Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Стигнах до мисията със конюшната и кокошките, обирам ги но ми отчете само за конете, какво трябва да се прави с кокошките.

2 дни загубих поради същата причина. Накрая извадих кокошките, изтрих стария кокошарник, купих нов, сложих в него само 20 кокошки, не го ъпгрейднах и снощи ми отчете първият обран! Тази вечер дано станат 2:)

И на мен току що не ми го отчете. Ще пробвам твоя начин и дано да стане. Peace

Пак не ми отчети кокошките, сигурно трябва да даде яйце и тогава, как се въртяха кокошсите, някой да обясни ако помни.

# 181
може ли някой да ми обясни какво е това невероятно забавяне в поникването на посевите?

Сложих боровинки в основната ферма, отдавна трябваше да са узрели и презрели, ама то....не би??? Едвам се влчат процентите.

По същия начин английските ми рози седят на 80% от не знам си кога си. ooooh!

# 182
може ли някой да ми обясни какво е това невероятно забавяне в поникването на посевите?

Сложих боровинки в основната ферма, отдавна трябваше да са узрели и презрели, ама то....не би??? Едвам се влчат процентите.

По същия начин английските ми рози седят на 80% от не знам си кога си. ooooh!
Да не си отбелязала пауза, при прехвърлянето от едната ферма в другата?  newsm78 Така ще растат само посевите във фермата, в която последно си била

# 183
Де да се знам кво съм отбелязала?

Това къде се проверява, Мелфи?

# 184
Де да се знам кво съм отбелязала?

Това къде се проверява, Мелфи?
Като тръгваш от едната ферма към другата първо ти излиза едно прозорче. На него има едно квадратче, до което пише нещо от сорта" Pause my home/English farm". НЕ ТРЯБВА да е отбелязано. Просто го цъкни и махни отметката  Peace

# 185
http://telme-bg.com/index.php/1/21/1/greenhouse-01-002
Да питам за последното?: трябва да се оберат 10 пъти кравите или краварниците,овцете или овчарника?Защото сега пробвах с овчарника,не става да се въртят овце  Crazy,слагам готови и ми излиза на 0%.Което означава,че тази мисия ще се влачи 10 дена  Shocked

# 186
  • Бургас
http://telme-bg.com/index.php/1/21/1/greenhouse-01-002
Да питам за последното?: трябва да се оберат 10 пъти кравите или краварниците,овцете или овчарника?Защото сега пробвах с овчарника,не става да се въртят овце  Crazy,слагам готови и ми излиза на 0%.Което означава,че тази мисия ще се влачи 10 дена  Shocked

Трябва да обереш 10 крави или овце, а не сградите им. Peace

# 187
# 188
Не мога и не мога да завърша тази мисия Banghead...пмощ.Сявам това цвете вече три дни и нищо не става tantrum
Какво да правя?

# 189
Ина*, а преди това включила ли си се в мисия/кооперация?

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 10:47 от mimozka23

# 190
Ина*, а преди това включила ли си се в мисия/кооперация?

Не Embarassed как става това?

# 191
Над бутона с кутията с подаръците отиваш на Co-Op и там са мисиите. Или се присъединяваш в някоя започната вече или пускаш нова мисия с тези цветя. И като я приключиш ще минеш мисията. Дано само ти я отчете, че много хора се оплакаха, че не им я зачита.

# 192
Над бутона с кутията с подаръците отиваш на Co-Op и там са мисиите. Или се присъединяваш в някоя започната вече или пускаш нова мисия с тези цветя. И като я приключиш ще минеш мисията. Дано само ти я отчете, че много хора се оплакаха, че не им я зачита.

ок благодаря ти  Hug

# 193
При мен вчера стана така,че накрая  бяхме на 96%  ,свърши мисията и даде  да пускаме на ново.Значи големи нерви Tired.От няколко дена само нерви с тази мисия,хората забравиха че ги е имало аз садя цветя още.Сега след 2 часа ако  не отчете просто спирам,нямам нерви вече .Аз минах всички звездички на това цвете....

# 194
  • Абсурдистан
А трябва ли да я завършиш със златен медал, за да ти я зачете или може и със сребърен или бронзов?

Общи условия

Активация на акаунт