Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 305
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile Днес кантара показа 81 кг, което значи - 23 кг. Това, което ме радва, но и притеснява малко е, че напоследък свалям много бързо, а очаквах обратното. От 7-ма май съм свалила 4 кг  newsm78. По калкулатор трябва да достигна 77 кг, но аз искам да са 66. Дали ще са проблем килограмите под калкулатора?

# 541
не)Обикновена  много ти е добър резултата! Доколкото си спомням калкулатора ти беше 65 кг. така, че не е останало много. Опитът на много момичета показва, че последните килограм се дават най - трудно, сигурна съм че ще се справиш. От друга страна се видя, че дългото заседяване във втора е пагубно, защото тялото се запъва като магаре на мост. Според мен е по важно да задържите постигнатите резултати, дори да не сте достигнали калкулатора или вашите си цели, а не да се насилвате да смъквате на всяка цена. Като се поуспокои тялото, минете през съответните трета и четвърта фаза, затвърдите постигнатото  - да речем до една година, да атакувате останалите ви дразнещи килограми. Режима се развива и от споделения опит и от откровенията на момичетата които пишат, се налага извода, че килограмите се връщат най много до година/понякога и по бързо/ : ако не си бил стриктен през всички фази, или ако дълго време си седял във втора, или пък ако в последствие си започнал да се храниш различно  от изградените по време на режима навици. Не си поставяйте нереалистични цели, калкулатора си е калкулатор но ние се живи хора и не сме еднакви. Най важното е да се харесвате. Успешен ден на всички. Лекси - ами защо прави калкулатора бе дете, като няма да го спазваш?isache - не бъди такъв песимист-ако си стриктна няма да имаш проблеми, даже и временно да върнеш някой и друг килограм.

# 542
Добро утро.Айде да пийнем кафенце и да хапнем ,че да ни се усмихне денят(на гладен стомах не става щото  Joy).Пък и да задоволя желания за по-пълна сутрешна картинка. Joy euphoria_84,сега как е ,замириса ли ти на кафе? Heart Eyes

# 543
  • София
Лекси - ами защо прави калкулатора бе дете, като няма да го спазваш?i
защото мислех, че ще се доближа до калкулатора в края на годината Grinning Но сега, като нещата вървят сравнително добре, ми се струва, че трябва да продължа и под него  newsm78 както и да го гледаме 77 са си мноого килограми. Преди 1-вата ми бременност (т.е. преди 11 г.) съм подържала около 66 кг.

# 544
Веситоооо,радвам се да те 'видя' и да прочета че си добре  Hug Hug Hug.Много ,много се радвам ,а и така е хубаво да прочете човек ,че и след 3г режима си действа. Hug Hug

desitka*,това ЧДРД много ми хареса  Joy Joy.Добре си го измислила  Joy

p_i_i,абе как издържаш с толкова храна ?Аз така мога да изкарам ден -два максимум ама повече абсурд . newsm78

Здравейте,ами като съм на работа изобщо не мисля за ядене и си изпивам киселото мляко на работа за лека нощ и това е Laughing Меню за днес з-правих си палачинка от 1яйце,1с.л.извара и 3с.л.овесени трици и ги опекох на тефлоновия тиган о-печена скумрия във фурната без олио в-кисело мляко 0.1% .Имам въпросче,като ходих да си купувам овесени трици имаше 2 вида едните бяха много едри като финните овесени ядки,но си е трици а другите бяха много ситни вие кой ще ми препоръчате. Навих и колежката за диетата и така 2-те и ми е по лесно,та вчера и тя си беше направила от тези палачинки ли незнам как ги наричате,но тя си беше купила от финните трици и нейните сякаш повече ми допаднаха,на моите сякаш не се опекоха триците ами малко хрупат.дайте ми рецепта за тези палачинки със овесените трици,че може аз нещо да бъркам рецептата днес си правя линийката на -2свалени Grinning Hug Hug HugПоздравления за всички успели вие сте ми мотивация и насърчение,че и аз мога  love001 Браво за търпението и постоянството

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 08:35 от p_i_i

# 545
Добро утро   bouquet
мислех да ви сервирам кафенцето ама Тони  Hug е по ранобудна, че и с закуска нейното Simple Smile та да пием кафе значи.... kaffeetrmker_2
благодаря на всички за поздравите, доста видях да не изреждам, и да пропусна някой затова за всички много  Heart Eyes Hug
desitka* много оригинално тва ЧДРД казвай сега ще го патентоваш ли или може го ползваме всички  Joy
(не)Обикновена браво много добре изглеждаш   Hands Thumbsup мен ако питаш се чудих от къде ще сваляш още 10 килограма, гледайки последната снимка,но важното е ти какво искаш и как се чустваш добре  Hug
хайде малко да поработим, хубав ден момичета и добро настроение   Nature Sun With Face babydust7

# 546
 Ееее, Тонииии, благодаря за гъдела! Това вече е друго нещо! Много весело започва деня за мен, пък дано и за вас е така Hug. Друго си е да заситя погледа... Кискам си се тука Wink
 ЦИлувки и весел ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 П.П. Бре, Тони! Какво сложи в тая закуска, че пърхам ли пърхам из кухнята? Дано не е някоя забранена субстанция, че няма да мога да мина през допинг комисията. Така добре ми дойде... Дет сЪ вика - заредих батериите! Следващия си минус посещавам на теб!

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 10:34 от euphoria_84

# 547
Браво на всички ви за прекрасните резултати   bouquet
Аз родих преди близо 3 месеца,и напълнях доста от бременността,Искам да сваля около 20 кг. newsm78,започнах 90-дневната диета ,но вече 14 дни и съм свалила 1 -2 кг.
Мисля да започна дюкан,още повоче съм мотивирана след като виждам резилтатите Ви  Grinning Grinning

# 548
  • София
Добро утро, дами  Hug

(не)обикновена, Лекси, поздравления за резултатите, момичета!!! Успех и занапред!

ЧДРД го пускам за свободно ползване, няма да го патентовам, ай' от мен да мине  Laughing Аз явно съм по съкращенията -М2Ф, Г3Ф, ТУФ-ки  Crazy

При мен няма радост... след П-ден на Пълнолуние, при това рибен, съм 59.3кг. Не чакам МЦ, не съм подута, не съм яла солено, не съм превишавала млечни, не съм яла огромни количества ... Т.е. мои са си килата  Confused  Вече почвам да се замислям за 3 П дни в седмицата (понеделник/сряда/петък). Г3Ф да се изкажат, плс...

И на мен ми липсват козинките на Мимс, но още повече ми липсва дневния разбор, който правеше. Мимс, поправи се!!!  Hug

daniela2222, няма режими и диети, при които се отслабва с кило на ден, всеки ден  Peace Лутането от режим в режим е най-пагубното за телата ни, казвам го от личен и многогодишен опит, за съжаление. Моята теза е, че след всяка диета, човек става все по-дебел!!!

# 549
 Оффф... Меря тука разни „слаби гащи”. В някои като по чудо влизам, ма кЪт виснало т'ва гаднУ шкИмбе Shocked. Грозна работа! К'о шИ гУ праЯ newsm78? На шкембе чорба, че е режимно!  chef

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 16:44 от euphoria_84

# 550
Здравейте на всички!Съвсем случайно попаднах на тази диета,изчетох много материали в Интернет и реших да я пробвам защото имам огромна нужда.Преди 3 год.родих децата си и качиш много 23-30кг.Опитах да се отърва от тях по всякакъв начин,но без успех.Сега съм много мотивирана да успея и много се надявам да го постигна.Имам един въпрос към вас защото виждам,че сте доста по-запознати от мен.Вчера сутринта когато започвах диетата се качих на кантара,показа точно 88,8.Тази сутрин когато дойдох на работа-защото тук имаме електронен и много точен се претеглих на същият и ми показа 86,5-викам си не това не е възможно.След няколко минути се качих пак и пак но си показваше същото.Просто ми се струва нереално това и искам да ви питам възможно ли е,нормално ли е и на някого случвало ли му се е такава разлика за един ден.Забравих да вметна,че според мен това не са кг,а по-скоро течността която изхвърли организма,защото много пъти посетих.....но както казах не съм много наясно по темата.Предварително ви благодаря за отговорите.

# 551
Привет и от мен!  Hug

Тука съм  Simple Smile, чета всекидневно и викам днес да се запиша Laughing

2 кила от пораженията ги свалих и съвсем малко от обиколките. Общо взето със доста намалени порции, порцията ми е наполовина от тази във 2-ра фаза, че и по-малко. На галите много ограничено, дори имам случаи след гала да имам макар и малък минус Simple Smile Пия по около 1 литър зелен чай всекидневно, спрях колата, никакви подладители, сладко само на галата. Хапвам и кис.мляко 3%, за сметка на кашкавала.

Това е засега!
Добре дощли на новите и успех! Simple Smile

Варненки - хайде, кога ще е срещата? Heart Eyes Laughing

# 552

Варненки - хайде, кога ще е срещата? Heart Eyes Laughing

Ами хайде де. Аз от кое време ви карам. Докато се натуткаме и моя мъж сгафи положението. Счупи си кракът и чакам днес или утре да му направят операция и да го гипсират.  Sad Мислех да му нататрузя децатат, като решите да се видим, пък то... Crossing Arms Сега не само трябва да се занимавам с две, ами и с три деца. Cry Ама другата седмица като мине 24/05 и връчат дипломите на първокласниците ще командировам баткото на село. Пък ако по обедно време се видим може да приспя малката и да прескоча за едно рандеву на бързо.
Алис , Тони , Необикновена, Кали, Елан , какво ще кажете за среща 28/05 ?
За протокола, МЦ започна да отминава и грамчетата бавно падат надоле. Ако имам късмет до 24/05 да станат пак 64 /по калкулатор/, влизам в трета. 4 месеца във втора са ми достатъчни.  Биг баба е права, дорде се натуткам, току виж тръгнали нагоре. Поне да не загубя това, което съм постигнала до сега. Пък ако е рекъл господ, кантарът може да ме зарадва и с още по добри резултати. Дрехите ми стоят много по добре от предишните лета. Някои са ми доста големи, та дори и не мисля да ги нося.
Добре дошли на новите момичета. Дюканствайте, постоянствайте, не се изкушавайте и ще успеете newsm10

# 553
Здравейте,
изчетох ви всичките Simple Smile страшно много се радвам за постигнатите ви резултати:)
надявам се и аз някой ден да се хваля ,както преди:)
Много целувки на русенките,гледам ,че пишат някой от тях.
Аз след прекъсване по здравословни проблеми,качих 5 кг,и тъъъкмо мислех пак да почна,понеже доктора каза,че може,и познайте ....
та така,надявам се живот и здраве да почна пак ,като се роди бебо Simple Smile
поздрави,успехи,кураж и търпение Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 554
Aivito, страхотна новина! bouquetЧестито! Лека и безпроблемна бременност. Храни се правилно и пълноценно. Има много изписано по темите за бременни. Пък на диетите не им е сега времето. Твоето и здравето на бебо са на първо място! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 17:50 от euphoria_84

Общи условия

Активация на акаунт