Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
и аз съм така , най- напред и не ме пуска за пове4е мисии. до тук съм стигнала

# 106
1.Премества се напред в картата при изпълнение на поредица от мисии.
2. Всички засега стигат до там, понеже другите мисии не са пуснати още.
3. Ми...пак няма трето.

# 107
Момичета, нерви ме тресат от снощи, опитвам се да зарадвам мъжо със светещи прасета и овчици, той има подарени няколко, но аз искам да му направя, имам кодовете, правя всичко, но вече се съмнявам само в програмата Чарли. Единствено тя ще ми е проблем, изтеглих пробната 30 дневна версия, но не знам как се пачва.
Моля който има пач ли бот ли да ми опише стъпките, след инсталацията, че вече лексотан ще лапна #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Crazy

# 108
Момичета, нерви ме тресат от снощи, опитвам се да зарадвам мъжо със светещи прасета и овчици, той има подарени няколко, но аз искам да му направя, имам кодовете, правя всичко, но вече се съмнявам само в програмата Чарли. Единствено тя ще ми е проблем, изтеглих пробната 30 дневна версия, но не знам как се пачва.
Моля който има пач ли бот ли да ми опише стъпките, след инсталацията, че вече лексотан ще лапна #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Crazy
Няма смисъл да си я пач-ваш. Тя си работи и след 30 дневния пробен период. Само че 30 минути работи и после трябва да я пускаш наново. За 30 минути мнооого прасета може да им направиш пластични операции. А ако не успееш за 30 минути пускаш отново и пак почваш.

# 109
Е, тогава не знам кде ми е проблема, ами когато изтрия дългия код, копирам новия, слагам го. Трябва ли нещо да му променям, или не?

# 110
  • София
току що прочетох,че номера със смяна на кода на прасета и агнета са го пачнали,може затова да не ти се получава, номера с грифтър-а и маркет стол-а също е пачнат

# 111
Дано да е това, че още ме тресат тия нерви  Joy
Благодаря все пак!

# 112
Момичета, къде мога да видя как изглеждат тези светещи овце и прасета?

# 113
Бота вече е фиксиран и не работи.....за съжаление.

Но бих казала, че ботът си работи, качва ми фермичките до 15 ниво,
но самият трик с Market stall  е фиксиран, както вече пише и в Хитростите.
Ще чакаме нов трик, какво да се прави...

# 114
Да това имах впредвид,но грешно се изразих.

# 115
Знаете ли защо периодично не ми дава да размножавам прасенца и овце? Имам празни места  в кошарката ,имам и любовен елексир, животните ми са под 100 и въпреки това понякога не ми дава да размножавам (като кликна на дадено животно бриид не е активно). Идеи?

# 116
Хора, някой да е чувал за програма, бот или к'вото там се сетите да узряват овошките по-бързо.

Във фалшивата ферма гледам една дръпната (китайка ли к'ва ще е незнам) вече е стигнала 2-та звездичка мастери на новото дърво, което още го няма в маркета ?????????? Shocked Shocked Shocked Shocked
То хубоу върти дръвчетата, има много градинки, ама чак ми е чудно.
И е така с всички нови дървета - още ги няма в маркета, а на някои съм виждала как взима даже и табела, преди да го пуснат  Shocked

# 117
Хора, някой да е чувал за програма, бот или к'вото там се сетите да узряват овошките по-бързо.

Във фалшивата ферма гледам една дръпната (китайка ли к'ва ще е незнам) вече е стигнала 2-та звездичка мастери на новото дърво, което още го няма в маркета ?????????? Shocked Shocked Shocked Shocked
То хубоу върти дръвчетата, има много градинки, ама чак ми е чудно.
И е така с всички нови дървета - още ги няма в маркета, а на някои съм виждала как взима даже и табела, преди да го пуснат  Shocked

те нали знаеш, че дръпнатите са светлинни години пред нас, дори и във фермата се оказва, че е така. Simple Smile

# 118
Аднах всички, които ми писаха, опитах се да пратя светещи агнета и... изненада - независимо какви са родителите се падат бели агнета, даващи най-обикновените бели овце.  Shocked Идеи? Друг с такъв проблем?
Иначе ментах прасета, ама и там ми се струва мътно - все едни и същи изглеждаха, дано са светещи.
Голдън, като ти се получи така - опразни кошарата или кочината. Бъг е и така се оправя.

# 119
Mъни, душко, а поне ти кажи, че тук са ме игнорирали от всякъде - мож ли да се прехвърлят дървете, сгради и т.н. от едната ферма в другата??

Напоследък всеки нещо пита, никой не отговаря  Embarassed
Че не може - не може, ама аз се надявам, че някой ден ще пуснат подобна опция  Mr. Green

и аз се вълнувам от темата за прехвърлянето. още повече че в един съсед(чужденец), в основната ферма има английски овчарник !?
инък и аз не успях с прехвърляне на овен от английска в основна.

Общи условия

Активация на акаунт