Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 20

• 30 839
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
Явно тази вечер ще се гледаме от балкона GrinningЛека вечер и събирайте сили за утрешния екшън Flutter

Нели аз много тур сериали не съм гледала но Инджито нали спасява Мехмед така в Перла,те май сценаристките са същите newsm78

# 76

Славенка , благодаря мила , нали знаеш , че събирам !? Hug Hug Hug

# 77
Я вижте , какво сладко плодче е нашето момиче - е как да не я схруска Керим !?!

http://www.youtube.com/watch?v=LIT_M8D-1o4&feature=related

# 78
  • Пловдив
Ами като няма нов фрагмент на всички ни се развинтиха фантазиите.

# 79
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=jzsjtERSPMA&NR=1

Последната реклама за Рексона - най-прочутият в момента фотограф
прави рекламата.

# 80
  • Хасково

# 81

Клюките са големи - да се хвърли да спаси Фатмето, Керим ще е ранен , Мустафа ще избяга...Керим ще изгуби много кръв , само не разбрах как Фатмето ще го откара в болница като няма книжка и не знае да кара...В болницата няма кръв с неговата кръвна група , защото е рядка...Оказва се , че Фатмето има същата кръвна група и го стасява... Правят аналог с Езо Гелин..!? newsm78

Коментират , че Мустафа е пратен от някого и накрая завършват , че е фантазия , но може и да се случи ..!?

Нелка и аз го четох това днес при рускините , ама нещо много типично , като за сапунка ми се струва , но знам ли ?  newsm78  Ти какво мислиш , дали ще се случи !?!

# 82
# 83
# 84
# 85

Не видях някой по-назад дали е слагал тази снимка, Асу е много сладка, жалко че се влюби в тоя плазмодий ooooh!

# 86
  • Пловдив

Нелка, аз последователно ще го пратя в банята.

# 87

Нелка и аз го четох това днес при рускините , ама нещо много типично , като за сапунка ми се струва , но знам ли ?  newsm78  Ти какво мислиш , дали ще се случи !?!

Не , мила , мисля , че е фантазия !? ooooh!

# 88
  • Пловдив

Това са едни от силните моменти в сериала.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт