Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 17 109
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ох забравих да ви се похваля - цала нощ сънувах Къванч  #Crazy

Ама и Златето е наредена на опашката! Иначе ако тръгнем за Дийн да се бием нито една съфорумка няма да остане здрава  Mr. Green

# 421
Къш, къш птици проклети от Дийн! Тая тема нали е за британци, бе!  smile3513 Аз докато съм заета да си пазя бритските имоти, те ме нападат изотзад! Възмут!  Crossing Arms

А да бе, не знам. Много добри си знам даже, той е по-готиния брат. bowuu
А баш! Най-готиния даже  Grinning

Я скивайте господин Сарказмов как се е налендзил тука като тиква  hahaha

Тук има още снимки.

# 422
  • срещу двата комина :)))
ооо, бритки  Hug
прекрасно е да се събуждаш с Фърт  Flutter обичам да са отърквам в чужди мъже ( без никакви задни мисли  Rolling Eyes)  Mr. Green

# 423
Сарказмов се е барнал с чудно шапо  Mr. Green

# 424
За феновете на Тери Пратчет още един фенарт на Краули и Азирафел.

Четох някъде, че щели да го правят на минисериал, ама чак 2013. Ще си изчакам чаканката!

# 425
  • София
Яяяяя, на Сарказмов баба му изплела шапка на внучето  Laughing
Чудя се дали и жена му се е уредила с такваз красотЪ  newsm78

# 426
За феновете на Тери Пратчет още един фенарт на Краули и Азирафел.

Четох някъде, че щели да го правят на минисериал, ама чак 2013. Ще си изчакам чаканката!

Демек за мен, за мен, тука сами ние с теб сме си признали засега.  Mr. Green Убавците! Ама Краули нещо не ми изглежда достатъчно внушително демоничен тук.  Mr. Green

2013, а? А 2031 не щат ли?!  Crossing Arms Бабината им.

# 427
  • Ænima/Albuquerque
Добро утро!
Искам да вметна, че Гея е зла!
Не дава да и се гледа нито Фърт, нито оня ... дето не го знам кой е, ама за него не ми дреме.
Еми, аз пък си гледам Фърт, плакна си око и си го обичам!
Това е положението - не можеш да ми го отнемеш в "Наистина любов", защото означава да ми откраднеш Коледата, а това няма как да се случи просто!  Crossing Arms
Плюс това, ние да не сме нек'ви хванати от гората, че да не може да го показваме тука? М? М?

Злате, мноу си ми е готски Сарказмов, само, че мойта баба му я оплете шапката, неговата мое само чай да пие.  hahaha

# 428
# 429
  • КиТ
А да бе, не знам. Много добри си знам даже, той е по-готиния брат. bowuu

Дааааа!!!  Mr. Green

Тук ша са съглася,ма маракана определено се радва когато има и доста градинарки,че инак лошо Mr. Green Мирели  тя трябва да каже своята дума,защото се води като първа преоткрила брат Дийн Wink Peace

Много сладък с тая шапчица Сарказмов,пу пу да не му е уроки това да не снимка от медения месец ?

# 430
  • Ænima/Albuquerque
Мда бе, друг път! Да ме води на медения месец на U2 (две) 360, наиш кога ще стане?!  Crossing Arms

# 431
Мда бе, друг път! Да ме води на медения месец на U2 (две) 360, наиш кога ще стане?!  Crossing Arms

Бееее, щях да се напишкам!  Joy

# 432
  • Ænima/Albuquerque
Е, не успях да се сдържа, извинявай!   hahaha

# 433
  • София
Аз па сега видЕх, че по повод Уилям и Кейт има филм... Те горките още не са се оженили, а британците филм им спретнали  hahaha
Айде остават два дни до кралската сватбаааа!!!

# 434
Айде остават два дни до кралската сватбаааа!!!

Много важно, нали Сарки и Джуди вече се венчаха, събитието на века отмина  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт