Октомврийската дружина стана на половин година! (продължение)

• 23 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мирче,защо пък на  7 ?За първи път чувам Simple Smile
НА нас ни казаха на след раждането и после на 3 мес след това като проходят Peace

Рорр,пращам адрес  Hug

# 241
Здравейте мамчета  Simple Smile
Прекрасен ден е днес, цял ден скитосваме. Сега спинка в количката малчо, а аз хванах връзка на двора и бързам да ви навестя  Grinning
Спането обсъждате - ох, мнооогоо трудно ми заспива, много. И различно - понякога в количката, най-често на ръце и с разхождане или гушнат в мен и му пея, досега никога не е заспивам сам в неговото легло. Много рядко сам заспива - вчера сгушен между баба му и дядо му, както си бърборил нещо, взел, че заспал  Laughing Общо взето голямо мрънкане пада преди сън. А навън много малко спи, стои в количката, докато му писне и после започва мрънкане. Друго не се сещам  Sunglasses

# 242
Арим, няма значение - когато можете Simple Smile . Тони, и аз така знам 6-7-8м трябва да е втория, първия ни го правиха на 2.5м.

Лелеее, днес си направихме великолепна разходка с Ани и Мишанка! Времето беше без забележка, а бебоците направо фантазия! Папкат, спинкат, голям кеф! Party Party Party Hug
В най-скоро време пак! Mr. Green

Снимки малко по-късно Simple Smile

# 243
Има форум, алилуя!  newsm20

Лурдес, аз днес съм от изключително недоспалите и почти не спалите... Затова тъй сутринта ми идеше да се гръмна... Легнах си към 12.30-1 часа. Шишко мамин в 2.30 реши, че се е наспал и взе да мрънка и плаче. Аз да му дам да цокне, ама преди това се пробвах с вода (грешка ГОЛЯМА). Той още повече се разсърди и разсъни. Дадох да цока и го слагам да спи, ама след малко пак рев...  Ставам да го видя, ми в просъницата съм оставила шишето върху одеалото и то се е разляло и намокрило навсякъде (и чорапките му бяха мокри). Айде сменяй всичко, а той вече съвсем не изглеждаше да му се спи. Дадох и другата млекоцентрала да цокне, ама ц. Чак наш тати го взе в люлеещия се стол и до 5 часа сигурно са се люшкали...  ooooh! ooooh!

Ама разходката днес с Краси и Мишанка ме ободри от всякъде!  smile3521 Големи задявки, голямо нещо беше...  Party

# 244
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Хайде поред на номерата.....hailie,Anik и моя милост...  hahaha

За разходката , нямам думи ...прекрасно беше ...искаааам пак!!!  Hug Party Страхотни сладурковци имате ейййй!!!

rosi, писах на лични за томболката  Flutter

# 245
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !

# 246
  • Сливен
христос воскресе момичета
честита седма месечинка на ИВАН на зеленоочка,НИЯ на мага и ТЕРЕЗА на ифома
честита половин годинка на МОНИТО НА КРАСЕТО МНОГО ДА Е ЗДРАВИЧЪК И ВСЕ ТАКА ЧАРОВЕН
Аз тъкмо приключих с козунаците и кифлите  ooooh!
роси пратих адрес  Peace

# 247
Христос Воскресе!!!
Бъдете Благословени!!!

# 248
Добро утро!

Kафенце и закуска

Христос Воскресе!

Честита ни 6-та месечинка!!!

Честити месечинки на Тереза, Ния и Иван! Да са здрави и весели деца!

# 249
Добро утро!
Христос Воскресе! Светъл празник ви желая!

Краси, ти пак си първа!
Честита ви месечинка

Честито и на Тереза, Ния и Иван! Да са живи и здрави, весели и щастливи деца!  bigdance2

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 08:52 от p0liglot

# 250
Полиглот, луд умора няма само се пОти Mr. Green .

Споделям моята закуска с вас Hug

# 251
Христос Вазкресе! Пожелавам ви много здраве и весел празник! Hug

# 252
Добро утро и честит Великден и от нас!
Благодаря ви, че сте се сетили за нашата месечинка вчера!

Честито на днешните месечинковци и специално на Мони!
Ние имахме гости и сега ние сме на гости при свекърва ми. Вчера бя решила да го захраня, но реших да отложа, че беше лудница.
Хайде по-късно пак ще се включа...

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 10:00 от flufffy

# 253
Христос Воскресе!!!
Много здраве ви желая момичета на вас, сладките ви бебоци и вашите семейства!!!
Весел празник!!!
Честити месечинки на бебчетата родени на днешната дата!!!  bouquet

# 254
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утрооооо,

Христос Воскресе!!! Честит празник!!!! Желая Ви многоо здраве!!! [/color][/size]

Честити месечинки на октомврийчетата, на този светъл празник!!! Здраве и щастие!!!

Общи условия

Активация на акаунт