True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 563
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
 smile3532 Men's Health къртят, къртят!

Този сериал е болен, в последната серия ядоха човешко сърце #Crazy. И това в кои ли часове върви по ТВ hahaha?

Шсе сетиш ти, шсе сетиш.  hahaha

А подвижната става е в първи епизод на трети сезон, да си знаеш. Иначе Трайкова е права, че целия втори е паметен.  Mr. Green В тая връзка, кво ше кайш за Джейсънчо в тоз сезон, а, ааа?  Joy

# 601
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тя Сарки го е казала много добре- Джейсън е ТИТАН hahaha
Абе тази вещицата кога ще я претрепят, много ме дразни Rolling Eyes
Джесика пък е бонбона на сериалчето Heart Eyes

# 602
Коя вещица?  newsm78 Ааа, Марианчето.  hahaha Ще й дойде редът.

# 603
Момичета - позволете да нахлуя в темичката ви . За една седмица изгледах 3-те сезона и с нетърпение чакам 4-ти сезон да излезе !

ПС: Жалко ,че не успях да си заплюя някой мъж и аз Grinning

# 604
Добре дошла.  Grinning Още един маратонец, браво.  Mr. Green

# 605
Добре заварила Grinning

# 606
Янче, ще измисля почерпката, ти само да си навита Hug
Ама предполагам, че все в един момент ще ти се прииска да си починеш от тичане и разходки по горите, та ще ми го отстъпиш да го окъпя Mr. Green Хем с шампоанче против бълхи ще го сапунисам, да е чистичък Mr. Green

Джой Hug

Джесика ми е много красива! Ех, искам и аз такива къдрици и в такъв цвят, ама не ми отива...

# 607
Що пък да не ти отива?  Thinking

# 608
Щото не съм с толкова бяла и перфектна кожа. Иначе съм пробвала, ама леко неуспешно  Mr. Green Цветът стана като на Пипи Дългото Чорапче и беше ужас Mr. Green

# 609
И тебе да те снимат професионално, и твойта ще е перфектна, сякаш не знаеш.  Mr. Green Че кво й е на Пипи - морковче.  hahaha

# 610
Права си, Пуци. А цвета на Пипи е ужасен, щото после много трудно се маха Mr. Green

Ама Ерик наистина е голямо дърво!

# 611
  • срещу двата комина :)))
стига с това дърво, де  Mr. Green прикрасен е
Керемидке, добре дошла  Hug много ти убав аватара  Joy

# 612
Абе вие, подкладителки на напразни надежди, де я видяхте таз велика викингска клатачна машина Rolling Eyes? Дълбоко разочарована съм, и това ми било подвижна става Crossing Arms Явно в тоз сериал Титанът е единственият майстор, бог да го благослови Mr. Green

Морковената коса е много куул Heart Eyes

# 613
Джой, ама ти стигна ли до трети сезон, бря? Щото ако си стигнала, 7-8 часа малко ли ти се видят, мър?  hahaha

И мен ме кефи морковеното.  Mr. Green

# 614
Стигнах ами  newsm03. Снощи ме хвана таласъмието, гледах до около 5 Rolling Eyes.
Иначе часовете  сексене не ме впечатляват, от тях видяхме около 3 секунди, мен какво ме топли останалото  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт