Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 16 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Милу, нищо не каза по моя въпрос по-горе.   Rolling Eyes

Така и не разбрах даваш ли Джуди за временно ползване или не?  Whistling

# 196
  • Ænima/Albuquerque
Джо, избери си място и после ще потанцуваме.  Mr. Green

Така и не разбрах даваш ли Джуди за временно ползване или не?  Whistling

Много ми бе'а бирите вчера и щях да ти го отпусна за един път, ама сега като се размисля... не!  hahaha
Краша на форума ме спаси.  Joy

# 197
ЕЕЕ, аре стига де  Crossing Arms
Аз се шокирАх снощи, не можех да повярвам на очите си какво си написала, форумът се бъгнА и пропуснах едничкия си шанс  Crossing Arms

# 198
  • Ænima/Albuquerque
Мда, виждаш ли какви неща стават, когато някой ми поиска Джуди?!
Ако ти е мил форума, повече не трябва и да си помисляш такива неща.  hahaha

# 199
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еххх, Сарки, потанцувах, пийнах, сега спокойно ще пътувам Laughing. България ме чака easter
Форумо се бъгнал вчера, уфф, а аз ви критикувах за слаба четвъртъчна активност, засрамвам се Blush Mr. Green

# 200
  • Ænima/Albuquerque
Ау, ще се прибираш лиии?
Къде, кога, докога?  Flutter

# 201
  • КиТ
Днес се очертава хубав ден, преди Великден и почивните дни. Боядисахте ли яйцата Twisted Evil
Този въпрос винаги ме кара да се смея, защото се сещам за отговора " Не, мъжо го е гъдел" Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Леле, почти 12 часа без форум  ooooh! Абстиненцията е силна  Blush

мдааа,вчера не успяхме солидно да изригнем Crazy

Джой недей така де ние с добро те споменаваме Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кога да те чакаме викаш? Flutter Flutter Flutter Flutter

Саркс ох прексно място на плажа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не искаш ли Къмбърбач да си го делкаме,аз не искам много от него Whistling Whistling Whistling Whistling за 1 ден поне Praynig Praynig Praynig  иначе подкрепям искането на Пуцито  Mr. Green tooth Mr. Green

# 202
Днес вечерта dance, ама с автобус Sick 19 часа има да се въртя на седалката, дано поне пуснат филм с някой готян брит Tired И пак само за седмица, няма да се задържа в София и тоз път, вече всичките другарчета ми се сърдят, че не мога да се видя с тях Embarassed

Относно искането на Пуци, подкрепям и разглеждам кой мога да прилапам при подялбата, че нещо споменатите не ме влекат.

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 16:41 от joy_r

# 203
Има си хас малката, но сплотена групичка на свръхнаглите да не подкрепи инициативата за чистка.  smile3532

# 204
Естествено tooth. Отбелязвам- Мишето не се е вясвала от векове, искам Хенри Кавил Flutter

# 205
  • Ænima/Albuquerque
Има си хас малката, но сплотена групичка на свръхнаглите да не подкрепи инициативата за чистка. 

smile3532smile3532smile3532

# 206
Ух, недей ме вкарва в трудна ситуация - другарската честност ще ме принуди да я предупредя, че му се точиш и тя веднага ше дотича. Ако й го махна, ше ми се сърди, не е лесно. Crazy

Обаче да вземем да го обявим, начи, а?

# 207
  • Ænima/Albuquerque
Обяви го.  hahaha Flutter

# 208
Не съм толкова лакома чак- ти обяви чистката, предупреди я, и тя ако иска да брани, нека заяви присъствие и аз ще се оттегля Peace. Ако прояви небрежност обаче, най-самярянски ще осиновя горкото сираче Crazy

# 209
Ах, това твое жалостиво сърчице!  Joy

Обявявам: провежда се чистка на собственички, които не са мъцвали в темата от 2-3, че и повече издания. Собствеността им ще бъде прехвърлена на първия претендент, който отвори уста, а ако са повече от един, следва я дуел, я търг, както дойде. Гратисен период: до след празниците, примерно вторник-сряда.

Поради липса на кворум, решението се взе от наличните свръхнагли и мен, скромната. Да сте били пък тук, пък, да не чувам оплаквания.  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт