Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
От къде да си взема един коч,че малкия ми изтри овчарника и не мога да си направя агне,че ми трябва за мисията.
ПП.Нямам кеш Sad

# 586
  • София
ами единствения вариант е някой да ти даде мъжко агне Simple Smile

# 587
И в крафтшопа ли последното ниво за мастъри е 100  Laughing

# 588
От къде да си взема един коч,че малкия ми изтри овчарника и не мога да си направя агне,че ми трябва за мисията.
ПП.Нямам кеш Sad

Дай си мейла и ще ти направя  Peace

# 589
Здравейте!Имам следния въпрос :
Имам изпратена покана на приятели,за да ми станат съседи и те са ми изпратили(видях ги),но никъде не ми изписва ,че имам покана за съседство ,иначе си изпращаме подаръци,но не са ми съседи?
Дано ме разбрахте,че както го обясних  ooooh!

# 590
1)Поканите за съседство са при поканите за подаръци, може да не ти излезе в играта, потърси я при поканите за игри, на мен доста подаръци не ми излизат в играта.....дано ме разбра  bouquet
2)А може и бъг да е ....прати ти  Peace
3)Ако си разрешила имейлите от играта,  търси в пощата си.

# 591
Тези се оляха вече с тез дървета и тези кешове

# 592
Тези се оляха вече с тез дървета и тези кешове
Даааа и все по-по-скъпи  стават  #Cussing out.Ама ги купувам,кво да правя,и май не съм само аз  Mr. Green

# 593
Бихте ли ми казали моля как да си направя един фуел с гориво за едната мисия ,че нещо не се сещам:))))))мерси предварително

# 594
На предната страница е отговора на въпроса ти.

Помощ...какво трябва да правя с горивото?

Да отвориш крафтшопа, да намериш тубата с горивото, да купиш необходимите бушели за производството й от съседи и да я заредиш. След 24 часа, когато тубата стане готова ще ти отчете изпълнена задача. По същия начин се процедира и с оградата.

# 595
Бихте ли ми казали моля как да си направя един фуел с гориво за едната мисия ,че нещо не се сещам:))))))мерси предварително
За да се сеща човек за нещо трябва първо да го е запомнил. А това за правенето го пуснаха преди 3 дена. Не е старо. Peace

Как се работи с Craftshop

# 596
  • Варна
Някой има ли проблем с приемането на подаръците? Rolling EyesАз ги обирам и след това ми дава,че имам пак същия брой.

# 597
Имате ли още проблем с приемането на подаръците? Така и не успявам да ги изтрия-приемам, връщам и подаръка пак си стои. Списъкът вече е доста дълъг и ме дразни. Дано оправят скоро този бъг  Praynig

# 598
Имате ли още проблем с приемането на подаръците? Така и не успявам да ги изтрия-приемам, връщам и подаръка пак си стои. Списъкът вече е доста дълъг и ме дразни. Дано оправят скоро този бъг  Praynig
А само този бъг да беше ,с мед да го намажеш.Те още бъга със съседите не са оправили.Помагам на такива,които вече не са ми приятели във фейса ,а ми стоят долу в лентата.......... ooooh!
Да не говорим,че този крафтшоп и той една голяма простотия..........Ужким някои се присъединяват "към моя отбор",а имам снимка само на един човек,смотана работа,както винаги.Кога Зинга са пуснали нещо ново и то да е тръгнало без проблем...

# 599
Моля виииии,
Някой да ми прати коч,че не мога да си направя едната мисия. Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт