True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 710
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
Oще малко Сашо  Crazy

# 466
  • София
Тая бухалка какво ще я прави Mr. Green

# 467
Ще и играе една тояга някъде Mr. Green

# 468
  • София
Къде някъде? smile3517

# 469
На онуй мясту  Laughing

# 470
Ехооо, ято мило мое!  newsm51

Много ви благодаря за чудесните пожелания, амин, дай боже! Засега мое да се каже, че детето оцеля първото си денонощие с родителите си.  Laughing Снимки на лични ще пускам. Ей, ама каква вълна от либоф ма обхвана като влязох в темата.

Джесче, отивам да видя в сайта какви сте ги свършили, та съвсем целия свят да разбере, че сме се размножили.  Blush

# 471
А честит празник, деца мои  Hug На вашите, и наши деца, пожелавам безгрижно, буйно, слънчево, незабравимо детство! А на нас - да сме си деца до края! По тоз повод си чакам подаръците  Wink

Ирко, виждам, че и ти си оцеляла - така че смятам шЪ са спрайте - нема страшно  Mr. Green

Зисо, след снощния ти садистизъм такива съновидения имах, мър  Shocked Как можа да ми го причиниш  ooooh! Вместо да сънувам чичо ти Шон Бийн, както се настроих, ти сънувах кабарчетата  Crossing Arms Днес да ми говориш хубости.

# 472
Ух, вярно!
Честит празник на всички, които се чувстват деца, а и на нашите деца Hug
Пуци, нема се пуашиш, ще се справите! Grinning

# 473
О, верно, честит празник, пък и нас си, нали си пазим вътрешното дете.   bouquet

Като, мър, аз съм жилава. Още две такива нощи и ме пиши официално вампирясала, ама ха. А бедний мосю С. се оформя като татко за пример, милия, ама много ми е жал за него.

Зисо, след снощния ти садистизъм такива съновидения имах, мър  Shocked Как можа да ми го причиниш  ooooh! Вместо да сънувам чичо ти Шон Бийн, както се настроих, ти сънувах кабарчетата  Crossing Arms Днес да ми говориш хубости.

hahaha

# 474
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ!

Честит празник на всички деца и на всички,които продължават да носят детето в себе си!  bouquet  bouquet  bouquet

Пуци,добре дошла отново.Липсваше ни много. Hug

# 475
  • срещу двата комина :)))
Честит празник, мили ми гугутки  Hug да си призная това ми е любимия празник
поздрав :

# 476
  • КиТ
Честит първи юни на всички които носят детското в себе си    bouquet  bouquet  bouquet

Пуциииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,липсваше много........, радвам се че всичко е наред Hug Hug Hug Hug

# 477
Честит празник на всички дечковци!  Hug

Интервю с Джо, няма спойлери Simple Smile  Hug

И едно за издание, 'звинете, че само на английски http://nine-to-five.whereilive.com.au/news/story/exclusive-inter … o-for-true-blood/  Hug

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 20:02 от ceciliya

# 478
  • Срещу планината:)
 smile3544 smile3544 smile3544Тая фотосесия на Сашо е........
Няма да влизам в подробности как по друг начин го виждам Blush

# 479
Лейти, какви са тия изказвания, неподобаващи за военен кадър?  Shocked  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт