Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 17 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
ауууу как намирисах почерпките  Mr. Green

ЧИстито на всички, които имахте повод и така сладко почерпихте Crazy

пак отивам да чета назад  Mr. Green

p.p.

Честит Великден! Живи и здрави да бъдете!

# 406
  • Ænima/Albuquerque
Аааах, колко са яки!  smile3532

# 407
  • КиТ
Хммм пак ли ядене бре,поне Пуци с бира е разнообразила,че от тея празници ми става лошо от храна вече Crazy

Тоя надпис за срещата верно вади очи от 5 километра Shocked Mr. Green Shocked Joy Joy Joy Joy

Кво стана ся с подялбите и разпродажбите вторник сме Whistling Whistling Whistling Thinking

не съм се отказала в никакъв случай , просто малко пролетно обновление  Joy а иначе момците са от Game of thrones  Peace

Честити Мури много добро сериалче и заслужава да бъдат отчетени тези двамцата, окачвам и аз с голямо нетърпение десния субект да проговори Mr. Green

# 408
Ивнинг Grinning
Яйцата са трепач, как само се гледат newsm62

Давам отчет (макар и не по темата) - вечерта вчера беше посветена на Натали. Изгледах и двата свалени филма. No strings attached - очаквах да е по-забавен, ама общо взето става. Аштънчо си е сладур както винаги. Натали умее да играе всякакви роли.
The other woman - много добър филм, Натали както винаги страхотна. Лиса Кудроу така и не излезе от ролята на лудата Фийби, само дето е остаряла вече.

Пуци, жива и здрава да си! Здрава почерпка! I like  smile3521

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 18:52 от Red Sonja

# 409
  • в сърцето на един мъж...
Абе Сонче, а субтитри от къде намери?

# 410
Гея, гледам има вече субтитри за No strings attached.
The Other woman го гледах без субтитри.

# 411
  • Ænima/Albuquerque
Към торента май имаше английски...  Thinking

# 412
Аз първия го гледах с кофти качество, ама втория искам да го гледам човешки, че иначе се разсейвам с текста, пропускам филма Mr. Green Измързеливила съм се Embarassed

# 413
Преядохте с бонбони, препихте с бира или заспахте със Златевия Дийн? Ставай, народе- ей ви и нещо да ви събуди

# 414
  • София
А много ша замоля Дийн не е Златев, а е на всички  Mr. Green
Той не е мъж за една жена!
Валандин, ако не знаеш кой е той за справка сериала Свръхестествено  Heart Eyes

# 415
А да бе, не знам. Много добри си знам даже, той е по-готиния брат. bowuu

# 416
  • София
А да бе, не знам. Много добри си знам даже, той е по-готиния брат. bowuu

Дааааа!!!  Mr. Green

# 417
Valandin, ша замоля да не събуждаш народа с моя мъж Mr. Green

# 418
  • София
Гуд морнин!

Това да си ранобуден е тежка работа да знаете!!!

Гея, хич не е лошо да стават събуждания с Мистър Фърт! Наскоро даже една приятелка ми каза по повод него "Аз в началото не го харесах, някак зле ми изглеждаше, но като изгледах филмите, които ми прати... Ама веееерно е мноооого сладък както каза (както аз и казах). Но не може да надмине онзи... Армитидж ли беше..."  Та мисълта ми е, че Фърт пленява постепенно. Като си си избрала вървежни мъже или става Сарк и се жениш за тях или...

# 419
Дубрютру! Приятно събуждане.  Mr. Green

Щурми, бе, за другите не знам, ама аз на Колин се възхищавам само от дистанция и с огромно уважение, не моа проимам долни помисли. Пък и дет' вика Ването - да не си си избирала такъв мъж, ся. Поне око да оплакне народа.

Ване, ти питай Златето кво мисли по въпроса за колко жени е Дийн, да та видим как шса отървеш без охлузвания...  hahaha Те и за Мечо тъй приказваха, амааа...  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт