Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 437
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета! Ха сега аз да ви се оплача от любовника. На моя Кантарев му викам любовник, защото сутрин и вечер се качвам отгоре му Wink Та моя любовник нещо ми изневерява в последно време, та се замислям да го сменя с нов. В рамките на 5 мин. ми показва с 600 гр. отгоре. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Всяка вечер се качвам и в зависимост от резултата на другия ден имам някакви очаквания. А преди малко той разстрои психиката ми #Cussing out И без това вече се чудя дали да не влизам в трета. Днес ми е 100-ния ден от диетата. А изводът е, че от 25 дни аз не мога да сваля повече от това, което съм свалила до момента. Яд ме е, че по калкулатор ми показва 64 кг., а аз се въртя между 65-66 кг. и не мога да видя заветното 64. Вчера и днес съм само на печена скумрия с вода. Ако до четвъртък не видя поне някакво размърдване може другия понеделник да няма П ден. Водата я намалих от 2,5 на 2 л. Обаче забелязвам, че организмът ми си търси половината литър. Просто съм жадна. Та след поста на Ани се чудя дали пак да не си пия 2,5 л. newsm78 Другите мисли, които ме спохождат са дали да не тегля шут на моя Кантарев и да го сменя с нов Thinking, защото няма такава гад като него. Единственото ми успокоение е, че влязох в дрехи от преди 8 години Mr. Green
ПП: Има ли момичета, които са влязли в трета преди да стигнат килограмите, посочени от калкулатора и в трета да са ги достигнали?

# 241
VERONI,преди да смениш кантара опитай да му смениш батериите,понякога това е причината.
Относно водата,аз не я меря просто регулярно си пия през деня.С пиенето на вода свикнах още през първата ми бременност,когато имах кръвни изледвания а бях забравила да пия вода и съответно ми се беше покачила кръвната захар.

# 242
gardenia1979, на кантара съм сменяла батерията преди месец. Не мисля, че е от нея. Просто е куча марка явно. Мислех за рождения си ден да си направя подарък нов кантар. Ама май ще избързам с подаръка.  Confused

# 243
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
    Я да раздавам козинките, че изпихте днес на ИскърО водата  hahaha

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 244
gardenia1979, на кантара съм сменяла батерията преди месец. Не мисля, че е от нея. Просто е куча марка явно. Мислех за рождения си ден да си направя подарък нов кантар. Ама май ще избързам с подаръка.  Confused
Аз също държа да е точен кантара,защото при втората ми бременност не качих излишни кг.,но след това стария се беше повредил и докато се усетя +10кг. Shocked

# 245
veroni76 вземи  ако имаш гиричка или нещо на което със сигурност му знаеш тежестта и го постави на кантара , за да го свариш за себе си ! ако показва изменения , може да го отведеш на лекар - демек да го оправят, защото и при новите кантари има големи лъжци - братовчедка ми си взе и на 3тия ден стана ясно ,че не е сварен  Tired

А относно измененията между ранното мерене и вечерното  , понякога ако си пила повечко вода и не си я изхвърлила или си с различни дрехи може да ти дава изменение -200 -300 гр. , дори 500 -600 - зависи ...
Спокойно стискам палци да смъкнеш до твоята заветна цел  fingerscrossed И вярвам ,че това ще е многооо скоро  Party

За водата , момичетата които я намаляват , нека постепенно я намаляват да не получат стрес бъбреците ( въпреки , че това може да стане при рязка промяна при много по голям диапазон разлика , но все пак )  Wink

Никой не ми каза , маслинки  ( обезсолени ) може ли в първа фазаа  . Стоят в хладилника и ме гледат ... Точно сутринта , когато започнах режима , ги надуших в магазина ( много обичам аромат на зелени маслини ) и си взех , ама не съм хапнала и една преди да ви питам  Laughing

# 246
 Здравей, Натали!
 Нова съм тук и не съм голяма разбирачка, така че ако греша, по-напредналите или тези които знаят, нека ме поправят.  Мисля, че в началото на темата пишеше, че всичко, което не е позволено, е забранено. А за първа фаза са позволени само белтъчини (протеини), а маслините не са такива Naughty. Опитай да не се изкушиш от аромата им, защото поразрових и открих, че съдържанието на мазнини в зелените маслинки е 15%. Затова мисля, че и за втора не са много подходящи. Изчакай и друго мнение.
 А за моята питанка относно рачешките ролца, намерих отговор в гугъл. Неволята ми отвори очите. Сигурно отдавна е дискутирана тази тема и за всички е вече ясно, та затова не получих отговор.

# 247
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Хаде да поразмириша на кафе  Wink

Усмихнат слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 248
Добро утро. Обичам сутрин да си пия кафенцето с вас Hug Та меря се аз тази сутрин и господинчото показва с -350 гр. от вчера. Това ми хареса, защото вече се бях нахъсала от снощи да се разделяме. За точността на работата му се бях убедила още от работа. Работих в един склад и направих селекция на кантарите. Този беше най-точен. Та за това го купих преди 3 години. Обаче стои на видно място и който е минал покрай него за тези години, той не му е простил. Може и да се е изхабил. Като почнах диетата пак го проверих с бутилка с 10 л. вода. Уж беше верен newsm78
Имам съмнение, че може и да задържам вода. Преди 10 г. направих бъбречна криза. Сега ме впечатлява, че ми се е появил зъбен камък, който лесно се рони. Не знам, дали има нещо общо с режима. Но ми се струва, че четох нещо по този въпрос в книгата. Ще взема пак да се поровя. Та в този ред на мисли, знаете ли някоя билка за изхвърляне на вода?
Натали..., забрави за маслините до трета фаза. Аз вече почти 3,5 месеца съм на този режим и още не съм ги помирисвала. Преди време имаше дискусии по тази тема. Ветеранките в режима категорично ги отрекоха. В трета фаза ги хапват на гала обяд или гала вечеря.

# 249
Добър ден ,сладки !
Днес съм 61,500  newsm44 newsm68 newsm44.Много съм щастлива ,даже гадното време навън не може да ми развали настроението. smile3521
Хубав ден пожелавам и на вас ! Hug Hug Hug

# 250
  • В събота
Добър ден и от мен!
След два дена задържане (честно, без никаква причина, адски съм стриктна) днес най-сетне съм -400.

Относно кантарите - нашият е обикновен електронен, от онези стъкленките. Та открихме малкъ бъг при него, може и при вас да помогне - като се качиш първия път не мери точно. Трябва пак да слезеш и след няколко секунди пак да се качиш - показва друго, т.е. вярното. После колкото и да се качваш все едно и също показва, но почивал ли си е повече от час примерно винаги първият път показва грешно.

# 251
Тези кантари не са ли дето първо стъпваш да покаже нулите и след това с двата крака се теглиш вече?Щото с нашия така процедираме.Ако веднага стъпя с двата крака ,показва повече ,отколкото като му излязат нулите . newsm78

# 252
Добро утро от мен  food010
На мен днес ми е последният ден от първа фаза, тоест ден 5. Първите 2 дни свалих 2 кг и после нищо, даже съм 100гр. отгоре, но няма да се предавам. Очаквам малко повече, че 2 дни по цял ден обикалях из молове и се прибрах капнала, но кантарев това не го интересува.
От утре почвам и зеленчуци.
Хубав ден всички, въпреки че времето е ужасно Stuck Out Tongue

# 253
Здравейте момичета! Имам нужда от съвет. Преди 3години бях на Дюкан. Резултата беше невероятен. За 3 седмици в първа фаза свалих 8кг, а после още 2кг. Даже бяха повече от колкото исках. Чувствах се супер щастлива. После не можах да довърша правилно последния етап, т.е. прекратих го. В резултат качих 2кг. После станах абсолютно несериозна по отношение на седмичния протеинов ден и днес вече съм на изходна позиция. По принцип се храня здравословно, но сладкото ми "изяжда главата" Та, въпроса ми е да почвам ли пак Дюкан/този път много сериозно/. Спомням си, че в книгата той пише, че този режим трябва да се прави само веднъж, и това ме притеснява. Дайте мнение, че не мога да се гледам и да решавам. Благодаря.

# 254
цлете, почвай го, има много хора тук, спазвали го повече от веднъж. Но недей да правиш първа фаза 3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт