Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 302
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • Испания
Вчера сутринта когато започвах диетата се качих на кантара,показа точно 88,8.Тази сутрин когато дойдох на работа-защото тук имаме електронен и много точен се претеглих на същият и ми показа 86,5-викам си не това не е възможно.След няколко минути се качих пак и пак но си показваше същото.Просто ми се струва нереално това и искам да ви питам възможно ли е,нормално ли е и на някого случвало ли му се е такава разлика за един ден.Забравих да вметна,че според мен това не са кг,а по-скоро течността която изхвърли организма,защото много пъти посетих.....но както казах не съм много наясно по темата.Предварително ви благодаря за отговорите.

Добре дошла! Напълно е възможно. Организмът се освобождава първо от задържаните течности. Когато започнах, за първия ден свалих 2 кг. Все пак се тегли на един и същ кантар. Успех!

aivito, честито! Леко бременеене  preggo, безпроблемно раждане    ylinfant и кърмене smile3504! Дюкан няма да избяга никъде, ще те чака!  Hug

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 19:27 от smileys

# 556
не)Обикновена  много ти е добър резултата! Доколкото си спомням калкулатора ти беше 65 кг. така, че не е останало много. Опитът на много момичета показва, че последните килограм се дават най - трудно, сигурна съм че ще се справиш.
Благодаря ти, Бабе! Hug И си права за калкулатора - 64 ми е точното показание, ама нали и аз да не остана по-назад от другите и да си дам някое и друго килце за вариране... ooooh! Луда работа! Сега ще си оправя линийката, та да му се види по-наблизо края!  Mr. Green

veroni76, 28 май е работен ден. Отработва се 23.05. Thinking

# 557

veroni76, 28 май е работен ден. Отработва се 23.05. Thinking[/b]

Пак сгафих с празниците. Ама нали съм в майчинство и не знам кога хората почиват по празниците и кога отработват. Извинете ме за невежеството Blush

# 558
Благодаря ви  момичета за топлото посрещане.Тази сутрин кантара показа 85,9 , направо не мога да повярвам.Това ме мотивира още повече и дано все така да е!

# 559
  • София
Голямо предпразнично затишие...  Rolling Eyes

Следващата седмица ще липсвам, няма да сме вкъщи, дано е хубаво вемето, че съм замислила малко разходки по Пиринския край... Дано се нагодим с гостуванията, пътуванията и режима, че хич не съм доволна от резултатите си напоследък  Confused

Днес иначе съм в много добро настроение, аз нали съм на слънчеви батерии, та се зареждам добре  Grinning Пък и предоптпускарски облажено съм се отпуснала, даже леко размазала  Mr. Green

Ще си драсна менюто от вчера, което пак ме "награди" с + 400... Подчертавам, че съм в 3-та фаза!
З: 200 гр. кис. мляко с 1.5 лъж. трици + 1 лъж, ленено семе; О: пил. филе (1 пържола), печурки и зелени чушки (не повече от 50 гр. общо зеленчук) на скара, с настърган кашкавал отгоре (30-40 гр.) + гарнитура от 200 гр. краставица+домат; В: 2 пил. шишчета, 'шопска' салата (домати, краставици, извара)-ок. 500 гр. в т.ч. 120-150 гр. извара, 2/3 ЗЕРО сладолед.

Желая ви хубав ден, отслабващ, протеинов петък!!!

# 560
  • Бургас
Здравейте,красавици!
Виждам че имаме нови попълнения.Добре дошли и много успешен режим ви желая!
При мен нещата вървят добре,вече съм -5кг за 10 дена,това е супер,дано продължавам все така.Първите 20 кг са ми много важни,че да се почувствам човек.Другите 20 са пак важни,но поне ще имам повече самочувствие и най вече ще ми стават повече дрехи Laughing
В крайна сметка реших засега схема 1/1.че ми е по лесно да се нагаждам, според посещенията при бабите на децата.
Другото различно което искам да направя сега е да тръгна на фитнес преди да сваля всички килограми,малко кардио тренировки и коремни преси няма да са излишни.
aivito,пожелавам ти разкошна бременност,лека и безпроблемна,на финала разкошно и здраво бебе!
desitka,ще ни липсваш,но дано си починеш и разпуснеш добре,а за +,не го мисли,има такъв момент,минава и заминава.
dessirz1 ,честито ти намаление,в началото се сваля по бързичко,но после има момент на задържане,за който трябва да се настроиш.Не е задължително да задържиш,но все пак го имай предвид Peace

# 561
desitka* хич не си пълни жена главата с глупости. Кви 3 П дни кво чудо, то така се тръгва и след месеци ще си във 2Ф+, после в 2Ф, после пак 3Ф....и ей ти го на омагьосания кръг. Според мен решинието на твоя проблем е:
-   успокояване на психиката, много ги гледаш тези плюсове и минуси, не им се връзвай. Знам че искаш да сваляш още, но сега е важно да стабилизираш постигнатото. Всичко с времето си. Давам себе си за пример, щото не се сещам кой още сваляше в трета – като посвекне организма, като се успокоиш и ти и при добро желание нещата се полуват, макар и малко по-късничко. Не забравяй, че имаш да караш дълга трета – така че си дай време. Ей на аз на 5-6 месец в трета чак видях минусови резултати –малки, скромни...но от сърце и без някакви усилия. Така че карай си схемата, след половин година пак ще го обсъждаме после този въпрос.
-   Изчети внимателно препоръките на Дюки за Белтъчния четвъртък - че е препоръчително П четвъртъка/ деня да е максимално чист, да е от месо, да е един вид, да няма млечни и прочие, защото в крайна сметка е само един ден в седмицата, а през останалото време не се лишаваме от млечни, извари и т.н.(в позволеното количество разбира се)... ....Принципно е за 4Ф, но е приложим и за 3Ф според мен, ако искаш да раздвижиш нещата.
-   Ако можеш понамали количествата – не да ядеш наполовина. Просто следващия месец яж 1/5 по-малко от колкото сега, следващите 2 месеца ¼ по-малко....и така постепенно да постигнеш някакъв баланс в храненето – достатъчни (не минимални, а засищащи) количества, определени часове, спазване примерно на принципите на разделното...и т.н.
-   И другото което се сещам за раздвижване си е просто – увеличаване на секса. Ето лято идва, ваканции, почивки...тъкмо сезона на страстите. Вчера тъкмо по новините даваха, колко много бебета са се родили, и как през май е бумът...ами като се замислиш то юли-август е точно отпускаркия, и кво може да очакваш догодина май месец примерно  Rolling Eyes
В този ред на мисли aivito много се радвам. Леко и безпроблемно бременеене  pregnant
Evidence, ЧДРД! Wellcome to the club! Успех миличка и за напред  в запазването на постигнатото.
Isache,  честита ти месечинка – много добри резултати, ама ако беше идвала на срещичките да знаеш че поне още 2-3кг нямаше да ги има  Peace
vesito5, mmmshushy80, tqna, smileys – уфф пишето по-честичко бе хора, темите имат огромната нужда от вас. Нали все пак, макар и да не сте стари на възраст, сте стари в режима и важи с пълна сила максимата : Старите хора дават добри съвети, защото вече не са в състояние да дават лоши примери!
(не)Обикновена - честита ти месечинка и на теб. Строхотни визуални промени гледам...браво моме.. Peace
Alis_1.....то това много ми прилича на 2Ф+ някак си. Я вземи да пробваш и ти изброеното по-горе към Деси.
Mira_1919 успех, схемата е бавничка по мои наблюдения във форумските мнения, но за това пък лесна и щадяща.  Мен лично тук ме притеснява момента от дългото стоене във втора пред вид целта ти, и бих избрала някоя по-междинна от 1/1 и 5/5, примерно 3/3. А за фитнеса, спорта..абе движението като цяло е супер решение.

Ами това е то – аз няма кво да се хваля, все същата...ама поне има светлина в тунела  fiuuuuuu

Приятно прекарване на почивните дни на всички  Hug– дано и времето да е хубаво и да си прекарате страхотно. Аз ще продължавам с втория тур на пролетното почистване, ама на къщата на село този път newsm28 newsm75

Нещо много ми се губят по тъча zoritka, Гарденийка,Мастърчето, lipstick4e-то, Тумбето, ЦвеТи, Падаща, Nimowe, dj100, korni68, Dream................и куп още други хора...ама да знаете, че много ви хайловя  Two Hearts

И днес за поред път се убедих Дес к’ва си егоистка. Всеки петък само за себе си мислиш...пък нас кучета ни яли, а..

П.П. ArhMih – за 28ми - към 10 пристигаме, до към 12 ще сме в зала Спартак, и после сме свободни до към 16, че тогава ще е награждаването. Измисили час и място  Peace

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 13:19 от ANNAFACE

# 562
 Whistling Тук съм си, чета редовно, но не пиша защото няма какво. Вече съм тотално амнезирала и не помня как съм отслабнала с подробности, че да давам съвети.Въртя се на калкулатора и малко под него. Харесвам се много , ходя на плаж, имам тен, показвам крачета и такаааааааааааа. Всеки ден е удоволствие за мен.Днес съм с нова коса и кичури, фръц-фръц  Laughing

Успешен ден, дами!  Heart Eyes

# 563
Здравейте момичета,от днес и аз съм с вас Party.
Родих преди близо 3 месеца и имам да свалям 20 кг.Ужасссс Tired,дано успеяя.Много се мотивирах от снимките и резултатите ви,публикувайте още снимки , за да ни  мотивирате Grinning
Страхотни сте smile3525

# 564
  • София
Ann, бЕгай от тука с тея клечави младежчета дет' си пуснала  Laughing

Мерсаж за акълите...дано ми се влеят в тиквата зелена, пък за резултатите през м. май догодина, хич не ги ща!!! Нека да е някой май, ма да не е първия идващ, ако може  Rolling Eyes

Егоистка викаш съм била, а?!?! Ай' влачете от тук тогава, само този най- от ляво не барайте  Wink, има избор. Тея момченца пък са специално за теб Анн, а тези-за Мег (Падаща звезда. Къде е затри, жено???)

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 13:01 от desitka*

# 565
# 566
ANNAFACE, desitka*, направо се размазах от кеф по вашите петъчни протеинчета. То на мен нали скоро не ми се полага. Ама като се върни мъжо от болницата с гипсирания крак, колям спорт ще пада от моя страна. Току виж килцата тръгнали главоломно надолу hahaha Joy
zorita, честито ти нова прическа. Ходи на плаж и за нас, че като гледам какви облаци са надвиснали пак над Варна, скоро няма да идем.
aivito, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност. Леко раждане и малко сладко бебче! smile3504

Днес хич не ми се искаше да е ПЗ ден, ама какво да се прави. Водата след МЦ много бавно се изхвърля. Пък сега да вкарвам и нова със зеленчуците... Confused

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 14:36 от veroni76

# 567
  • Пловдив

Тук нали знаете, че никой не трябва да бара  Mr. Green

# 568
  • София
Тук нали знаете, че никой не трябва да бара  Mr. Green

Няма, няма...ние си знаем, не си и помисляме даже...
Аз даже не го и гледам, не го и показвам..., а не защото съм егоистка, Анн  Naughty

Някой друг няма ли да покаже нещо да оплакнем окото...???

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 14:33 от desitka*

# 569

Общи условия

Активация на акаунт