Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 16 290
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Гласувах за скандинавците, обвиъсли. Брюдерите биха ме разколебали, що ги няма в анкетата? newsm78

Ъъъ, щото забравих.  Embarassed

Нещо не си чела списъка внимателно  Mr. Green

ся, ти нали беше от Умерените? Laughing

Тва просто значи, че не е наредила десетина мъжища, а не, че не си ги охранява. Баш пък за Гари, а го е изпуснала от поглед, а съм му се метнала лично.  Flutter Слънчо, не, че нещо, казвам си, да си знаеш...

Джон Хана също е нечий, ама този последния сефте го чувам, напомни ми като дойде време за актуализации. Мерси за пенливото!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 11:24 от ИрПуц

# 181
  • София
Цъ-цъ. Naughty

# 182
Истински, абсолютно автентичен, когато направи дувар за 300, и го снимаха от ManHealth, само че единствено тази снимка ми излиза, иначе в тубе-то има и клипчета от мейкинга на фотосесията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Де ги бе, Джой!? Дай насам!  Mr. Green

# 183
  • София
Джон хана също е нечий, ама този последния сефте го чувам, напомни ми като дойде време за актуализации. Мерси за пенливото!  Mr. Green

e как, лудия съквартирант от Нотинг Хил - http://www.imdb.com/name/nm0406975/

# 184
Мила Пуц, да знаеш, че специално за теб отпускам Гари за мъъъничко  Flutter Все пак си бременна, нищо не трябва да ти се отказва  Flutter

Другите желаещи - ръцете долу  Mr. Green

# 185
  • Ænima/Albuquerque
Така ли стана, милу?  Crossing Arms

Диакам, да спомена, че като са резерви, не значи, че ги споделяме.
Пуц, аз всъщност винаги съм се чудела на определението "резерва", мчи мойте хич не са ми резервни, ползвам си ги съвсем често!  hahaha

# 186
Така, така  Mr. Green Ти Джъд даваш ли ми го? Хем съм ти другарче  Crossing Arms

# 187
  • София
Тра - ла  - лааааа! Ех, биричката в топлотУ действа много добрееееее Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Това с яйцята  hahaha hahaha hahaha
Аз моите още не съм... нямам мерак, ама хич!

Чудя се какво да захвана да зяпам. Имам суууупер много свалени неща на компа... почти всички британски!

# 188
  • Ænima/Albuquerque
Така, така  Mr. Green Ти Джъд даваш ли ми го? Хем съм ти другарче  Crossing Arms

Абсолютно, да!
И това е защото те обичам безкрайно!
Ама за теб Гари не е толкова уникално обичан, както на мен Джуди, ако не ти е неудобно поискай си го.  Crossing Arms

# 189
Мила Пуц, да знаеш, че специално за теб отпускам Гари за мъъъничко  Flutter Все пак си бременна, нищо не трябва да ти се отказва  Flutter

Другите желаещи - ръцете долу  Mr. Green

bouquet Защо, защо досега не съм се сетила да злоупотребя със състоянието си?! Пфу! Ся не остана време!  Mr. Green

Ех, Лоу, те бяха резерви в невинното начало на инициативата за разпределение на територии, когато смятах, че алчността няма място в нашите редици, пък то кво се оказа.  hahaha

# 190
Пуци, опитай да изкопчиш нещо от Свръхнаглите, любопитна съм как ще протече експериментът  Mr. Green

Леле, почти 12 часа без форум  ooooh! Абстиненцията е силна  Blush

# 191
Хммм, сега разгледах те с какво са се нагъчили и единственият, който бих поискала е Стивън Фрай, ама като знам, че Лоу без това не може да го ползва по предназначение, сигурно няма да е прекалено проблематично да й се откъсне от сърцето една разходчица, примерно.  Mr. Green

Преди години бих пробвала да налазя Файнс, ама към днешна дата, нцъ.

Обмислям едно нововъведение, тъй като в списъка има "собственички", които не са се вясвали от няколко теми насам. Защо да стоят заети мъжете, ако не се ползват? Като начало съм вдигнала мерника на Ерин и Тинчето, както и на Малкото слънце. За Тим Рот не протягайте мръсни лапи, него аз ще го прибера, но Юън Макгрегър остава, ако идеята ми получи поддръжка.  Mr. Green

# 192
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много умрял беше вчерашният четвъртък, засрамете се, дами Wink Без голи мъжове, пусто и празно в британската душа Blush Mr. Green

Истински, абсолютно автентичен, когато направи дувар за 300, и го снимаха от ManHealth, само че единствено тази снимка ми излиза, иначе в тубе-то има и клипчета от мейкинга на фотосесията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Де ги бе, Джой!? Дай насам!  Mr. Green
Един само намерих, ама не е интересния http://www.youtube.com/watch?v=1MLO4tnzdEI. Бътлър се е снимал за списанието три пъти- след Лара-та, след 300 и наскоро пак. Онова по-разголеното беше след 300, обясняваха за специалните му тренировки за релефен корем Heart Eyes

Пуци, опитай да изкопчиш нещо от Свръхнаглите, любопитна съм как ще протече експериментът  Mr. Green
Eеее, ние сме щедри бе, аз колко мъжове споделям Mr. Green И вие вместо да ме оцените, ми разнасяте лакомията по другите теми Crossing Arms Огорчена съм!!! Laughing

# 193
  • Ænima/Albuquerque
Ето я и другата абстинентна!  ooooh!
Хелоу, прекрасни!

Милу, нищо не каза по моя въпрос по-горе.   Rolling Eyes
Пуц, аз съм "за" идеята ти и ако може да откопча Къмбърбач само за себе си...  Flutter
Джо, 'драсти.   hug

# 194
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Здрастиии Hug Дай малко почерпка предварително, ще ти пропусна партито днеска Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт