Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • В сърцето на живота!
Когато закъсах преди време за гориво си инсталирах този туулбар http://gamersunite.coolchaser.com/toolbar/login?retry=true и си реших проблема. Взема отметнатите неща от стената. Така не ми се налага да дебна по цял ден за гориво или за друго,което ми трябва.
Като го инсталирах,за около 5-10мин събрах около 80-90 неща,а сега едва едва ... почти нищо не е събрал тулбара,а на стената има какво да се събира .. Rolling Eyes Вярно че се рових из настройките,но ...  Rolling Eyes

Някой би ли ми казал какво значи това? http://prikachi.com/images/860/3297860W.png

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 20:36 от •◊ Ясмина ◊•

# 241
  • София
Можеш да взимаш 125 неща на ден, просто ти е свършил лимитът.

# 242
  • В сърцето на живота!
Имах такова усещане аз. Tired Мерси.
А след колко време мога отново да събирам? След 24 часа?

# 243
как работи тая лента?

# 244
  • София
Имах такова усещане аз. Tired Мерси.
А след колко време мога отново да събирам? След 24 часа?

Сутринта. Не знам кога им започва денят на Зинга, но в друга базирана в Щатите игра денят започва около 7.

# 245
  • Brussels
Лимитът е вече 200. В настройките на туулбара е отбелязано 125, променете го на 200. Wink

# 246
Има и един друг момент, ако даден съсед пуска няколко неща едно след друго, които искаш да вземеш можеш да вземеш определен брой и след това изписва Дрън-дрън- опитай след 1 час  Laughing .

деница*, като го инсталираш след SNAG или STOP има едно зъбчато колело. Цъкваш на него. След това на Toolbar Preferences. Като се зареди слагаш отметка пред  FarmVille, отбелязваш колко неща да ти взима и цъкваш на  select items Там вече слагаш отметка на нещата, които искаш да ти обира. Най- отдолу на страницата има Close , затваряш го и по средата намираш Reset Count Цъкваш го, даваш ОК и пускаш туулбара да събира.  Дано да си ме разбрала, че много не ме бива в обяснението.

# 247
Дайте идея как да си оправя публикациите от Фермата. Без да искам ги скрих и вече един месец не ми дава да го оправя. Пробвах всичко и нищо не става. Мърморанке ти оправили ги нали и ти имаше същия проблем?

# 248
И моите се бяха скрили и то без да съм пипала каквото и да е било.
Пробвах да бутам настройките(да ги изключа и пак да ги вкл.),но нищо не стана.Появиха се от самосебе си.

# 249
мимозка, перфектно обяснео. само да попитам цял ден ли да седи пуснато, да рефрешвам ли понякога?

# 250
Има и един друг момент, ако даден съсед пуска няколко неща едно след друго, които искаш да вземеш можеш да вземеш определен брой и след това изписва Дрън-дрън- опитай след 1 час  Laughing .

деница*, като го инсталираш след SNAG или STOP има едно зъбчато колело. Цъкваш на него. След това на Toolbar Preferences. Като се зареди слагаш отметка пред  FarmVille, отбелязваш колко неща да ти взима и цъкваш на  select items Там вече слагаш отметка на нещата, които искаш да ти обира. Най- отдолу на страницата има Close , затваряш го и по средата намираш Reset Count Цъкваш го, даваш ОК и пускаш туулбара да събира.  Дано да си ме разбрала, че много не ме бива в обяснението.

Благодаря ти  bouquet, имах го инсталиран, ама кой да си сложи отметки за гориво и лосион Embarassed

# 251
мимозка, перфектно обяснео. само да попитам цял ден ли да седи пуснато, да рефрешвам ли понякога?

Моят тулбар е пуснат през целия ден. Сутрин само проверявам къде какви отметки има, защото като пуснат нещо ново автоматично му се слага отметка. От животните ми трябват само по 1, а дърветата сама си ги произвеждам и не ги обирам от стената, та им махам отметките Simple Smile

# 252
  • В сърцето на живота!
А как да си прехвърлим това което е събрал тулбара? Rolling Eyes

# 253
извинявам се за отклонението от темата,но моля,който има Айпъл да ми пише на лични,имам питане относно регистрацията  ooooh!
Аааа и ако някой има от тези агънца на вълните,шарени,да метне едно  Hug

# 254
•◊ Ясмина ◊•, те си отиват направо в кутията с подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт