Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 645
  • 710
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Didkapan,  огромно благодаря за темата в eastern-a. Точно такова четиво ми трябваше. Прочетох малко само в началото и се откъснах с огромно усилие, защото трябва да тръгвам за работа.

И тази е много интересна!

http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=4119

# 691
Снощи изгледах Ghost: In Your Arms Again . Макар, че е римейк на много известният Ghost с Патрик Суейзи и Деми Мур , новата корейско-японска версия със сигурност си заслужаваше гледането. Дори и без да вземам в предвид "черешката на тортата"   Flutter Song Seung-Heon  smile3503.

# 692
Изгледах до шеста серия "Tree Of Heaven". Сега тегля другите четири.
Харесва ми до сега.Дано няма лош край.

# 693
  • София
Изгледах до шеста серия "Tree Of Heaven". Сега тегля другите четири.
Харесва ми до сега.Дано няма лош край.

Зависи какво разбираш под лош!

# 694
Гледах High School Girl Get Married
Като прочетох  резюмето ми хареса, но след като изгледах филма останах разочарована.
Имаше някои смешни моменти,но като цяло не беше това,което очаквах.

# 695
  • в мъжки прегръдки
Като прочетох  резюмето ми хареса, но след като изгледах филма останах разочарована.

И на мен не ми хареса. Ако ти се гледа нещо готино на тази тема, погледни My Little Bride. Аз лично се спуках от смях.

# 696
  • София
     Аз от вчера гледам Король выпечки, Ким Так Гу / King of Baking, Kim Tak Goo. Първите 6 серии малко мудно се развива действието, но вече свърших с миналото и стигнах до действието в сегашно време. Актьорът, който играе вече порасналия  Ким Так Гу е страшно красив!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Yoon Shi Yoon!

За пръв път го гледам!

# 697

И на мен не ми хареса. Ако ти се гледа нещо готино на тази тема, погледни My Little Bride. Аз лично се спуках от смях.

Мерси, определено ще го гледам.

# 698
Момичета имам нужда от помощ.
Става въпрос за сериалчето "Палава целувка" Grinning Не съм го гледала още, но мама ме натиска да и намеря спешълите,за да си ги изгледа. Ако може някой да ми каже дали ги има преведени някъде онлайн.Ще ви бъда много благодарна.  Hug

# 699
Момичета имам нужда от помощ.
Става въпрос за сериалчето "Палава целувка" Grinning Не съм го гледала още, но мама ме натиска да и намеря спешълите,за да си ги изгледа. Ако може някой да ми каже дали ги има преведени някъде онлайн.Ще ви бъда много благодарна.  Hug

Ето - http://w.vbox7.com/collection:1360551

# 700
# 701
Тайна, благодаря и на теб за линка. Седнах и изчетох всичко, очите ме болят вече, но не можах дса се откъсна.

# 702
  • София
Тайна, благодаря и на теб за линка. Седнах и изчетох всичко, очите ме болят вече, но не можах дса се откъсна.
   Моля  Hug, следи си ги, аз съм се абонирала, да не пропусна нещо!

# 703
Изгледах The Greatest Love и съм доволна. Без излишни трагични драми, забавен от началото до края. Е, понякога ми идваха малко в повече лиготиите на главният, но се преживява. Препоръчвам го на всеки, който иска да разпусне с нещо веселичко.

Изгледах и Lie To Me, макар че остават още две серии. Съгласна съм с повечето мнения, че нещо не му достига на този сериал. Става за едно гледане, но надали ще остави кой знае какви спомени у мен. Kang Ji Hwan нещо като че ли не може да уцели подходящата роля след Hong Gil Dong.

Сега подхванах The Sons of Sol Pharmacy House. Има доста висок рейтинг, а и след първите 2-3 серии ми се вижда доста забавен. Гледката на майка биеща едновременно четиримата си пораснали сина (най-големият е на 40г. , а най-малкият e кандидат-колежанин) с дървена тупалка е просто класика Joy .

# 704
  • София
Изгледах The Greatest Love и съм доволна. Без излишни трагични драми, забавен от началото до края. Е, понякога ми идваха малко в повече лиготиите на главният, но се преживява. Препоръчвам го на всеки, който иска да разпусне с нещо веселичко.

Изгледах и Lie To Me, макар че остават още две серии. Съгласна съм с повечето мнения, че нещо не му достига на този сериал. Става за едно гледане, но надали ще остави кой знае какви спомени у мен. Kang Ji Hwan нещо като че ли не може да уцели подходящата роля след Hong Gil Dong.

Аз още гледам за пекаря, че е 30 серии, но тези двата с нетърпение ги чакам на бг, че и на руски все още има само по две-три серии преведени. Най не обичам да заглеждам нещо недовършено, но за The Greatest Love не се сдържах и го започнах, първите 5 серии много ми харесаха!

Общи условия

Активация на акаунт