Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Сега ще пробвам така.

# 211
Явно играта тотално се бъгва, заради всички тия новости.
На мен ми отчете пък мисията със сините цветя.
Аз започнах ко-опа - не я довърших аз, не бях аз МВП и пак ми я зачете  Shocked

Някой по-нагоре питаше как се въртяха кокошките - като кравите - слагаш готова кокошка и кокошарника светва че е готов.

И ми писна с тия нови дървета - ден през ден - ново  Close
Пък и тия новите все лейки дават - мамка им  #2gunfire

Да питам аз за въртенето на кокошките и кравите - когато кликна да преместя готова кокошка или крава, тя веднага става на 0 процента и после и да я преместя нищо не става...

# 212
  • В сърцето на живота!
Да питам аз за въртенето на кокошките и кравите - когато кликна да преместя готова кокошка или крава, тя веднага става на 0 процента и после и да я преместя нищо не става...
Като натиснеш на стрелката ти излизат тези 3 неща,цъкаш на ръчичката и с нея местиш.

# 213
Има ли и друг начин да си набавя любовен елексир? Rolling Eyes
Вече имам и овца на звездички и ми е мерак ... Mr. Green

Май спа-то даваше любовни елексири newsm78 или хлебарницата? Абе рекламират го, докато се зарежда играта...

# 214
Има ли и друг начин да си набавя любовен елексир? Rolling Eyes
Вече имам и овца на звездички и ми е мерак ... Mr. Green

Май спа-то даваше любовни елексири newsm78 или хлебарницата? Абе рекламират го, докато се зарежда играта...

В Пъб-а в Английската ферма се прави. Може да си купуваш и от съседи, които го произвеждат. Дава гориво и по един елексир  Simple Smile

# 215
  • В сърцето на живота!
Аз питах за някакъв друг начин  Mr. Green Mr. Green Laughing Но явно няма. Whistling
Мерси все пак.

# 216
От овчарника има опция да си поискаш през 4 часа...дава 5 елексира....ако кликнат съседите...
При помощ, когато ти кликаш на съсед, също дава...доста се събират честно казано, не яко дебнене на стената се иска  Laughing

# 217
От овчарника има опция да си поискаш през 4 часа...дава 5 елексира....ако кликнат съседите...
При помощ, когато ти кликаш на съсед, също дава...доста се събират честно казано, не яко дебнене на стената се иска  Laughing
Въпроса не е по нормалния начин. Така и баба и дядо знаят. Пита се има ли там някакъв шмекерски начин да си намеря любовен елексир- ботове, мотове, чарлита, марлита.

# 218
За мисията със обирането на кокошарника, според мен не само трябва да го обереш но и преди това някой съсед трябва да го е наторил  Crazy, така предполагм че трябва да е.На мен днес си ми отчете и 1 съсед беше го наторил.А и в самата зазача си пише там отдолу нещо за фриендс.Не разбирам англ  Embarassed ooooh! Joy

# 219
  • Кърджали
Е кво беше туй чудо? Тръгнах да сея новите рози в основната ферма - сто пъти м екара да презарреждам.Хубаво, засях друго. Върнах се в английската ферма и там тръгнах да сея розите - пак същото. По едно време минавам покрай палатката - ми тя празна, а бях събрала всичките необходими гости.
И ся трябва да ги събирам наново. ooooh! Поне взех още веднъж от дървото, а ако успея да събера пак гостите дано ми даде и втори кон. Да имам полза от цялата тази какафония.

# 220
  • Абсурдистан
Мимозка, дали ще е удобно да те помоля да ми помогнеш с мисията за пинк астерите?

# 221
  • Бургас
за мисията с кокошарника, отчита обирането му само с английската ферма.
В основната, колкото и да го обирате не чакайте да ви го отчете за мисията

# 222
  • Бургас
за мисията с кокошарника, отчита обирането му само с английската ферма.
В основната, колкото и да го обирате не чакайте да ви го отчете за мисията

Ако е разширен кокошарника и в Английската не го отчита.

За мисията със обирането на кокошарника, според мен не само трябва да го обереш но и преди това някой съсед трябва да го е наторил  Crazy, така предполагм че трябва да е.На мен днес си ми отчете и 1 съсед беше го наторил.А и в самата зазача си пише там отдолу нещо за фриендс.Не разбирам англ  Embarassed ooooh! Joy

А беше ли ти разширен? Според мен няма значение дали е наторен или не, защото на мен винаги ми е наторен и пак не го отчете, а и нищо такова не пише в условието.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 10:26 от Чериса

# 223
Мимозка, дали ще е удобно да те помоля да ми помогнеш с мисията за пинк астерите?

Удобно е Simple Smile . mariastoeva1984@gmail.com е пощата ми, ако не сме съседи, че не знам кой кой е тук и там. А ако сме съседи, пиши ми направо там в чата Simple Smile.

# 224
  • В сърцето на живота!
Въпроса не е по нормалния начин. Така и баба и дядо знаят. Пита се има ли там някакъв шмекерски начин да си намеря любовен елексир- ботове, мотове, чарлита, марлита.
Питах за друг начин (освен тези които сте писали) чрез фермата,а не с ботове и т.н.
Разбрах че няма друг начин.Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт