Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • sofiq
и аз много се зарадвах на кеша след ниво 100,с кеф си похарчих 60-те кеша които ми бяха дали Mr. Green

само дето от час насам фермата едвам зарежда,отваря гифта по 5 минути и не дава да  публикувам на стената,пробвах през различни браузери и нищо не става  #Cussing out

# 271
тай игра колко нива е , на мен приятелите ми на напред са на 90 и някое, вие говорите за 400!!!

# 272
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Доколкото знам, нивата са 1000, моят най-напреднал съсед е на 300 и някое си. Аз пък днес минах на 104-то ниво и то само с чиста игра, без "помощници" снагове и т.н. Така ми е по-интересно.

# 273
Доколкото знам, нивата са 1000, моят най-напреднал съсед е на 300 и някое си. Аз пък днес минах на 104-то ниво и то само с чиста игра, без "помощници" снагове и т.н. Така ми е по-интересно.

Имам съседка на 1319  Joy Joy ниво. Ще има да си поиграем. ХР-то и е над 31 милиона  Joy

# 274
  • sofiq

Имам съседка на 1319  Joy Joy ниво. Ще има да си поиграем. ХР-то и е над 31 милиона  Joy

1319  Shocked,че аз мойте 161 едвам ги добутах с 2 години непрекъсната игра....

# 275
супер и на мен ми даде  Laughing
имам един приятел на 400 ниво, смятай 300 кеш ако са му дали... благородно му завиждам
newsm12 Малииииииии, кви са тия хора бе? Как ги качват тия нива #CrazyМоя съсед с най-високо ниво е тукашната Валя и пак виках бреййййййй, а то кви имало Laughing

п.п. баси.. и 1300 имало #Crazy

# 276
супер и на мен ми даде  Laughing
имам един приятел на 400 ниво, смятай 300 кеш ако са му дали... благородно му завиждам
Tц. Няма да му даде. Само до 250-то ниво дава кеш. Но както се казва- колкото толкова. Аванта са. Кой ти ги дава.

Правилно. Една от фермите ми е на 470, друга на 350 - и двете имам добавани само по 150 кеша. Но и това е добре дошло Praynig Лошото е, че тази промоция идва в момент, когато няма никакъв хак за бързо качване на нива.

# 277
 Blush Много се извинявам за въпроса който със сигурност е обсъждан някъде напред....но как точно става отглеждането на шарени овчици? На мен ми се раждат едни и същи, розови и сини ooooh! Благодаря Ви предварително! Rolling Eyes

# 278
Моля, да ми помогнете да разбера, как така в английската, в инвертори със свободни места за бушели като поискам помощ от съседи и приема изпратените, защо не ми брои като бройка и съответно си оставам със същата наличност newsm78??

за овцете - не мога да помогна, моите също се разждат само 2 цвята Sad

# 279
  • Кърджали
Явно ще трябва да се купува някакъв овен, по - интересен, че иначе .... ИЗлизат ми съвсем обикновени, имам една офцъ на точки, ама с който и овен да я залюбя, все прсти овчици излизат. Искам шаренийки.... Сега започва събиране на парички, доста трябват обаче....
Вчера иначе от зор влезнах в пощата към  една стара ферма - и от там случайно видях, че поради дългото ми отсъствие от фермата ми е дало 20 кеш. Веднга ги оползотворих - хамелеоновата овца.Ама и от нея ми излизат съвсем обикновено потомство.

# 280
Здравейте.
Александра и със овенът е същото нещо. Аз си го взех. Излизат обикновенни оранжеви овце. Да не говорим че на снимката е показан бял с точки, а в действителност е оранжев.  Явно нещо не е наред, но не знам какво.
Браво за кеша над 100- то ниво. Аз съм на 93 и не съм разбрала, но съседи са над 100 и казаха.

# 281
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз пък вчера изкарах една овца на звездички от комбинация овен+овца без такива екстри. И двете добичета бяха двуцветни от различни комбинации и изведнъж родиха тази красавица. Може би след няколко кръстоски се проявява генът?  newsm78

# 282
Какъв е този кеш над 100 ниво ,аз съм 104 и не съм получила нищо.

# 283
Aлекc ако искаш ще те приема за съсед редовно слагам всякакви   на точки, линии ..не си хаби доларчетата да купуваш,ако искаш :peace
 аз казвам пък не слагам имейла Simple Smile

silvia788@abv.bg

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 19:53 от sisa788

# 284
Явно ще трябва да се купува някакъв овен, по - интересен, че иначе .... ИЗлизат ми съвсем обикновени, имам една офцъ на точки, ама с който и овен да я залюбя, все прсти овчици излизат. Искам шаренийки....

И аз искам Cry

Общи условия

Активация на акаунт