Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 315
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Evidence, ЧДРД  Laughing Страхотни резултати! Успех и за напред в задържането и поддържането!!!

vesito5, поздравления! Обичам да чета постове, като твоя, действат мотивиращо, облекчаващо и обнадеждаващо  Grinning

При мен нещата определено не ми харесват, не съм доволна, не се харесвам, мрън, мрън...

И като казах мрън, къде се затри девойката Мрънмот?

# 526
  • Варна
Добро утро и от мен!То вече Добър ден де...
На мен днес ми дойде и ще има пак едно задържане...ама нейсе!Гледам си графиката с килограмите и установявам,че резултатите въобще не са като първият път на режима преди две години.Тогава за по-малко от 2 месеца свалих 12кг.Сега за един месец - 4,5кг.,а за два (така като гледам) ще станат най-много общо 7 свалени кг.Ноооо,така е,който е несериозен и не спазва 3-та фаза стриктно!Пиша го заради новите момичета - бъдете стриктни,защото всеки следващ път е все по-трудно!
Иначе си продължавам аз!Надявам се сега,като стана топло и увелича разходките и движението,нещата да потръгнат!Сещам се и за нещо друго - преди две години,когато бях на режима ходех на работа,а сега съм безработна.Сигурно и това си дава отражение - работата ми беше много тежка физически!
Лек и усмихнат ден на всички:  bouquet

# 527
  • Лутаща се
Здравейте момичета.
Днес се включвам и с един тревожен въпрос и с добри новини.
При мен нещата върват добре, толкова добре, че обмислям от понеделник да влизам в трета. Балът на дъщеря ми е на 24-ти, вторник, така че това ще ми е първата гала. Килограмите ми тази сутрин бяха 63.800, не съм достигнала крайната цел. От друг страна това пък вече е под калкулатора на Дюкан, който ми показа 64 кг.
Просто се гледам в огледалото и виждам, че вече започвам да ставам по-слаба, от колкото ми отива. Няма смисъл, започва вече да не ми харесва. Силно се надявам в трета да не кача, защото точно това ми беше първоначалната идея - да сваля до 63 кг, за да имам един кг реверанс.

Тревожният ми въпрос.... Всички сме чували приказките как спазването на този режим води до увреждания, но предимно на бъбреците, ако не се пие достатъчно вода. А как стои въпросът с черния дроб? Ние си правихме кръвни изследвания. Моите са добре, но на човека показа завишени показатели на кръвна захар (при положение че от три месеца не е близвал захар и бял хляб?!?! Thinking) и завишени показатели на черния дроб. Та като се започна с едни съмнения и обвинения към мен и режима.....!!!  #2gunfire
Има ли някоя от вас с медицинско образование или с повече знания по въпроса, да даде малко инфо?  Praynig

# 528
  • София
Skarlet71, завишената кръвна захар спред мен няма начин да е заради режима, защото той е абсолютно беден на въглехидрати. Даже се препоръчва точно такъв тип хранене. Аз съм била със завишена захар и инсулин и диетата, която ми предписваха, редом с хапчетата, които съм пила, беше точно на същия принцип на хранене-минимум въглехидрати, ограничени мазнини, предимно протеини. Що се отнася до чернодробните показатели, не мога да се изкажа компетентно или от личен опит, но специално за ACAT и  ALAT, Сисссс е споделяла, че докато е стриктно в режима, показателите й са в нормалните граници, а щом започне да кривва от дюканския път, тези показатели се завишават над референтните стойности. Може би трябва да се консултирате със специалист "вътрешни болести" и/или с ендокринолог.
Успех на теб с влизането в 3-та! Решението ти да го направиш точно сега според мен е правилно!

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 12:38 от desitka*

# 529
  • Лутаща се
...но специално за ACAT и  ALAT, Сисссс е споделяла, че докато е стриктно в режима, показателите й са в нормалните граници, а щом започне да кривва от дюканския път, тези показатели се завишават над референтните стойности. Може би трябва да се консултирате със специалист "вътрешни болести" и/или с ендокринолог.
Успех на теб с влизането в 3-та! Решението ти да го направиш точно сега според мен е правилно!
Както ни обясниха ACAT указва показателите на сърцето, а  ALAT на черния дроб. При референтни стойности на ALAT до 41 при него е 56 U/L
Благодаря ти за пожеланията Simple Smile

# 530
  Весинко , честити три години , много прегръдки от мен  Hug Ти си нашата гордост   bouquet

Гушки на всички и да напомня в събота от 11 часа  ще се събираме да пием кафенце в Бургас , ако някой желае да присъства да ми пише на лични  Hug

# 531
MIRA1919,desitka,mmmshushy80 , newsm51 newsm20

# 532
Весенцееее   love001

Ох, как ми е домъчняло за вас.Още точно 1месец и ще се видим  newsm44

Приятно кафепиене и поздрави от мен  Heart Eyes Hug

# 533
tqna,dano da mogem da se vidim,4e si s4upih operirania krak i oste 2 meseza niama da moga da stapvam na nego Embarassed :cry:Sagaliavam,niamam kirilrza ooooh!

# 534
Веситоооо,радвам се да те 'видя' и да прочета че си добре  Hug Hug Hug.Много ,много се радвам ,а и така е хубаво да прочете човек ,че и след 3г режима си действа. Hug Hug

desitka*,това ЧДРД много ми хареса  Joy Joy.Добре си го измислила  Joy

p_i_i,абе как издържаш с толкова храна ?Аз така мога да изкарам ден -два максимум ама повече абсурд . newsm78

# 535
Здравейте. Искам да попитам попитам момичетата, които си правят кисело мляко със степ - по колко степ слагате за една кофичка кис..мляко горе-долу ?

# 536
 Здравейте, момичета!
 Моля, ако има някоя добра душа, да ми помогне с линийката, че като я видя се вбесявам и вместо да свалям, май пак гоня 58 кг. Везната ми отказва да покаже по-малка цифра и съм и безкрайно обидена Crossing Arms.
 Честита годинка на Evidence, както и минусите на всички свалили! Дано скоро и аз да се похваля инЪк  #2gunfire. Готвя, гледам разни кулинарни програми и се ровя из подобни форуми, и си натоварвам психиката само. От мъка ходя да „опитвам” и направо ще избуша вече. Ако е от МЦ, да се свършва вече за месеца, че работата заиде, ако ли не  - пак ша сЪ срелямИ. Мъжо усеща и той нещо че става, и пита колко тежа. Малиии... Като ми кипна...Направо избеснях... „Ааа, затова си нервна” - вика #Cussing out. Психолог голям!
Мименсита къде забегна? Кафето ми нито мирише на кафе, нито пък вкуса му е същия ако не „пийна” първо от твоето. И закуска няма Crossing Arms, да не говорим за „козинките”. Липсват ми! Така весела става страничката, вкусна и ароматна, ( ма не от животинките, де) Blush. Тони, не се обиждай, но е по-интересно като има 2 готвачки в кухнята, да ни угаждат Mr. Green. За всички да има по нещо вкусно за хапване Wink
 Обичам ви  Hug  bouquet Hug

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 01:44 от euphoria_84

# 537
Сега се завръщам и бързам да пиша, щото като бяла патица все забравям по нещо   Embarassed

Евиденс ЧДРД (и на мен ми хареса Деситка  Wink ) Браво!Дано никога вече нямаш проблем с килцата!

Весе съжалявам за това, което ти се е случило.Бързо възстановяване и ако имаш нужда от някакво лекарство пиши ми на лични.Изпотроши се бе жена  Laughing сигурно силен вятър те е духнал  квато си слабичка  Laughing  (не ства ли с кирилизатора на форума аз все него ползвам)

И да ви кажа много ми харесвате напоследък всички  Heart Eyes Интересно ми е да ви чета.Живнахте покрай настъпващото лято  Wink Успех момичета - бивши, настоящи, бъдещи  Дюканки   bouquet

# 538
Днес завърших шестия месец във Втора фаза.
И равносметката е:

"Стартирах на 14.11.2010 от 89 кг.
Ударната ми фаза беше 5 дни - резултатът: минус 3,100 кг.
Втора фаза започнах на 19.11.2010. До 13.12.2010 карах по схемата 1/1, но заради едно зацикляне, смених на 3/3.
За първия месец във Втора фаза: минус 5,200 кг.
За втория месец във Втора фаза: минус 3,200 кг.
За третия месец във Втора фаза: минус 2,900 кг.
За четвъртия месец във Втора фаза: минус 1,600 кг.
Уж, за да раздвижа нещата смених схемата на 4/3.
За петия месец във Втора фаза: минус 1,700 кг.
За шестия месец във Втора фаза: минус 1,400 кг.
Като ударим чертата, до момента съм свалила - 19,100 кг. Party"

Много бавно вървят обаче нещата напоследък! Tired Тези последни десет килограма не се дават и това е! ooooh! Каил съм вече и на пет да ги намаля, само да ги смъкна! Thinking

Тукачка на е и развоя в картинки! Mr. Green http://media.snimka.bg/8635/023525401.jpg?r=0 Паролата май беше - 1234. А, ако греша - свиркайте!

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 07:08 от (не)Обикновена

# 539
Добро утро. Днес кантара показа - 1 кг от вчера сутринта или общо за 5 ПЗ дни - 2,100 кг   Shocked
Никога досега не съм смъквала толкова за една петдневка и направо не смея да им се зарадвам , че утре - вдругиден сигурно ще са + 1-2 кг.........

неОбикновена - няма парола  Simple Smile    Страхотно изглеждаш !

Общи условия

Активация на акаунт