чудни и за първа и а втора.Миди или рибка с дом.сок, малко морков и много лук и подправки, омлети всякакви със зеленчуци или само с месце, дробчета или воденички, сърчица със зеленчуци на тефл.тиган и още и още неща подходящи за цялото семейство. Не ви пречи да им направите гарнитура някаква и всички доволни  Grinning

Просто като се чудите питайте все някой ще даде идейка, а не да ходят да приказват, че Дюкан е сухоежбина само.
Много от момичетата не пишат, защото няма конкретни въпроси свъзани със същината на режима, каквато храната определено е.А на въпроси като "маслини може ли в първа и втора" не ми се отговаря, защото ми става ясно, че човека който ги задава не си е направил труда да вникне поне, че в началната фаза на този режим се прави опит да се изключат мазнините напълно.Което пък значи, че не подхожда серьозно и си прави експерименти с тялото си, а аз в такива нИща да участвам, за да няма после Дюкан е виновен за всите нещастия  Laughing

# 294
  • Торонто/София
добро утро и от мен
браво на всички с хубави новини - на тези които нямат настроение - горе главата!
аз днес ще карам последен ден на ударната (5ти) и после почвам зеленчуците - за сега за 4 дена - 1.1кг - струва ми се малко като имам предвид че имам за сваляне поне 30 но няма да се отказвам ей така .... да ви кажа как ми се хапват зеленчуци вече - особено домати и краставица - но след днешния "рибен" ден  - досега беше 2 дена телешко, пиле, кюфтета та да завърша с рибни работи .... ще има зеленчуци  Mr. Green

дайте рецептата за тези трици з канела - аз засега само бъркани в кисело мляко ги ям ...
тяна - видях че живееш в Щатите - къде намираш парафина и как се казва изобщо?

# 295
Честит празник на всички, които празнуват днес!  bouquet

Здравей Бооб, парафин не съм ползвала никога.Аз салатите ги обичам по принцип без много мазнина и не ми беше проблем.Можеш да ползваш за готвене в тефлоновия тиган или печене, спрей за говене с 0% мазнини ( дето е като дезодорант  Laughing) , но умерено.
Триците- слагаш прясно мляко в една купа, чаша , ако ти се види малко слагаш и малко вода прибавяш триците, канелата (аз слагам и лъж.ленено семе) разбъркаваш и поставяш в микровълновата за 5мин..Наблюдавай ги кипят накрая.Ако ги харесваш по-гъстички завърташ на няколко пъти още за секунди.Изчакваш да изстинат и това е.

А сетих се нещо  Grinning Преди беше много популярна и харесвана попарката на Мастерчето, ама не се сещам точно май с яйце и извара в триците беше.Аз не съм я правила, но знам, че на много момичета тук беше любима. Изобщо Мастерчето и Тумбето и Мис Марпъл бяха безценни с кулинарните си умения, ама зачезнаха нещо.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 09:46 от tqna

# 296
  • В събота
Добро утро,
това с млякото и канелата ще го пробвам още утре. Иначе ние в къщи ядем триците по два начина - палачинка (яйце, 3 с.л. трици, 1 с.л. извара, щипка сол и няколко лъжици прясно мляко 0,1%, печена на тефлоновия) или кексче (яйце, 1 с.л. извара, щипка сода загасена в 2 лъжици кисело мляко,  3 с.л. трици, сол с мерудии разни или пък подсладител с канела, 6,5 минути в микровълновата). И в двата случая минавам триците през кафемелачката. Понякога се излъгвам да направя някой друг десерт с трици от сайта.
Иначе мога да ви кажа какво измислих, благодарение на рецептата от темата с рецепти за морковения конфитюр, че се чудех на какво да го намажа  Embarassed. Беше ми останал един белтък, разбих го, прибавих 1 с.л. трици, малко прясно мляко и малко подсладител, изсипах го в една голяма плоска чиния и в микровълновата за няколко минутки като се наблюдава, за да се извади преди да почне да се свива. Не че е нещо особено, ама стана перфектно режимно нещо, което да намажеш с режимен конфитюр и после да си оближеш пръстите  Mr. Green

Парафин снощи използвах за първи път на една салатка, но не ми хареса. На съпружеството обаче много му се услади. Така че е до вкус.

# 297
Добро утро на всички  bouquet Страхотен ден, слънце и най- важното добро настроение плюс цял кг минус, как да не е щастлив човек Grinning
Аз въпроси за режима ще гледам да не задавам все пак съм го правила и преди, но прочетох тук нещо, което ме озадачи- зеленият боб, преди няколко години,когато аз спазвах мисля не беше в разрешените храни? Може ли някой да разясни?
А иначе за новите като мен- има тема с рецепти на Мис Марпъл в готварския, много вкусни неща.

# 298
Цитат
А на въпроси като "маслини може ли в първа и втора" не ми се отговаря, защото ми става ясно, че човека който ги задава не си е направил труда да вникне поне, че в началната фаза на този режим се прави опит да се изключат мазнините напълно.Което пък значи, че не подхожда серьозно и си прави експерименти с тялото си, а аз в такива нИща да участвам, за да няма после Дюкан е виновен за всите нещастия 

Това не е така и не знам , защо ти бе нужно да ме обиждаш. Съвсем сериозно подхождам към режима , това ,че съм новак и може да допускам грешки или задавам тъпи въпроси не значи ,че съм несериозна и после Дюкан ще ми бил виновен . Придържам се към съдържанието на първа страница , но просто не съм отракана . Съжалявам ,че питам изобщо. И един приятелски съвет, не си вади изводи на такива плаващи основи , защото в голям процент има опасност да не са съвсем реални и коректни  .

# 299
 Здравейте, лични и обични!  bouquet
 Тяна, Верони_76, благодаря ви за думите! Наистина много му се радвам (на кантарчето). Свекървата го пробва вчера и заключи, че не бил верен (показа и 77, при очаквани  60 и нещо). А на мен днес 56 Twisted Evil. Вярно, че вчера се мерих с дрехите, след кафе, трици и чай и вода в чаши от 200-250мл.,(тогава ми го достави мъжо), но пък такава метаморфоза не очаквах. За всеки случай сложих новата батерия на стария „любовник”, но резултата беше същия. Не мога да ви опиша радостта си  Crazy! Направо се замислям дали да не продължа с трета олекотена и с кърменето, докато мога. Кърмата ми не намалява и дори малко съжалявам, че не започнах по-рано с режима (притеснявах се да не спре кърмата). А същинския да започна след отбиване, ако не успея да сваля додостигане на желаните кг. Доколкото знам и от кърменето се горят калории, така че..., да видим.
 Като четох вчера, че Верони_76 спортува, взех, че се качих на велоергометъра и повъртях към час, докато беболина спи. После месих, рязах, пържих, точих. „Бойните заслуги” не бяха достатъчи Tired. Между другото и аз искам код Praynig
 Тяна благодаря за рецептата. Не ми се получи от първия път, макар да ги бях оставила на 4мин., пък и бях заета да си сърбам кафето и да се мъча да си отворя поне малко очите. Така приготвени ми харесаха много  Peace!
   bouquet Хубав и усмихнат ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт