Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Знаете ли как се плете това? Досега не съм плела нищо ажурно Sad Другите неща от легендата си ги изясних, но затова не съм съвсем сигурна.

"Лиц.п. за заднюю стенку в лиц.р.; изн.п. за заднюю стенку в изн.р."

# 91
здравейте,мили момичета !Цяла седмица ме нямаше и съм изпуснала много,много.Днес обаче се връщам и Голямата Изненада  дойде.Подаръчето от съфорумкал.
БЛАГОДАРЯ ТИ D6!Срахотно е!
а днес още е дно доказателство получих че света е малък - нали D6?!

# 92
здравейте,мили момичета !Цяла седмица ме нямаше и съм изпуснала много,много.Днес обаче се връщам и Голямата Изненада  дойде.Подаръчето от съфорумкал.
БЛАГОДАРЯ ТИ D6!Срахотно е!
а днес още е дно доказателство получих че света е малък - нали D6?!
Радвам се, че ти е харесал скромния ми опит Simple Smile. И да , наистина света е малък  Hug

# 93
  • София/Овча купел 2
И аз си имам подаръчеееее.Един страхотен зайко байко изработен от Snejana_G.Много му се радвам и веднага го скрих от децата,за да не му се случи нещо Mr. Green.

# 94
страхотен е Flutter

# 95
  • Варна
нещо не ме пускаше нета в тоя сайт,ама тоя път стана.....искам да ви покажа последните ми плетива:

оригинал:

отиде ми 400г Ярн арт Софист номер 98 на 1 кука 1,6мм,ластикът е на двоен кат с куки номер 4,5....последни ред с мотиви не го направих,понеже мн дълго щеше да ми дойде... Joy

орогинал:

този модел си го харесах от рекламата на предаването по Ютилисима "Ателие за начинаещи" и всеки път го гледам с надежда да покажат точно него,но или съм го изтървала,или още не да го дали,но не го дочаках,а си го направих със схемите,дадени в сайта на Ютилисима...
отиде ми 300г (преждата май беше Рита на Стенли ярн,но не съм 100% сигурна),плетох го на 1 кука 3мм

# 96
И аз си получих изненадката! Много много благодаря Slavip!!! Аз не съм плела никога играчки и искрено се зарадвах на слончето Heart Eyes Hug И двете подаръчета са страхотни! Не съм в къщи и няма как да ги снимам, но общавам, че щом се прибера ще ги покажа Peace

# 97
kalinka-malinka_83, прекрасни са !  Браво!  smile3501

# 98
Заглавието на темата ми даде идея -  кошнички за яйца.
Тъй като на една кука съм пълен аматьор (то не че на 2 положението е кой знае колко различно), взех едно яйце - сурово (голяма грешка  Mr. Green) и почнах да фантазирам.
Не е много за хвалба, ама пак ще се оправдая, че на 1 кука само едно елече бебешко съм плела и нито разбирам от схеми, нито съм убедена че мога да плета на 1 кука.

Това успях да сътворя, с дебела прежда, просто няма как да стане по-дантелесто, пък и не съм сигурна дали ще мога да плета с тънка прежа и кука, не съм се пробвала.

# 99
Заглавието на темата ми даде идея -  кошнички за яйца.
Тъй като на една кука съм пълен аматьор (то не че на 2 положението е кой знае колко различно), взех едно яйце - сурово (голяма грешка  Mr. Green) и почнах да фантазирам.
Не е много за хвалба, ама пак ще се оправдая, че на 1 кука само едно елече бебешко съм плела и нито разбирам от схеми, нито съм убедена че мога да плета на 1 кука.

Това успях да сътворя, с дебела прежда, просто няма как да стане по-дантелесто, пък и не съм сигурна дали ще мога да плета с тънка прежа и кука, не съм се пробвала.
Хубави са а  и цветовете са много приятни  Grinning

# 100
ето, и аз съм тематична с шапчици за яйцата ни

Весел празник!

# 101
Почерпете се за здравето на Влади Днес стана на 2 годинки Simple Smile

# 102
много благодаря на niunia за прекрасния подарък! пристигна тъкмо навреме за Великден.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1303590127y.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1303590178y.jpg
Весели празници на всички!

# 103
  • гр.Плевен
  bouquet

Христос воскресе!  easter easter

# 104
Христос воскресе! easter easter

Общи условия

Активация на акаунт