Октомврийската дружина стана на половин година! (продължение)

• 23 434
  • 742
  •   2
Отговори
# 150
  • В сърцето на моите съкровища...:)

# 151
Добро утро!

Честити месечинки на Алек, Мира, Палмина, Георги, специално на Радо и Петър!!! Да са здрави, весели и да радват мама, тати (и кака)!

# 152
  • Бургас / Св. Влас
Наде,честит рожден ден!!!

Добро утро и честити месечинки  bouquet

Оле честит ти половин годишен сладур!
Да ти кажа,това за Хедра,Бу го е написала в блога си newsm78
виж: http://missby.wordpress.com/2008/08/04/mamaznae/
Всъщност няма значение,важнто е,че има полезна инфо  Hug

Хубав  ден момичета,аз отивам на работа!

# 153
Наденце, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Бъди безкрайно щастлива и много, много обичана! Децата много радости да ти носят, а мъжът ти винаги да те уважава!

# 154
  • София
Честит рожден ден, Наденце!!   bouquet  bouquet Hug

Честито и на месечинките днес!  Hug

Да си боядисате яйцата довечера, ей  Party

# 155
  • Сливен
добро утро
желая ви мнооогоооо слънце и усмивки  Hug
днес сме на консултация

# 156

Почерпете се за рожденния ми ден,мили момичета Simple Smile

Благодаря за пожеланията,искрено ме развълнувахте,рано сутрин! newsm51

Честити месечинки на порасналите бебочета Simple Smile

# 157
  • У дома
Наде, честит рожден ден, миличка. Да си жива и здрава!

У нас е малък ужас - болните сме вече трима, без тати. Tired
Гърлото ми е много зле, Лъчко не може да диша от сополи, следоватекно не съм спала ама хич тая нощ. Искаше само в ръцете ми, не ще легнал, дори и при мен.
Карина продължава по същия начин.

Днес сме и на консултация, та ще ги съчетаем 4 в 1.  Rolling Eyes

Не съм ви изчела назад, после и това ще направя.

# 158
Наденце, честит рожден ден! Всичко най- най-хубаво и много сбъднати мечти!

Честит месечинки на Радо, Петър, Алек, Мира, Палмина и Георги! Да са здрави и засмени!
Аз яйцата ще боядисвам в събота сутринта, чакам племеницата и етърва ми, ааа, няма пак да боядисвам сама 90 яйца.
Аник много сладко си хапва банана, малкия бонбон.  Grinning
Позитив бързо да оздравявате.  Hug
Лек и усмихнат ден!   bouquet

# 159
Снощи в магазина си мисля как съм си взела боя за яйца, стикери, изкуствена трева да постелим на първото яйце Laughing и си правя план кога ще боядисваме яйцата, като в този момент ми просветва, че всъщност нямаме яйца Joy .

Диданка, ти ли пита за първото яйце - миналогодишното го счупих при едно почистване, но тази година се надвам да оцелее. Иначе сме си купили една кокошчица и яйцето се слага на гръбчето й. А какво ще го правим не знам... За водата , в която го хвърляте каква е и къде?

# 160
Аз ще боядисвам яйца днес.
Др. няма какво ново при мен. Гледам хепатитни ваксини вече слагате. Ние все още сме с 1 пентаксим и 2 синфлорикса и това е.  Rolling Eyes
Днес времето е страхотно, та ще сме се цял ден навън. Ева категорично ми отказва зеленчукови пюрета, та ще бъде мъка с нея.

# 161
Честит рожден ден Наденце! Да си все така щастлива, много позитивни емоции да имаш през годината, куп приятни изненади, дечицата и половинката ти все така и силно да те обичат, да си гордостта на мама и сестричка   Hug Heart Eyes!

Честити месечинки на сладките пораснали слънчица - здравички и усмихнати да растат за радост на всички   bouquet

Anik - честито захранване  Laughing Голям сладур ми е зетя  Hug
Pozitive - дано бързо отшумят неразположенията при трима ви  Hug
didanka - аз знам, че миналогодишните се пускат или в течаща вода (река) или се заравят някъде под дръвче, на поле и т.н. и според това, дали има мравки или друго се "гадае" каква ще е годината - плодовита или не.

Милички, предвид, че утре към 10 заминаваме и имам още куп задачки, незнам дали ще имам възможност отново да пиша (ще ви чета със сигурност). Затова желая на всички ви весело посрещане на Великден и до нови срещи след празниците  Hug

# 162
  • В сърцето на моите съкровища...:)
hailie, И аз доколкото знам трябва да се счупи на течаща вода /река/ ,така по вътрешността му се гадае каква ще е годината.  Peace

# 163
Направо съм възмутена!
Свекитата ми донесоха 2 пюрета от германия на хип и цените са 0,45 евро за пюре моркови от 125гр и 0,79 евро за био-ябълки от 125гр (аз тук най-евтино съм го намерила 1,90 и нещо лв). Каша на Хумана млечна с череши и банани е 1,89 евро.
Е ние нали сме си най-богати от всички европейски нации, няма проблем да плащаме високите им цени!
Връщам се да ви чета...  Peace

# 164
  • София
Наде,честит рожден ден миличка!  Hug
Желя ти много здраве,щастие и любов пък другото ще си го купиш!

Общи условия

Активация на акаунт