Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
търся си приятели за играта-  stela.stoyanova@email.bg                в шатрата каниш приятели,според броя на гостите получаваш съответен подарак.                                                                

# 151
Ще полудея вече  #Cussing out Вчера започнах новата мисия в английската ферма, дори някои съседи се включиха и преди малко я приключих. Дори бях MVP. Обаче не ми я зачете, мръсната гад.  #Cussing out Всичко уж беше както трябва, защо стана така, незнам. Някой има ли идеи ?

# 152
  • София
Изглежда я зачита само на този, който е обрал последните посеви, необходими за приключването. Аз днес обрах само 150 за мисия, която не бях започнала аз, и ми я зачете, а на другите, които са събрали повече, не им я е зачело. Гаден бъг.  #Cussing out

# 153
Имам 32 човека на партито с шатрата, всичко УЖ ми е отключено, а рози не ми позволява да садя - някой с подобен проблем? Или идеи как да си засадя розите?

# 154
На менпък когато натисна да поканя гости и не ми излиза списъка newsm78
По същия начин ми е и с подаръците в началото когато влизам във фермата  и когато натисна send gift back пак не ми излиза списъка с съседите.

# 155
Имам 32 човека на партито с шатрата, всичко УЖ ми е отключено, а рози не ми позволява да садя - някой с подобен проблем? Или идеи как да си засадя розите?
no  33uu
обаче,на мен цял ден ми дава ,че си в основната а не в английската.Знам,щото те посещавам всеки ден  Mr. Green Mr. Green
Иначе мойте рози ги засях,стават за един ден.(може и за по рано с фърчолетче)
Аз искам да питам:Как да стигна 15 ниво за една рецепта,сега съм 11,само с правене........бавно става.Искам по бързо  Whistling

# 156
Незнам защо така ти се получава с розите,при мен ги отваря.Аз играя без ботове и всичко останало.Напредвам си бавно ,но сладко както се вика LaughingОт 2 години на 58 ниво,но пък съм доволна.Само тази мисия сега малко ме притеснява дали ще успея да я мина  с това засаждане.Дано правилно са го изчислили,че ще си стоя ....... Sick

# 157
Аз искам да питам:Как да стигна 15 ниво за една рецепта,сега съм 11,само с правене........бавно става.Искам по бързо  Whistling
много лесно  Grinning купуваш само определения продукт от фалшиви ферми и вдигаш нивото, а за целта както казва мечо пух колкото  повече (ферми) толкова повече  Peace

# 158
Аз искам да питам:Как да стигна 15 ниво за една рецепта,сега съм 11,само с правене........бавно става.Искам по бързо  Whistling
много лесно  Grinning купуваш само определения продукт от фалшиви ферми и вдигаш нивото, а за целта както казва мечо пух колкото  повече (ферми) толкова повече  Peace
Амче нали трябва да се направи продукта. А ако имаш сериозни съседи няма проблем с реализацията на продукта. То хубаво е човек да се самозадоволява, ама е добре други да го задоволяват. Имаш ли много реални играчи за съседи е мнооого по-лесно. Все на някой му свършва горивото и си купува стоки за гориво. Те цените високи, ама у фермата не са мръднали.

# 159
Мен пък ми омръзна от съседи които си купуват ей тъй без да се замислят поне да са полезни. Тези стоки дето бяха с зелената роза вече са ми на 40 ниво а аз ги спрях още на 20-то . Та и сега има да си чакам някой да си купи точно определен продукт.

# 160
  • София
Аз пък купувам само това, на което трябва да му се повишава нивото в този момент, иначе рядко го правя, просто не ми остава време от всичкото отглеждане на дървета. А кой какво ще си купува от мене малко ме грее, досега съм се справяла и без помощ.

# 161
и аз съм така

# 162
Аз пък купувам само това, на което трябва да му се повишава нивото в този момент, иначе рядко го правя, просто не ми остава време от всичкото отглеждане на дървета. А кой какво ще си купува от мене малко ме грее, досега съм се справяла и без помощ.
Искаш ли да ми станеш съседче ???? Flutter Flutter Flutter

# 163
  • София
mamasha_1999@yahoo.com

Имам вече много съседи, но не мисля, че това ще пречи  Simple Smile

# 164
mamasha_1999@yahoo.com

Имам вече много съседи, но не мисля, че това ще пречи  Simple Smile
Пратих поканата Simple Smile
Проблема със "стари" съседи дали го оправиха?Имам такива които не са ми приятели ,но още фигурират в лентата на съседи.А и са много от малко от 300,но не ми дава да приемам нови Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт