Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Нали къщичката за кучета, от вчерашната мисия, беше синьо и бяло Confused: Днес в едната ми ферма се е преобразила на червена с черно  Shocked

# 616
  • Там някъде нейде !!!
Помощ...какво трябва да правя с горивото?

Да отвориш крафтшопа, да намериш тубата с горивото, да купиш необходимите бушели за производството й от съседи и да я заредиш. След 24 часа, когато тубата стане готова ще ти отчете изпълнена задача. По същия начин се процедира и с оградата.

Една - две странички назад  Wink
На кое му викате КРАФТЩОП ?
Видях го Simple Smile

# 617
Здравейте, от вчера нямам никакви истории т.е публикации от играта във фейса,  #Cussing outда не са променяни настройките?  Някой има ли такъв проблем и ако може да ми кажете как да го оправя  bouquet

# 618
Не помня какво съм направила Cry но не мога да си направя оградата.Стои ми бледо полето и не ми позволява да го натискам #Cussing outнякой има ли идея каква може да е причината newsm78

# 619
Не помня какво съм направила Cry но не мога да си направя оградата.Стои ми бледо полето и не ми позволява да го натискам #Cussing outнякой има ли идея каква може да е причината newsm78

нещо друго е натиснато да се прави сега.

# 620

Възможно ли е?Стои така от 3-4 дни newsm78

# 621
  • Варна

Възможно ли е?Стои така от 3-4 дни newsm78
Ако ти се дава 1 кеш,може да приключиш тая дето в момента върви и да почнеш тая с оградата. Peace

# 622
  • София
Когато нещо свърши да се прави, трябва да натиснеш бутон за приключване на работата, и чак след това да започваш да правиш друго нещо.

# 623
Благодаря ви, оправих се Grinning

# 624
  • sofiq
от няколко дни забелязах че е увеличен лимита за събрани от стената неща  Mr. Green,някой знае ли колко е той сега и има ли изобщо лимит newsm78

# 625
  • София
в крафтшопа само по едно нещо ли може за се прави в рамките на 24 часа, мога ли да увелича бройката на повече

# 626
в крафтшопа само по едно нещо ли може за се прави в рамките на 24 часа, мога ли да увелича бройката на повече
Само по едно може, но ако имаш и в Английската можеш и в двете по едно.

# 627
  • Абсурдистан
Мъката с тази игра става все по-голяма.
Каквото и да трябва да направя ми забива постоянно.
Трябваше да полея 6 семенца - рефрешвах над 20 пъти.

# 628
трябват ми 3 съседи Simple Smile

mersi вече си намерих    bouquet

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 22:07 от деница*

# 629
Здравейте,момичета!
Появи се една мисия на ,която пише това:
Achieve level 1 mastery of Bluebell
Crop mastery it critical to producing the finest goods.It demonstrates expertise.
Може ли някой да ми каже какво трябва да правя.
Извинявам се ,но нещо не мога да кача картинката!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт