Farmville - 42

• 37 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Моля, за агънце хамелеон  Praynigили с различно от черно, синьо, зелено и бяло-ужасни са ми. Дадох си кеша за Гага овца, а поколението никакво, ама е късно..

# 467
Моля, за агънце хамелеон  Praynigили с различно от черно, синьо, зелено и бяло-ужасни са ми. Дадох си кеша за Гага овца, а поколението никакво, ама е късно..

Дай си мейла на лично и ще ти пратя.

# 468

Moже ли и за мен едно?  Embarassed

# 469
  • Sliven
На мен пък ми изчезнаха мисиите Cry Някой знае ли как да си ги върна?Мерси предварително!

# 470
s_dimitrov, благодаря ти предварително, само чакам да си изчистиш съобщенията и пращам мейла newsm10

На мен пък ми изчезнаха мисиите Cry Някой знае ли как да си ги върна?Мерси предварително!

И моите от вчера Cry

# 471

Moже ли и за мен едно?  Embarassed

Дай си мейла.

# 472
Много ме е яд... вчера не успях да се добера до фермата и съм изпуснала мисията на Гага Sad сега какво ще стане.. накрая няма да ми отчете нещо, или съм изпуснала само наградата от вчера??? А каква беше тя Confused:

# 473
  • Русе
Овца на мотор  Simple Smile

# 474
Моля ви за помощ  Praynig Praynig Praynig
Имам ферма на 10-то ниво само с 1 кеш. Искам да я избутам бързичко напред, че и дръвче вече не мога да си изпратя  Embarassed Моля, някой да ми обясни как да го направя  Praynig Praynig Ама ако може като на идиот  Mr. Green "Изтегли това, после цъкни тук ..." Много ще съм ви благодарна   bouquet  bouquet  bouquet

# 475
Днескашната награда е велика - холограма с обложката на албума  Mr. Green

# 476
  • Sliven
s_dimitrov, благодаря ти предварително, само чакам да си изчистиш съобщенията и пращам мейла newsm10

И моите от вчера Cry

Никой ли не знае как се оправят???

# 477
Ако сте минали последната пусната мисия- изчезват.
Мелфин, mariastoeva@gmail.com ми е пощата, намери ме във ФБ (пиши, че си ти) и в чата ще ти обясня как по- бързичко да напреднеш. Искам да те питам и докъде си стигнала във фермата, колко пари имаш, кои медали си взела....

# 478
Аз пак да питам Laughingзащо не мога да си раширя английската ферма Rolling Eyesнали имам много съседи Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 21:05 от diddka

# 479
  • Sliven
Ако сте минали последната пусната мисия- изчезват.
Мелфин, mariastoeva@gmail.com ми е пощата, намери ме във ФБ (пиши, че си ти) и в чата ще ти обясня как по- бързичко да напреднеш. Искам да те питам и докъде си стигнала във фермата, колко пари имаш, кои медали си взела....

ne te namiram.moqt email e night7demon@abv.bg
mariqna ilieva sam se pisala

stignala sam do pred poslednata misiq v kartata

Общи условия

Активация на акаунт