Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Лелеее, най-накрая си приех подаръците  Mr. Green   Пишеше ми, че са 100, но бяха доста над тази цифра и един час си играх да ги приемам. Омръзва ми от бъгове  #Cussing out

tasi, ще ти метна един коч, но незнам дали сме съседи. Имейлът ми е vesanka_1984@abv.bg. Прати ми покана и ще се разберем.

# 601
Здравейте!
Интересува ме като имам пръстен за неувяхване на посевите в основната ферма, в английската увяхват ли?

# 602
от къде да си купя пръстен за неувяхване на посевите? колко струва?

# 603
Здравейте!
Интересува ме като имам пръстен за неувяхване на посевите в основната ферма, в английската увяхват ли?
Увяхват.
Пръстена преди струваше 250 кеша, сега май го няма.

# 604
Мерси!

# 605
  • София
Здравейте!

там не важи,аз имам и в двете и английската и основната,но в английската пак ми изсъхват,преди като чукнех на пръстена и рефрешнех фермата се съживяваха,но вече нестава

# 606
Изчезнаха ми публикациите от фермата?!?
Някой да има подобен проблем..
Снощи нямах проблем. От днес сутринта виждам публикации от други игри, но от фермата - не. Само моите публикации от фермата виждам  newsm78

Нищо не съм бутала из настройките...

А от няколко дена една приятелка каза че не ми вижда стената. Влиза ми в профила, а се показва само инфо за мен - стената ми я няма.......
Как мога да оправя това??????

# 607
Уж цъкнах да взема Doghouse от съсед, ама го няма в бокса
Иначе - и при мен няма никакви публикации

# 608
izvinqwam se za latinicata pi6a s online klav. 4e moita se razvali 
prieh prilojenie za 610kesha ,razpratih pokani ,ama keshovete gi nqma...nqkakv spam li e tova
pp. i pri men ne mi izlizat publikaciite ot fermata

# 609
Какво се прави в новата колекция.

# 610
izvinqwam se za latinicata pi6a s online klav. 4e moita se razvali  
prieh prilojenie za 610kesha ,razpratih pokani ,ama keshovete gi nqma...nqkakv spam li e tova

Ми....зависи. Може и спам да се нарече, но може и вирус да се нарече. Ще разбереш скоро. Но със сигурност е от поредицата "Вие бяхте прецакани......... понеже сте много наивни муфтаджии".  Peace

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 14:04 от rostan

# 611
Лелеее, най-накрая си приех подаръците  Mr. Green   Пишеше ми, че са 100, но бяха доста над тази цифра и един час си играх да ги приемам. Омръзва ми от бъгове  #Cussing out
Ако имаш Тоолбара ГЮ, даваш акцепт ал и си четеш форума докато той си цъка  Laughing

# 612
Здравейте!

там не важи,аз имам и в двете и английската и основната,но в английската пак ми изсъхват,преди като чукнех на пръстена и рефрешнех фермата се съживяваха,но вече нестава

все още си става в английската с активиране на пръстена и рефреш

# 613
  • Там някъде нейде !!!
Момичета има няква мисия в която трябва да се направи нещо с една туба гориво. Някой ще ми каже ли какво точно трябва да се направи за да си приключа мисията?

# 614
Помощ...какво трябва да правя с горивото?

Да отвориш крафтшопа, да намериш тубата с горивото, да купиш необходимите бушели за производството й от съседи и да я заредиш. След 24 часа, когато тубата стане готова ще ти отчете изпълнена задача. По същия начин се процедира и с оградата.

Една - две странички назад  Wink

Общи условия

Активация на акаунт