Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 433
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
 Здравейте!!!
 По въпроса за  кантара..., и аз да се оплача от моя Crossing Arms. Онзи ден сигурно повече от 10 пъти се качвах и слизах, а резултът -  всеки път различен. Като се почне от 57.5, та се стигне до 60,1. Затова сега ще сменим батерията, пък дано се оправи. Сега подлагам всичките си „постижения” под въпрос  ooooh!.
 Зълва ми си беше купила един с памет, не помня за колко човека, на който всеки отбелязва ръста и годините си. Изчисляваше няколко неща включително %-а мазнини в тялото. Много хубав, но пък и скъп беше пустия. Сега нямам представа как са ценово, това беше преди повече от 5 г. Ако миличкият не се оправи, може да си избера нещо подобно за подарък (имам разни бойни заслуги Mr. Green).
 Хубав и режимен ден на всички  Hug

# 256
Може би съм забравила термините. Имам предвид, че 3 седмици бях 5дни протеини / 5дни протеини+ зеленчуци. Имам намерение от понеделник да се включа във вашите редици. Предишния път четях форума и ми беше много полезно. Надявам се да съм по-успешна този път. Благодаря.

# 257
  • Плевен
Цлете, смело напред, но с 3 дни ударна - 1 фаза и после 1П/1 ПЗ - имаш малко килограми за сваляне!
Винаги дава резултат, но трябва да си сигурна, че ще преминеш всички фази, както трябва! Задължително!!! Иначе си играем със здравето! Аз също го правя за пореден път - 3 или четвърти, поради ред причини. Този път е окончателно! няма как човек да не се върне към него, защото това е наистина здравословен режим - протеини и малко въглехидрати от разнообразните зеленчуци! Всъщност - това е решение за доживотен режим на хранене. Както, вече може би знаеш - първо се се взима решението, после се настройва психиката за това и тогава се пристъпва сериозно към режима. Най-вече с напълване на хладилника с режимните неща!
Успех!

# 258
Не са малко килограмите - сега съм 69кг, искам да стигна 62кг. Странното е, че дори като спрях цигарите през октомври не качих дори грам, нооо изкарахме едномесечна ваканция на другия край на света, съпътствана с хранене в супер ресторанти и нищоправене и кацнах в София с 2кг отгоре. Никога, освен през бременностите ми не съм била 70кг. Започнах с нормалното си хранене и един кг се стопи, но до там. Аз съм висока 174 и ми казват, че не съм дебела, но сами знаете, че е важно ти как се чувстваш. Аз имам едър ханш и сега задника ми може да скрие пътен знак, имам паласки и бедрата ми са надебелели. Абе, трябва да отслабна.

# 259
Аз утре влизам във втора, мислех да съм 3/3 , че по-лесно ми се струва. Имам 12 кг да сваля, какво ще ме посъветвате?

# 260
  • Лутаща се
Зълва ми си беше купила един с памет, не помня за колко човека, на който всеки отбелязва ръста и годините си. Изчисляваше няколко неща включително %-а мазнини в тялото. ......
Ето ти линк: http://www.technomarket.bg/products/09072942/neo-bs-404bf
Аз си купих точно такъв. Много съм доволна. След време го имаше и на промоция, но на мен не ми се чакаше.  Grinning

# 261
 Лелеее, skarlet71, направо си супер Peace. Много ти благодаря за линка. Зор кандисах Mr. Green, ще си го взема този сладур. Точно каквото искам е. Ееее, много ме зарадва, честно ти казвам Hug. Сега чакам един колан за раздрусване на сланинки, че нещо ме мързи, но везната определено е следващата ми цел Twisted Evil

# 262
Кантарчето е много готино. И аз ще го имам в предвид. И изобщо не е скъпо. Моят струваше приблизително като този, но без всички екстри  newsm10

# 263
  • В събота
euphoria_84, добре че ме подсети! Абе и аз имам един такъв колан, дето от една година ми се мотае из шкафовете, ама нещо ме е шубе да го пробвам даже Simple Smile Моят е от онези, дето първо се намазваш с гели после го пускаш, а той те "друса" с ток. Първо ме разкандърдисаха някои мнения по разни форуми, че ако не се намажеш добре с гела и боляло. После като се поразрових се оказа, че това всъщност е помощно средство за тонизиране при активно спортуващи, т.е. раздвижва ти мускулите, за да може примерно при фитнеса да не получаваш мускулна треска и нямало никакъв отслабващ ефект.
Ето го (или почти същия  newsm78) Ако някой го е пробвал моля да сподели  Embarassed

# 264
Aз също имам такъв колан, никога не съм усещала нищо от гелчето Thinking Колкото до болката, на мен на най- силна степен ми е добре, но всеки човек си има различни усещания. За ефект не знам, че съм го ползвала 1-2 пъти и то отдавна. Не очаквам чудо от него, ама може да го изпробвам.

# 265
 Ами този, дето го чакам не е като твоя, Tikvichka, но предполагам, че всички действат на един и същи принцип. Взимам го, за да спя спокойно. Аз съм като Плюшкин, що се отнася до видяното в рекламните блогове. Не възлагам големи надежди. Надявам се поне целулита малко да разбие, че добре съм се зашила. Повече разчитам на режима за сваляне на килограми. Пък и беба само мрънка, иска внимание, да ходим или зъб я мъчи и време за спорт не остава. Това ще ми е малка утеха. Надявам се...
 Ако някой режимен използва подобен уред, нека сподели Praynig
 Извинявам се ако излишно разводнявам...

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 18:51 от euphoria_84

# 266
Имаме същия колан от преди 5-6г. и тогава сме го ползвали и двамата.На най-високата степен понякога усещането е все едно ще ти се схванат мускулите на корема.От него не се отслабва ,но се усеща влиянието му особенно за тези,които не стигат до фитнеса.

При мен за 4дни се получи минус 3кг. и при положение,че чакам МЦ в събота сега се чудя дали част от тях няма да се върнат обратно?

# 267
Здравейте бре прекрасни мацки  Hug Hug Hug
мале от 5 дни несъм писала и така ми е мъчно за вас.Аз отново съм испанка и незнам на кой свят се намирам.Кантарев неща и да го споменавам  Blush заспа на 75кг. след великденската ми издънка,ама сама съм си виновна.Ще се бориме,надявам се до края на юни да покаже 70.
Много ви прегръщам и пожелавам отслабващи и слънчеви дни   bouquet

# 268
Вещииии,гледай по новините по БТВ как пее д-р Хаус. newsm47 newsm53

# 269

tonnny_bg страхотен подпис - "  Храни вярата си и страховете ти ще умрат от глад."  newsm10

И аз да си споделя , днес ми е 4ти ден  Flutter Не съм се мерила , щот не мие любопитно  Mr. Green Ни на кантар , ни с метър  Laughing Като изтече 5тия ден , на 6тия живот и здраве ще си причина това удоволствие  Wink

Аз да си кажа какво хапвам пък вие кажете добре ли е - по принцип не закусвам  и сега пак така, на  обяд хапвам от една страхотна пилешка супичка без грам олио , чиято рецепта намерих в темата за рецепти  Wink Ама много е вкусна цялата рода почерпих и понеже е с един лютив пикантен вкус и всички много я харесаха  Grinning Та тая супичка  и пилешки дробчета пак по ваша рецепта . Тъй като не закусвам , а нямам време и не мога да се прибера преди 8 оставам само с едно ядене на ден от двете неща , но не ми тежи .

По принцип не обичам плодове и сега гледам ,че чааак в трета фаза се препоръчват  Mr. Green Което напълно ме удовлетворява  Sunglasses Но се замислих във всички други диети зеленчуците и плодовете вървят ръка за ръка , тук защо е така ?

Мерси за отг. за маслинките - не съм ги пипнала , даже и помирисала ! Ще почакат  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт