Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 420
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро!Айде да пием кафе ,а / Hug Hug Hug

-бисквитките са дюкански  Joy

Натали... ,ти прочете ли ,че овесените трици са задължителни за режима?Не видях да присъстват в така оскъдното ти меню.В този режим се яде най-малко 3п на ден.Вода пиеш ли?Колко?

Аз днес съм 61,4  newsm44 newsm68 Суууупееррррррр.Дали от тия фибри дето ги ям сутрин,дали от постоянното присъствие на яйца във вид на омлет в менюто ми,дали от намалената вода -2,5л пия сега ,незнам ама бях стигнала до 64 ,сега 61,4 .Аз доволна де,не се оплаквам. Joy

цлете-7кг за режима не са нищо.Имаме момичета ,които свалят от 30 нагоре килограма,така че нямаш изобщо много.Аз не разбрах на каква схема караш ама дано да ти е спорна. Heart Eyes

Оф ,това време ме нерви вече.И днеска студ ,и на празника ще е студено и нямам на идея какво ще правим/ newsm78

Дано ви е слънчево в душите!  love001

# 271
Натали, защо не ядеш след 8 вечерта  newsm78 В тая диета няма час след който не се яде.Особено пък в началото.Нещо май си пообъркала диетата.А триците сутрин къде са?
Извинявай, ако съм рязка, но мисли за здравето си първо.В тая диета се отслабва с ядене  Peace
За маслините не може не защото са солени, а защото са мазни.Успех  Hug

Тони  Hug Добро утро писали сме заедно  Grinning Честито ти за килцата  Peace Видя ли, спокойствие и хубава храна  Wink

# 272
  • Плевен
Натали, Тони и Тяна вече са ти отговорили, докато аз преглеждах профила ти за да видя колко кг имаш за сваляне. Много момичета тук се научиха, че не може без закуска и то с 3-те лъжици трици било в кисело мляко, прясно или под друга форма. Но основната грешка, която допускаш е гладуването! Свикнала си досега да сваляш така, може би - било с лечебен глад, било с др.подобни диети. Дюкан за това е здравословен - тук се яде и то най-добрата за организма храна. Сега е времето да се научиш, че прескачането от диета на диета води до йо-йо ефект, когато се върнеш към стария начин на хранене. Дюкан не е кратковременна диета, а режим на хранене. Не съм голям пример, като се повтарям в годините, но аз сгреших като не преминах правилно през 4-те етапа. Научих си урока, но на висока цена! Ако някой е решил само да се пробва и прекъсва всеки път при сблъсък с изкушения - само си вреди! Когато подлагаш тялото на глад, то се презапасява всеки път като види малко повече калории. Дай му необходимото! Не го мъчи!
С поздрав!

# 273
Здравейте момичета, бих искала да се присъединя към вас, но имам няколко въпросчета - преди около седмица родих секцио, но не кърмя, поради медицински причини,  колко време след операцията според вас е нормално да се започне режима?

Самият режим познавам добре, преди да родя за една година свалих общо 42 кг. Сега нямам много за сваляне - 12 - 14 килограма, но ми се ще по бързичко да се отърва от тях, най- малкото - идва лято, пък и не ми се ще да се отпускам, че после ще е по- трудно Simple Smile

# 274
Бамбова добре завърнала се и честита ти рожба   bouquet Моя съвет е когато си готова да започнеш с трета олекотена.Дай време на тялото си да се възстанови и хормоните да се успокоят.Не е време за първа и втора сега.

# 275
Привет!  Hug

За водата да кажа, че ако пия по-малко от 2-2.5л умирам от жажда - това зимата, а лятото и по повече. Не се наливам, пия колкото ми се пие. Винаги съм пила по толкова вода и преди режима,, така че определено покачването при мен не е вода, защото не задържам вода. Дори когато пия повече - свалям.

Чета редовно, но няма да се вписвам често, за да не демотивирам останалите. За съжаление съм зле откъм настроението, самочуствието, нещо като депресия от провала, защото усилията за 1 година отидоха на вятъра точно за два-три месеца - откъм обиколки съм вече толкова колкото бях в началото на режима. Сега съм на изходна точка. Незнам кога ще вляза във форма.

Не ви изоставям, тука съм, чета, просто ще пиша по-рядко, за да не натоварвам излишно

Хубав ден !  Heart Eyes Hug

# 276
  • Плевен
Алис, колко ми се иска да се освободиш от тази депресия! Недей така, момиче! 90% от режимстващите тук дори не си помислят да слязат на твоите килограми! Тези 3-4 см само ти си ги забелязваш! Никой от околните няма да види разликата от преди няколко месеца и сега при тези твои 50 кг! Купи си наистина нови дрехи и се усмихни на живота, свежата пролет и на себе си! На мнение съм, че организмът ти все пак има инстинкт за самосъхранение! Като чуя за желани 45-49 кг - под 50 кг - направо изтръпвам от ужас! Недейте така, бе хора! знам колко си висока!

# 277
# 278
  • София
Здравейте и дано ви е успешен намръщения майски ден!    bouquet
Тук съм, чета ви, както казва Алис, но не пиша защото не искам да демотивирам някого с мрачните си мисли. Даже на срещата не посмях да отида. Издъних се с тези козунаци и то след като издържах да ги гледам на всякъде почти седмица. Но това е, сега ще се  боря с резултата и с вкуса им дето още ми стои в устата  Embarassed
Две килца съм нагоре и като знам колко време ги свалях ......... ще си постоя във втора още бая, добре, че Дюки не е сложил рамки за престояване специално за втора фаза.

Тони, мерси за кафенцето и поздрави за успехите  Hug
АлисHug Hug
 Hug Hug Hug това е за всички останали, че наистина ми липсвахте.   bouquet

Ще чета, но не знам кога ще пиша отново! Sad Sad Sad

# 279
 Embarassed Embarassed Embarassed ами прочетох ,че са препоръчителни и поради липса на време си го карам на глад  Embarassed Добре ме скастрихте , още днес ще купя и ще се разровя за рецепти .

А за водата , старая се по 2 л - 1,5 минимум ... както си пише на първата страничка  Embarassed

А аз ям до 8 часа не защото съм объркала режима , а просто не мога да спа , ако ям по късно и пада едно въртене , а на едната кълка , а на другата , ставам пия вода  .. абе не си е работа  Tired То си е до организъм .

# 280
  • В събота
Натали, мисля че при теб е крайно наложително да прочетеш книгата. На теб явно ти убягва все още принципа на режима. Там ще намериш отговор на въпросите си и чуденките, а и по-ефективно ще започнеш да го спазваш като се информираш по-подробно.

Аз днес съм - 1 от вчера  Shocked Чак не можах да повярвам. За информация - десети ден от началото, днес последен ден ПЗ, -4 кг общо (64,5 в момента). На мен дюканския калкулатор ми показа, че трябва да гоня 46 кг  Thinking А пък моята цел е 50-52 и не смятам да отивам чак толкова надолу. Даже като стигна 55 и ако се чуствам добре може и на толкова да спра. Все си мисля, че ако имам мааалко в повечко ще ми е по-лесно да ги задържа, отколкото да сваля на идеалното тегло и като покача да се депресирам.

За сега нямам проблеми с режима, вода пия по принцип страшно много, но и сега като посвалих на  около 1,5 литра пак съм си добре. Само дето въпреки намалянето на водата започнах по-често да ходя по малка нужда, че и през нощта взех да ставам, но явно това е "ефектът"  Mr. Green

Освен това се престраших и започнах да използвам коланът Simple Smile

Е, приятен ден на всички!

# 281
 Здравейте на най-готините момичета на света!  bouquet Hug  bouquet
Както е казал премъдрия Биг Ша:„Живота е хубав, защото е красив!” Вече имам страхотното кантарче, препоръчано ми от skarlet71. Страхооотна машинка! И ме обича... Blush... Вече го изпробвах и показа 57.1.
 Пийнах двойна доза кафенце с канела, изпих си и зеления чай.
 Благодаря, tonnny_bg, наистина имах нужда. Беше ми жадно и към кис. мляко с трици, добавих вода и си го изпих на айран Wink. Все се каня да попитам... Триците от вечерта ли трябва да си ги приготвям или малко преди консумация? Thinking
Добре че беше tqna bowuu. Не знаех, че може и след 20:00ч. да се хапва. В повечето режими присъства като важно правило. Мислех, че се подразбира и за този. Все повече ми харесва. А сега няма да изпитвам и тормозеща вина Party.
 Bambova, честита рожба! Да ви е жива и здрава, и много да ви радва! Щом веднъж си постигнала такъв невероятен резултат, не виждам причина да не го направиш пак. Още повече, целта сега е по-близо Peace
 Alis_1, не виждам причина да не пишеш. Напротив, споделяй какво се случва с теб. Ще е важно не само за мен, а и за всички следящи форума. Няма гаранция, че това няма да се случи с мен или с някой друг. Пък и така може по-лесно да се открие грешка, ако има такава. Разбирам те. Аз съм 155см. и един килограм да кача веднага ми го забелязват околните. Това е един от минусите за носителките на титлата „джобно гадже”. Бързо връщане към желаните мерки!
 Хубав и усмихнат майски ден за всички!

# 282
 Добро утро  newsm46  Grinning

Еуфория, да особено в първа и втора фаза няма такова ограничение в часовете на ядене вечер, но не прекалявай със зеленчуците вечер.По-добре, ако огладнееш по- късничко някакъв протеин да хапнеш - месце, извара или кис.млекце примерно.Честито за хубавото кантарче и все хубави цифрички да показва.
Алис  Hug не се отчайвай миличка.На теб пък ще ти препоръчам да пробваш да ограничиш временно храната след 7-8 вечерта и да заместиш с вода или чай, а ако много пегладнееш да хапнеш лъжица, две извара може и забъркана с малко кис. мляко, канела и стевия малко. ако искаш.Вкусно е.Опитай за няколко дни.Може пък да подейства  и междинните похапвания да ограничиш, но закусвай си тричките.
За триците на мен са ми най-вкусни с прясно мляко, канела и лъж.ленено семе в микровълновата за 5 мин. като внимавам да не изкипят, чакам да изстинат и си ги хапвам мммм готови са ми вече и нямам търпение да си ги хапна  Laughing

Хубав ден!

# 283
Здравейте момичета.
Вчера реших да поспортувам, та да размърдам заспалия си метаболизъм. И понеже на вън вали, приспах малката и атакувах стълбището на блока. Пет пъти слязох и се качих до нашия етаж. Живея на 3-я, но на първия има гаражи, та все едно живея на четвъртия. Все едно съм изкачила 20 етажен блок. Днес смятам да го направя пак. Вчера ядох риба и пил. дробчета. Днес слава богу пак имам минус. Нещо се бях депресирала тия дни и аз като Алис. Тъкмо мислех да влизам вече в трета и килцата пак тръгнаха надолу. Да сваля още един, да достигна калкулатора, пък после влизам в трета без да му мисля. Реших също да си купя едно въже за скачане и да скачам в задния двор. Само да спре да вали. Намалих водата на 2 л. от няколко дни. Явно 2,5-3 л. са ми идвали в повече. Сега не се чувствам така надута. Преди да започна режима не съм пила повече от 200 гр. вода. Та явно 2,5 л. ми идват в повече.
euphoria_84, честито ти кантарче. Ползвай си го със здраве и дано резултатите му те радват винаги.
MariDi, къде се губиш момиче? Пиши как си, пък дори да имаш застой. Ако те е яд на козунаците, ще те успокоя, че поне си хапнала. Пък аз имах застой заради лекарства. Ей за туй ме е яд. Карам си режима. Малките се разболяват. Водя ги по болници и току лепна нещо и после трябва да се тровя с лекарства и да покачвам от тех Crossing Arms
alis_1, горе главата момиче! Като се стопли ще си направим една срещичка. Ще си поприказваме и ще се успокоиш. Аз като зацикля звънвам един телефон на Тони. Оплаквам й се едно хубаво. Тя ме разпитва какво правя, отваря ми очите и се успокоявам. После килцата пак тръгват надолу. Явно спокойствието им действа добре. Имаш едно голямо гуш от мен Hug

# 284
 Здравейте на всички Hug.Надявам се да ме приемете сред вас   bouquet ще правя режима за втори път!Първият път беше повече от успешен   отслабнах сс 16 кг,  .,но на трета фаза се издъних  Embarassed Cryслед което забременях  и качих  26кг, три месеца по късно отслабнах с13кг../.. остават още поне толкова .
На диета съм от 2 дни ,мисля да направя първия етап 5 дни след това 4 на 4 да ги редувам.

Общи условия

Активация на акаунт