True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 596
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
Танчик, пратих.  Grinning

Джой, клетвата чакам да положиш, въпреки че те писах вече редник, ама да сме по правилата. Копва се от първа страница, мерси предварително.  Mr. Green

А, Ване, найш наште кви са готини летните униформи - само по картечница.  hahaha

# 691
  • София
Ммммм черното не ми тича особено... А и като цивилна българка мога да нарушавам закона той все пак е за нарушаване.  Laughing

# 692
Знаех си аз, не си ти от военно тЯсто, потенциална нарушителка такава!  hahaha

# 693
  • София
Еми така де... трябва и нарушители да има! Иначе войската - съкращения, съкращения, съкращения...

# 694
Абсолютно вярно, да не останем без хляб.  Mr. Green

# 695
  • срещу двата комина :)))
хич не ми пречи да нося униформа лятото, колко лета съм изкара с черно и кубинки ... спомени, спомени  Joy

# 696
хич не ми пречи да нося униформа лятото, колко лета съм изкара с черно и кубинки ... спомени, спомени  Joy

И ас, и ас.  hahaha

# 697
А, Ване, найш наште кви са готини летните униформи - само по картечница.  hahaha

Аре сега! Поне и перушинката да си наложите, че охраняваните обекти ще изпоприпадат по армейките  hahaha

# 698
А, Като, туй само за сплашване на вразите, пред клиентите не се размахваме по оръжие само.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз точно пред твоя обект не бих и посмяла, да си кажа, страх мъй.  hahaha

Перушинката на трътката, за аксесоар.

# 699
  • гр.София-Красна поляна
Дубрутру! Hug
Вах,майко. hahaha hahaha hahaha

# 700
Хаха, малиии! Само по калашник Joy
А, Като, туй само за сплашване на вразите, пред клиентите не се размахваме по оръжие само.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз точно пред твоя обект не бих и посмяла, да си кажа, страх мъй.  hahaha

Олеле, Вълчо ако гони, страшна работа става Blush Снощи гледах точно тази серия, според мен Тара бавно бягаше hahaha

# 701
Олеле, Вълчо ако гони, страшна работа става Blush Снощи гледах точно тази серия, според мен Тара бавно бягаше hahaha

hahaha hahaha
Ах, любимия ми кадър  Heart Eyes
Де си Бонке, илааа  Crazy

# 702
Смелчага е Тара, дума да няма.  smile3532

# 703
  • София

Перушинката на трътката, за аксесоар.

Такава ли?

# 704
 Flutter Тъкмо, тъкмо. Тва ни е парадната перушинка.  hahaha

Общи условия