Farmville - 42

• 37 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
сега като кликнах върху съсед който е бил при кокошките ,ми изкара прозорче за ''send gift''- новост?
-забелязъх и друг проблем ,когато искам да погледна една сграда ''look in cide''-не мога да вляза в нея.било кокошарник,бараката,краварник,конюшна,за малките кончета !

# 316
  • Варна
А спрея който даде тая сутрин освен посевите "узрява" ли и дърветата ?
Някой ползвал ли го е вече ?

# 317

Дърветата не,само посевите узряват.Току що го използвах.

# 318

аз за целта засадих двудневни посеви и тъкмо реших да го използвам и ... не мога от сутринта да си отворя гифтбокса  #2gunfire докога ще е това ... не знам през всички браузъри опитах не става и не става  #Cussing out

а тази мелница да знаете нещо прави ли или само декорация, сутринта само успях да разгледам гифтбокса и край, дотук  smile3514

едит - а в англ.ферма се отваря гифтбокса  Peace

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 14:48 от didkatd

# 319
Тази сутрин с влизането във фермата ми излезе съобщение, че ми подаряват Овен-хамелеон  #Crazy Или нещо от сорта, че понеже съм си закупила Овца-хамелеон, трябвало да имам и такъв овен  newsm78 Чудна работа, как така им се откъсна от сърцето Simple Smile Още не съм го брийдвала, дано само не дава смотано поколение като овцата.

# 320
Тази сутрин с влизането във фермата ми излезе съобщение, че ми подаряват Овен-хамелеон  #Crazy Или нещо от сорта, че понеже съм си закупила Овца-хамелеон, трябвало да имам и такъв овен  newsm78 Чудна работа, как така им се откъсна от сърцето Simple Smile Още не съм го брийдвала, дано само не дава смотано поколение като овцата.

и на една от моите ферми излезе това, но нямаше в гифтбокса сутринта овен, а пък аз там нямам овца... където имам не ми дават

# 321
 smile3512 цял ден и при мен проблеми с гифтбокса, а и всичко останало действа така бавно..

# 322
Отново може да се приемат подаръците по два пъти  newsm44.
Не съм имала проблеми с Gift box-a, но има промени с него, от днес. Затова може да се е бъгнал, докато стартират новостите.

# 323
Отново може да се приемат подаръците по два пъти  newsm44.
Не съм имала проблеми с Gift box-a, но има промени с него, от днес. Затова може да се е бъгнал, докато стартират новостите.

какви са промените, в англ. където го отварям няма нищо ново...  newsm78

# 324
Не знам какво има, само знам че има някакъв пробив в играта. Такава активност на моя сайт означава само едно- Чарли-то е в действие.

# 325
Не знам какво има, само знам че има някакъв пробив в играта. Такава активност на моя сайт означава само едно- Чарли-то е в действие.
Дали е възможно едно линкче към това Чарли, та и аз да се пробвам да сътворя нещо в някоя от фермите  newsm78 (дано е лесно, че нищо не отбирам от ботове  Crazy )

# 326
Дали е възможно едно линкче към това Чарли, та и аз да се пробвам да сътворя нещо в някоя от фермите  newsm78 (дано е лесно, че нищо не отбирам от ботове  Crazy )
Аааа Чарли-то не е бот. Това си е програмка, с която може да бръкнеш в играта. Обаче трябва да знаеш какво и къде да бъркаш. А аз само предполагам че има пробив. Но ако тръгна по пътечката от трохите ще стигна до източника и ще видя какъв е пробива. Проблема е, че не ми се занимава сега. beer

# 327
Разбрах го пробива. Манипулира се линка за помощ за новите колекции. Ще го обясня как да го направите ако имате две помощни ферма. Изпращате искане за двете ферми от новите колекции като отидете в колекциите и кликнете на зеления + на някой елемент. Отивате в едната ферма и кликвате на искането от основната ферма. Горе в урл адреса копирате адреса. Поставяте го в някой текстов редактор. Той трябва да е от следния вид

http://apps.facebook.com/onthefarm/sendcollectible.php?ref=colle … r&receiverId=*************&ts=1305045195 , като **** са ид номера в фасето. Няма значение това. То не се променя.

Значи след "gift=еди си нещо" слагате името на елемента, който искате. Отивате на сайта http://telme-bg.com/index.php/1/1/1 и намирате името на елемента. Аз примерно си избрах Hackney Horse, чието име в бд е horse_hackney.

Променям адреса, който имах от едната ферма на

http://apps.facebook.com/onthefarm/sendcollectible.php?ref=colle … ections&gift=horse_hackney&receiverId=*************&ts=1305045195 и после отивам в другата помощна ферма. Поставям новия адрес в урл бара и вече в основната ферма имам 3 кончета.

П.П. Ако имате начин да научите този адрес за помощ може да го манипулирате преди да сте 'жертвали' едната ферма.

П.П. Не съм пробвал, но ако изпратите повече от две покани от основната ферма може да манипулирате линка и да го дадете на вашите съседи да кликнат на него. Поне преди ставаше този номер.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 20:07 от rostan

# 328
и на мен ми дава подаръците по два пъти...не,че се оплаквам Mr. Green

# 329
ей хора кажете нещо за мелницата бе ... не че мога да я сложа някъде за сега да си стои там ... наказана  Joy

Общи условия

Активация на акаунт