Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 125
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Slawena ,  Hug ти си по сценариите , джанъм ! Wink Скоро не си ни радвала с творческите си вдъхновения !
Ако трябва да съм сериозна , не мисля ,че тази връзка би могла да продължи дълго по този начин ! Бихтер не би го допуснала , това не и е достатъчно , тя и сега не може да се въздържа , камо ли , ако сватбата стане факт.

Много ми харесва нашето момче , така рошавичко !  Flutter Аз така най- си го харесвам ! Wink Но и колко различен е на тази снимка - засмян , щастлив .... А сега .....

# 556
http://www.youtube.com/watch?v=-S3JXFlrHAU

http://www.youtube.com/watch?v=-S3JXFlrHAU

Госпожата,аз бих отговорила с тази незабравима наша песен

...

Огън от любов ще запаля аз сама -
и да изгоря - не ме е страх.

Огън от любов - най-щастливият пожар;
и в единствен миг, щом изпепели,
ще се прероди в нежност и във красота.
Докосни ме ти - думите са дим.
...

# 557
 gospojata,съгласна съм с теб,Бих не би преглътнала сватбата,за нея това е поражение и до огромна степен си е така,не би се примирила да бъде другата,тайната.

# 558
Христос Воскресе ! Пожелавам ви светли мисли и чувства през Светлата седмица !  bouquet
Много хубав въпрос - на какво се надяват Бихтер и Бехлюл ? Peace
И подобаващ отговор - "На чудо " ! Буквално , при това ! Peace
Надяват се , Аднан да прогледне ,
Нихал да слезе на земята и да се усети , та белким се откаже ,
Фирдевс да се вземе с Четин , та да не се занимава с тях ,
Пейкер - да си гледа бебето ,
Че , даже и Бешир - ако ще ги издава у да го прави , че да се свърши най- после !
Имам чувството , че чакат вече каквото и да е решение , само , ако може да не го вземат те двамата !
Наистина предстоят все по- мъчителни епизоди ! Sad
А , колкото до чувството за хумор - и на мен ми липсва ! Все по- рядко се шегувам , защото не знам кой как ще го изтълкува и колко ли обяснения ще ми се наложи да давам после ! ooooh!

Както винаги 100% те подкрепям!!!   Hug Hug Hug Heart Eyes   bouquet

# 559
  Признанието на Бех на диванчето,че обича Бихтер,въпреки раните,които тя му нанася,аз бих изразила с тази песен:

# 560
 Slawena , charovnica ,  newsm51 newsm51 newsm51
Ето , заради такива моменти , ми е хубаво тук ! Много точни попадения !
Ето го и моят отговор - понякога не е необходимо да изписваме сто страници , стигат само и няколко песни  , които казват всичко ! Hug

biskit ,  Hug!

# 561
  • БГ
Много хубав въпрос - на какво се надяват Бихтер и Бехлюл ? Peace
И подобаващ отговор - "На чудо " ! Буквално , при това ! Peace
Надяват се , Аднан да прогледне ,
Нихал да слезе на земята и да се усети , та белким се откаже ,
Фирдевс да се вземе с Четин , та да не се занимава с тях ,
Пейкер - да си гледа бебето ,
Че , даже и Бешир - ако ще ги издава у да го прави , че да се свърши най- после !
Имам чувството , че чакат вече каквото и да е решение , само , ако може да не го вземат те двамата !

Ех-х-х ако можеше това да се сбъдне ! Crossing Arms Ама не би! Mr. Green

Да си призная честно  - жал ми е за Бихтер!Тя е като лисица във вълчи капан,само дето не й стига смелост да си отхапе крачето и да продължи нататък при каквито и да е условия!
Явно причините да не могат двамата с Бех да са заедно се крият в особеностите на турското висше общество,които за нас  са меко казано са неразбираеми.
Ние сме по-либерални,струва ми се! newsm78

моля те плюй , че  де не ни урочасаш Mr. Green

Не се тревожи Хриси - нямам лоши очи ! Много се забавлявам с вас,гледам редовно сериала и после докато ви изчета....смея се с глас на някои хрумки!

# 562
 gospojata,Slawena    bouquet Наистина-където думите не стигат,започва музиката  newsm51

# 563
Понеже не съм коментирала предишния епизод /какъв пропуск  Laughing/ да се изкажа:
Бихтер ми дойде малко в повече с контрола, който осъществява..........  ooooh! Като се вземат младите, сигурно ще спи в едно легло с тях и ще ги завива!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Наистина потъпка достойнството си-или поне се държи като човек без такова-Каква е тази любов , която ще те накара само да слухтиш, дебнеш, обикаляш по прозорците и т.н.  Tired
Не, че и аз не съм го изпитала-но в доста по-лека степен -за щастие!  Thinking
Аднан трябваше да му го кажат "Право куме в очи" и пак не вдява.......   Whistling  Аз ако бях поне ще започна активно да събирам информация-той засега гледа умно!  Shocked Shocked Shocked
Нихалчето-и тя заблудена, но си вярва-"Аз съм щастливка-зная всичко за Бехлюл........."  Sick ooooh! ooooh! ooooh! Е, най-важното ще го разбере, но в последствие...........  Thinking

# 564
  biskit,тя ще им свети на младите,да не вземат да объркат нещо и ще дава напътствия  Laughing Mr. Green  А,любовта,тя какво ли не може да направи с теб...

# 565

Нихалчето-и тя заблудена, но си вярва-"Аз съм щастливка-зная всичко за Бехлюл........."  Sick ooooh! ooooh! ooooh! Е, най-важното ще го разбере, но в последствие...........  Thinking

Joy Joy JoyЗнае,ама какво по точно,що не се уточни Нихалчето Joy

# 566
 biskit,тя ще им свети на младите,да не вземат да объркат нещо и ще дава напътствия  Laughing Mr. Green  А,любовта,тя какво ли не може да направи с теб...

Да, понеже познава физически по-добре Бех от Нихал.................. Laughing Mr. Green Joy

А иначе Бихтер действа като на война-с позволени и непозволени средства..........  Thinking

# 567

Кой номер гащи носи,примерно,което си е голям напредък като се има предвид,че той с пръст не я е докосвал  Joy

Да, понеже познава физически по-добре Бех от Нихал.................. Laughing Mr. Green Joy

Да я въведе в материята така,те първо няколко урока по анатомия на Бех да минат,пък после да преминат към практиката  Joy Mr. Green
  А иначе нали знаеш-казали са го хората "На война и в любовта всичко е позволено",то е частен случай на "Целта оправадава средствата" . Не съм краен привърженик на нито една от двете фрази,но много често съм виждала да бъде прилагано в действие.Ето защо Бих не е изключение от човешката природа.

# 568

Кой номер гащи носи,примерно,което си е голям напредък като се има предвид,че той с пръст не я е докосвал  Joy

hahaha Joy Joy Joy Joy и размера на пижамата

# 569
Е, засега само размера на .........пръстена улучи!!!  Crazy Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт