Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Не ме пуска в кутията с подаръците Confused .
Марто, а знае ли се кога да го очакваме това разширение? Между другото- малко ми е 1000 броя  Laughing

# 542
Мимозка, и аз съм така цял ден. Влизах и през официалния сайт, пак не мога.

# 543
Хексилина, пробвай да цъкнеш върху кутията с подаръците и после като ти се покаже менюто, с кутията за подаръците и склада, пак да цъкнеш върху кутията. Мен за сега само така ме пуска. И то не всеки път.

# 544
И така пробвах, не става.

# 545
Не ме пуска в кутията с подаръците Confused .
Марто, а знае ли се кога да го очакваме това разширение? Между другото- малко ми е 1000 броя  Laughing

Не знам, скоро предполагам  Laughing
Все си мисля, че има нещо общо с Craftshop-а  newsm78
Между другото онова дърво, което ми го даде го няма в гифтбокса, а когато беше като награда от палатата и минах нужния брой гости, пак го нямаше  newsm78
Може би защото гифтбокса ми е доста пълен  Laughing

# 546
Марто, ако говориш за роял кристъл трии, при мен хванато от стената си се появява в гифта, въпреки че нещата там са между 600 и 1000. По-вероятно имаш бъг някакъв (щом и като награда от палатата не се е появило). Пиши на съпорта.
П.С. Може ли някой да ни информира предварително кога ще има дабъл мастъри уикенд и от кога до кога ще е? Последния го хванах късн, но пък и в понеделник ми отчиташе двойно  newsm78
Напоследък изобщо не играя и ми се натрупаха милиярди немастерирани дървета.

# 547
Здравейте Simple Smile Можете ли да ми кажете как да си преместя овен от английската ферма в старата ?

# 548
и аз живо се интересувам как да си преместя овена от англ. в основната, с рефреш пробвах , но не се получава newsm78

# 549
  • София
Здравейте Simple Smile Можете ли да ми кажете как да си преместя овен от английската ферма в старата ?

Преди имаше бъг и ставаше номера, но вече не може.

# 550
Здравейте  Hug Дали някой знае какви са следващите мисии  newsm78 (след днешната)

П.П. Оххххххххххххххххх намерих ги  ooooh! ooooh! ooooh!

# 551
Здравейте  Hug Дали някой знае какви са следващите мисии  newsm78 (след днешната)

къде?

# 552

къде?
http://telme-bg.com/index.php/1/12

# 553
Как да си набавя любовни елексирчета.Съседи могат ли да пращат.

# 554

къде?
http://telme-bg.com/index.php/1/12
По-точно тук са сега пуснатите. На онзи линк са всички в базата, а тези са пресни, пресни.

Общи условия

Активация на акаунт