Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой зъболекар във Варна работи със Здравна каса и предлага нови услуги?
Какви са цените за зъболекарски услуги във Варна?
Какви са мненията за д-р Гечев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой зъболекар във Варна работи със Здравна каса и предлага нови услуги?
-
Какви са цените за зъболекарски услуги във Варна?
Цените на зъболекарските услуги варират в зависимост от специалиста и процедурата. Например, д-р Колева предлага пломба с упойка за 14 лв. по ЗК, докато в Аспрадент цената за пломба е около 57 лв. при доплащане. Важно е да се отбележи, че цените могат да зависят и от местоположението и опита на зъболекаря.
-
Какви са мненията за д-р Гечев?
-
Кой специалист е подходящ за лечение на парадонтоза?
-
Какво е мнението за клиника Аспрадент?
Здравейте Всички !!! Аз не съм от Варна ,всеки път минавам 200км за да се лекувам в този град .Така че не зная дали работи със ЗК ,но Д-р Смуков намиращ се в Дом Младост за мен е изключително добър стоматолог, или по точно смело бих казала добър професионалист. Внимателен като личност, съобразява се със желанието на пациента стига то да не вреди на лечението. (тоест има добра комуникация между пациент и стоматолог) което е изключително важно за постигане на добри резултати при самото лекуване на зъбите, независомо от метода на лечение. Аз лично бях един тежък случай като пациент.. Преминах доста дълъг, болезнен и мъчителен период на лечение. Но Благодаря на Бог и на Д-р. Огнян Смуков вече постигнахме много добри резултати до тук, макар че все още ми предстои лечение . Но се надявам в близките месеци да приключим и финала да е прекрасен както до сега. За цени това е много комплицирана тема, знаете че те зависят от много фактори, но имайки предвид и цените на други стоматолози мисля че са разумни. Но това е тема която пациента първо обсъжда със самия стоматолог и ако му отърва сяда на стола,-меко казано. Но всеки има право на избор. Надявам се да Ви е полезна тази информация , така ще имате по голям избор за всичко...........Успех !!!
Утре ще се чуя с личната зъболекара, но винаги има свободни часове след около две седмици, та ако са ви правили такъв тип кариес, моля препоръчайте при кого. Просто искам да оправя всичко, колкото се може по-бързо.