Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Кърджали
Aлекc ако искаш ще те приема за съсед редовно слагам всякакви   на точки, линии ..не си хаби доларчетата да купуваш,ако искаш :peace
 аз казвам пък не слагам имейла Simple Smile

silvia788@abv.bg

Пратих ти покана за приятелство. Ще съм ти благодарна много. Че парички ще има д асъбирам с години Simple Smile)

# 286
  • Варна
Aлекc ако искаш ще те приема за съсед редовно слагам всякакви   на точки, линии ..не си хаби доларчетата да купуваш,ако искаш :peace
 аз казвам пък не слагам имейла Simple Smile

silvia788@abv.bg
И аз те добавих. Peace

# 287
  • Brussels
Има бъг със шарените овце, затова дават едноцветни агънца  Sad. Даже връщат кеш на хората, купили овни.

# 288
Сега пък ъпгрейдвали колекциите и за старите бях компенсирана незнам си колко коинс и незнам си колко ХР-та, дето незнам как ги сметнаха, ама си се кефих да си ги пускам аз /освен това почти до 10 от всяка ми бяха пълни/ и не ме компенсираха с х 5 туби гориво #Cussing out

Моля, някой който е по-на ти с английския и има друга информация да казва Hug

# 289
Малийй, още по-бясна съм за тея колекции #Cussing outКато отворих помощната ферма дето сигурно имах 5 готови колекции, ме компенсираха със същите коинс и същите ХР smile3511 smile3511Гадове мръсни...
Казвайте къде да им пиша възмущението си, ей сега ще им спретна едно с транслейта Mr. Green

# 290
http://www.telme-bg.com/wordpress/2011/05/06/Нова-система-за-колекциите-в-играта/
Ето малко по подробно инфо

# 291
http://www.telme-bg.com/wordpress/2011/05/06/Нова-система-за-колекциите-в-играта/
Ето малко по подробно инфо
E, няма що  #Cussing out #Cussing out Да си бях заключила колекцийките поне  Crossing Arms Добри са им наградките, ама да не го закъсаме откъм гориво  Thinking Почвам да изчислявам до къде ще ми стигнат 10-те тона, които имам  Mr. Green

# 292
 #Cussing out Защо, по дяволите, след като старите колекции не важат вече, все още елементи от тях се падат от яйцата? Сега отворих 5 яйца, в две от тях имаше пера за старите колекции  ooooh!

# 293
Мисля, че като цъкнеш на съответното перо, тоще се трансформира в елемент от новите колекции. поне при мен в помощна ферма се падна пеперуда, публикувах, при хващането й се оказа колибри (все летящо  Mr. Green).
Нещо започва да мо товари тази игричка, подозирам, че ще я отсвиря  Confused

# 294
  • У дома
Добро утро,
кажете ми моля , как да изчистя събраните елементи?Вижте какво ми изписва:
We stopped looking for FarmVille since it reached your limit settings.
 newsm78

# 295
Добро утро,
кажете ми моля , как да изчистя събраните елементи?Вижте какво ми изписва:
We stopped looking for FarmVille since it reached your limit settings.
 newsm78
От мовите колекции ли, от старите или нещо друго? Защото на колекциите си има бутон "sell"  newsm78

# 296
Тези новите колекции само при обиране на реколтата ли се падат?И трябва ли да се сеят определени култури за да се паднат? Thinking

# 297
  • sofiq
Тези новите колекции само при обиране на реколтата ли се падат?И трябва ли да се сеят определени култури за да се паднат? Thinking
едната се събира  от обиране на краварника,за сега съм на 2-ро ниво в нея,за другите идея си нямам как става номера newsm78

Има бъг със шарените овце, затова дават едноцветни агънца  Sad. Даже връщат кеш на хората, купили овни.

аз си купих шарено прасе за 30 кеш и не даде нито едно шарено после,как ли не го кръстосвах,къде да пиша за да ми върнат кеша?

# 298

аз си купих шарено прасе за 30 кеш и не даде нито едно шарено после,как ли не го кръстосвах,къде да пиша за да ми върнат кеша?
support@zynga.com ето тук им пиши Simple Smile.
Аз имам 2 въпроса- има ли начин да си взема от някъде 3 цветя, за кошницата, че не ми стигат за патенцето, а кеш не ми се дава? И защо вече агнетата не могат да се слагат в основната ферма? Бъг ли е или вече ще е така?

# 299
  • sofiq
Цитат
support@zynga.com ето тук им пиши .

писах,но веднага ми отговориха че няма да получа личен отговор,да посетя друг адрес с разни форуми,където всичко е на английски и не мога да се оправя Sad

Общи условия

Активация на акаунт