Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Сега може да ви е смешно, но при мен е сериозно - нямам никакво гориво/голяма криза, ей Wink/, продала съм си всички блага и в момента кретам с купуване на блага от съседи, но не ми е решение..Та моля, ако някой знае лесен начин да се сдобия с горивце да сподели Praynig

# 226
  • София
Предполагам, че произвеждаш колкото можеш, и наторяваш съседите, и купуваш от тях колкото можеш, така че за друго, освен да си вземеш още съседи, не се сещам.

# 227
  • София
Получих отговор от Зинга за проблема с кооператива и за това, че не ми е отчетена мисията.
Извиниха се и обясниха, че работят по отстраняването на този бъг.
Извинението беше подплатено с 30 FC, така че, ако и някой друг е имал същия проблем, по-добре да им пише. Grinning

# 228
  • В сърцето на живота!
http://prikachi.com/images/289/3296289a.png
Това са овцете на един от съседите ми.
Има ли някаква формула за да станат такива,например жълто и оранжево на зелени звезди?
Или е на късмет?

# 229
За овце на звезди и точки трябва единия родител да е на звезди или точки, инак не става  Peace.
дай имейл, ще ти метна агънце, ти ще си го отгледаш...и после с омешването ще станат и различните цветове.
Шарените със сменящите цветове доколкото разбрах ги спряха от Зинга....така и не разбрах защо, май били придобити със шмекерия  Laughing

# 230
  • sofiq
може ли и аз да помоля за едно агънце на точки  Praynig

# 231
Може ли и аз да помоля за едно агънце на точки Praynig

# 232
Може ли и аз да помоля за едно агънце на точки Praynig
Peace

# 233
  • В сърцето на живота!
За овце на звезди и точки трябва единия родител да е на звезди или точки, инак не става  Peace.
дай имейл, ще ти метна агънце, ти ще си го отгледаш...и после с омешването ще станат и различните цветове.
Шарените със сменящите цветове доколкото разбрах ги спряха от Зинга....така и не разбрах защо, май били придобити със шмекерия  Laughing
Май не питам както трябва Mr. Green грешката е моя. Laughing
Аз имам на точки и на звезди,но питах за цветовете.При мен излизат само с два цвята (на пример лилаво на зелени звезди) въпреки че слагам едно на звезди и едно с два цвята (на пример шарено - розово със синьо).Не ме бива в обяснението ... Crazy

Ако имаш с други разцветки различни от звездите и точките,няма да ти откажа Blush slivnica10@abv.bg

# 234
Досега джурках, да не взема да те излъжа нещо (отказаха ме от отглеждането на животинки, след пускането на онова фермерско недоразумение- зеленото прасе  Laughing), но се получават такива с омесване, пратих покана  Peace
П.п.Не мога да избягам от лилавите точки  Thinking, от оранжевите звезди се измъкнах, но точките си стоят лилави и това е.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 17:05 от polly

# 235
Сега може да ви е смешно, но при мен е сериозно - нямам никакво гориво/голяма криза, ей Wink/, продала съм си всички блага и в момента кретам с купуване на блага от съседи, но не ми е решение..Та моля, ако някой знае лесен начин да се сдобия с горивце да сподели Praynig
И аз така си изпатих веднъж... Лесен начин не знам, но вече си взех поуката и редовно (всеки ден или почти всеки ден) купувам всичко възможно от съседите, докато натрупам 100-150 резервоара. Така си имам резерв и не се налага да разчитам в последния момент на някого. Тъкмо да си харча някъде стотинките Rolling Eyes

# 236
Когато закъсах преди време за гориво си инсталирах този туулбар http://gamersunite.coolchaser.com/toolbar/login?retry=true и си реших проблема. Взема отметнатите неща от стената. Така не ми се налага да дебна по цял ден за гориво или за друго,което ми трябва.

# 237
Постоянно ми излиза  съобщение за спиране на скриптове, преди няколко месеца, някой беше написал как да се бутне в настойките на мозилата и да не ти излиза, но не мога да го намеря, ако някой знае как беше да сподели, предварително благодаря.

# 238
Когато закъсах преди време за гориво си инсталирах този туулбар http://gamersunite.coolchaser.com/toolbar/login?retry=true и си реших проблема. Взема отметнатите неща от стената. Така не ми се налага да дебна по цял ден за гориво или за друго,което ми трябва.
какво точно пражи това, пита ми да разреша ли , разреших му , а после?

# 239
за мисията с кокошарника, отчита обирането му само с английската ферма.
В основната, колкото и да го обирате не чакайте да ви го отчете за мисията

Ако е разширен кокошарника и в Английската не го отчита.

За мисията със обирането на кокошарника, според мен не само трябва да го обереш но и преди това някой съсед трябва да го е наторил  Crazy, така предполагм че трябва да е.На мен днес си ми отчете и 1 съсед беше го наторил.А и в самата зазача си пише там отдолу нещо за фриендс.Не разбирам англ  Embarassed ooooh! Joy

А беше ли ти разширен? Според мен няма значение дали е наторен или не, защото на мен винаги ми е наторен и пак не го отчете, а и нищо такова не пише в условието.
Не не ми разширен имам 10тина кокошки
А мисяте пак ли не са ги пуснали докрай  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт