Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 304
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Тая с очите на стълбите не беше ли романтична  Wink
за мен пък много романтична сцена беше тая м/у бих и бех в хотел когато плейбойа бехлюл не знам защо се отказа да се възползва от възможността преложила му се та да изпълни истинската си цел с бихтер...странно защо ли тогава пропусна...

Защото тогава бе влюбен Rolling Eyes /отказа да е  циничен Sick, но не е бил романтичен /
но страстта им се оказа по-силна и романтиката им стигна до  hahaha една нощ в цветарника Joy
А в къщата  , по-късно си бе репертоарно изпълнение на женкар.
За .......по ъглите си знаете Joy

хахаха, абсоютно си права Peace точно така е. Голяма романтика в хотела, няма що.... като всички дето се крият за по 1час. Но това се нарича секс, а не любов.
И защо някои тук се опитват да изкарат Бихтер едва ли не светица и Жулиета. Толкова е цинична и безпардонна, че направо отвръщава #2gunfire

# 616
"Един мъж може да обича няколко жени в живота си една след друга.
В даден момент може да обича само една.
През целия си живот във всеки момент  желае много повече от една"

# 617
  Добър вечер-Нихал-леле голяма лепка е това момиче.Но има такива  жени-то се вижда от сто километра,че никой не ги отразява,но те натискат докрай,готови са да чакат и да се унижават и ги огрява.Бех си каза каква е за него-"едно голямо дете" и "какво ще те правя"

# 618
тази сцена в цветарника стана класика с режисурата си, изпълнението и изобщо ще да е била нещо значимо...
м/у другото силвия мария донякъде те разбирам, първия епизод който гледах на сериала беше най в началото като бяха на яхтата бех нихал и бешир и тогава си казах ооо я сега къванч с коя ще го съберат. мн се разочаровах че се занимава с пейкер и си викам по добре с тая малката (нихал) ще е по забавно, братовчедката ала бала, обаче после ги видях в 1 кадър с бихтер и ми стана ясно, че са измислили нещо по зарибяващо- жената на чичото  Laughing
исках да кажа че човек понякога си решава че някоя двойка му харесва и си търси свойто, но просто в този сериал мъжът и жената са 2ма- бехлюл и бихтер.
имат око търските продуценти...

# 619
Sesana , предполагам , че цитираният пасаж , ти е послужил за да развиеш размислите си , а не като тълкувание , защото аз никъде не съм казала , че любовта не може да е красива и свободна !

Любовта е егоистично и егоцентрично чувство , по принцип ! Тогава светът е само - Ти и Той/Тя !

Това съм казала и продължавам да мисля така !
Другите аспекти на егоизъм не съм имала предвид ,а и аз имам по- широко и да го нарека фриволно разбиране за това качество ! Peace

# 620
  Бихтер много си вярва-гази ги като валяк и пак действа на принципа нападението  е най-добрата защита,това е нейната тактика.Аднан започна да се съмнява,обаче не знам,пак ще намери начин да не види очеизвадната истина,че то иначе нямаше да има какво да гледаме.Бихтер може да обича,може всичко,обаче трябва малко да се замисли за майка си и сестра си и семейството им,какво ще им причини,тя просто се е пуснала по течението,за Аднан да не говорим,тя отдавна го е отписала него.
  Сесана,и аз мисля като госпожата,когато обичаш никой друг не те интересува-тук го виждаме нагледно,това е егоизмът на любовта и той абсолютно съществува.Нека не изкараваме любовта между мъжа и жената алтруистично чувство,защото то далеч не е такова.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 21:51 от charovnica

# 621
тази сцена в цветарника стана класика с режисурата си, изпълнението и изобщо ще да е била нещо значимо...
м/у другото силвия мария донякъде те разбирам, първия епизод който гледах на сериала беше най в началото като бяха на яхтата бех нихал и бешир и тогава си казах ооо я сега къванч с коя ще го съберат. мн се разочаровах че се занимава с пейкер и си викам по добре с тая малката (нихал) ще е по забавно, братовчедката ала бала, обаче после ги видях в 1 кадър с бихтер и ми стана ясно, че са измислили нещо по зарибяващо- жената на чичото  Laughing
исках да кажа че човек понякога си решава че някоя двойка му харесва и си търси свойто, но просто в този сериал мъжът и жената са 2ма- бехлюл и бихтер.

Съжалявам,но наистина тук не мога да се сдържа  Weary smile3555 newsm77

# 622
Тая с очите на стълбите не беше ли романтична  Wink
за мен пък много романтична сцена беше тая м/у бих и бех в хотел когато плейбойа бехлюл не знам защо се отказа да се възползва от възможността преложила му се та да изпълни истинската си цел с бихтер...странно защо ли тогава пропусна...

Защото тогава бе влюбен Rolling Eyes /отказа да е  циничен Sick, но не е бил романтичен /
но страстта им се оказа по-силна и романтиката им стигна до  hahaha една нощ в цветарника Joy
А в къщата  , по-късно си бе репертоарно изпълнение на женкар.
За .......по ъглите си знаете Joy

хахаха, абсоютно си права Peace точно така е. Голяма романтика в хотела, няма що.... като всички дето се крият за по 1час. Но това се нарича секс, а не любов.
И защо някои тук се опитват да изкарат Бихтер едва ли не светица и Жулиета. Толкова е цинична и безпардонна, че направо отвръщава #2gunfire

романтично беше посланието на сцената, а именно че става дума за любов а не за секс, именно защото между тях не става дума "за по 1 час в хотелите" ...в този филм се чете м/у редовете.
а иначе бихтер си е безкрупулна и безяпардонна, дефекти има бол, както и бехлюл ама краставите магарета се надушват, затова се обичат Simple Smile

# 623
  За посланието на сцената подкрепям с две ръце  Peace
  Романтиката не е всичко да е по часовник,ако ще и в злато да е отгоре до долу като обстановка,а да желаеш някого толкова силно и много,че да загубиш представа за време и пространство.
    Да попитам-след  сценката на Бех с Нихал на стълбите и бягството му в къщата,той и Бих не са ходили там,нали?
  А сцената на Нихал и Бех на моста-такава романтика лъхаше от тях,че нямам думи ,пък и той й каза,че ако не бяга няма да й отслабне дупето  Joy,голяма любов се лее,няма що  hahaha

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 21:44 от charovnica

# 624

''Обичай ме",милата, наивна Нихал.ЗА обич не се моли,тя се дава

# 625

Съжалявам,но наистина тук не мога да се сдържа  Weary smile3555 newsm77
и аз съжалявам ако те дразни това което казах Simple Smile
просто всеки гледа определено нещо по свой причини. Тъй като в този филм всичко се върти около греха, няма как да го гледам заради моралните стойности в този живот  Wink
берен и къванч си пасват невероятно, уникална химия, и са им извъртяли много добър сценарий...

# 626
# 627
 За посланието на сцената подкрепям с две ръце  Peace
  Романтиката не е всичко да е по часовник,ако ще и в злато да е отгоре до долу като обстановка,а да желаеш някого толкова силно и много,че да загубиш представа за време и пространство.
    Да попитам-след като сценката на Бех с Нихал на стълбите и бягството му в къщата,той и Бих не са ходили там,нали?
ако не се бъркам последно бяха там когато бихтер и писаха акт на връщане...пи кафе и ония дето дебне за хилми и видя червилото, само това има в къщата

# 628

Вай,Вай,ама аз ЧОК БУДАЛА ли съм newsm78

# 629

Аз само минавах г-н Аднан и си изпробвах пеленгаторите,че още са в гаранция

Хм,и Аднан си мисли,че му изневерявам...ами аз само спя с Бехлюл

Общи условия

Активация на акаунт