Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 16 285
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мацки, спите ли Wink?

...

# 151
  • София
Имай милост, още съм без мъж! Тъкмо задрямвах и сега ей такива очи  Shocked съм оцъклила (няма емотиконка, която да покаже колко ми увисна езика  hahaha)!

# 152
Ухааа  Heart Eyes , Джой, на това му се вика nightcap (едно малко преди лягане) Joy  Hug

# 153
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това против вечерна дрямка, рано е още за сън Mr. Green

# 154
  • София
За времето бяхте напълно прави! Що не слушам. Отидох на опера облечена като за бели мечки и щях да хвърля топа вътре...

Джой, къв е тоя Бътлър! аз тука ЕнтЕлегентно се опитвам да го давам, а ти тотално ме срази!!! Въх!

# 155
  • в сърцето на един мъж...
Ооооооооооооооооооо, Джойййй

# 156
Добро утро!

И аз така гледах, като Маската Mr. Green Леле Джой, откъде го изкопа този Бътлър smile3544

Днес се очертава хубав ден, преди Великден и почивните дни. Боядисахте ли яйцата Twisted Evil
Този въпрос винаги ме кара да се смея, защото се сещам за отговора " Не, мъжо го е гъдел" Mr. Green

# 157
Добро утро, влязохме в Телец, неска Тоби Стивънс има рожден ден, диакам да почерпи.  Mr. Green (случайно го видях, не, че ги дебна)

Днес се очертава хубав ден, преди Великден и почивните дни. Боядисахте ли яйцата Twisted Evil
Този въпрос винаги ме кара да се смея, защото се сещам за отговора " Не, мъжо го е гъдел" Mr. Green

smile3532 Тоя не го знаех, чудесно ме събуди. Аз ще вапцам в събота, днес ще маам гащи по града.

# 158
  • София
Joy Joy Joy
Много яко, не го знаех и аз тоя лаф  Joy!

Аз още не съм решила  newsm78. Ако ме споходи музата (и мъжо не го е гъдел), може още довечера да ги намацотя.

# 159
smile3534 Щото требе ред да има, ред! Ред! И дисциплина!
Злата с метлата ред не признава, а фърка с метлата от нация на нация и от мъж на мъж  Mr. Green

Въх, припад! Джой, тоз Джерард истински ли е или манипка? Ма кво питам и аз  ooooh!, има ли  значение . Важното е, че оплакнах очетата.  Mr. Green

Сонче, ще ме скъсаш от смях!  Joy Joy Joy

# 160
  • срещу двата комина :)))
оооо, Злате, тая емотиконка  Joy
аз ще боядисвам в събота  Sad днес прилежно работя  ooooh!

# 161
  • Ænima/Albuquerque
Е, днес вече е четвъртък!  smile3532 smile3532 smile3532

# 162
Тъй. Добър ден и от мен  bouquet От сигурен източник разбрах, че шотландците са си съвсем на място в британската тема. Друг източник се опита да ме финтира, че то свободни шотландци няма, но Слава Богу! ТВ индустрията продължава да бълва красоти от Острова. Младежът не е много ошлайфан, но от тази и предишни темички разбирам, че вие сте ценителки на самородните диам..пардон...таланти.

Та така. С това се записвам скромно като за първи път. За други имена няма да отварям даже дума, териториите са разпраделени до милиметри гледам. Laughing

# 163
  • срещу двата комина :)))
Тъй. Добър ден и от мен  bouquet От сигурен източник разбрах, че шотландците са си съвсем на място в британската тема. Друг източник се опита да ме финтира, че то свободни шотландци няма, но Слава Богу! ТВ индустрията продължава да бълва красоти от Острова. Младежът не е много ошлайфан, но от тази и предишни темички разбирам, че вие сте ценителки на самородните диам..пардон...таланти.

Та така. С това се записвам скромно като за първи път. За други имена няма да отварям даже дума, териториите са разпраделени до милиметри гледам. Laughing
здрасти,
чуден младеж си си намерила и най-важното е ,че не обрграден вече  Joy я сподели кой е  newsm78

# 164
Казвасе Richard Madden- оказа се, че е някаква млада шотладнска надежда и от доста време се подвизава по театри и британски телевизии, но вече би трябвало да стане по-мейнстрийм, защото участва в новия хитов сериал на HBO Game of thrones

Общи условия

Активация на акаунт