Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Каква е тази нова мисия newsm78 при мен липсва Confused

# 646
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Каква е тази нова мисия newsm78 при мен липсва Confused
Да ти пратят 6 шапки, да насадиш и обереш 100 ягоди и да си купиш флаг Фармвил. В моята ферма я има от сутринта, в мъжовата и помощната - още не. Явно поетапно пускат мисията.  Wink

# 647
Аз пък дори нямам мисия, дето трябваше да се събират някакви тефтери.. а това беше отдавна  Tired

# 648
Здравейте,момичета!Искам да питам днес видях,че липсват долари от моята ферма,а сега виждам,че и от фермата на дъщеря ми също липсват.Някой сблъсквал ли се е с този проблем и какво да правя?
Благодаря!

# 649
# 650
Привет! Аз също не мога да засея фермата от вчера. Моля, ако някой е намерил решение на проблема, нека го сподели. Опитах с какво ли не...

# 651
Здравейте имам 290 дръвчета в гифт бокса, събирани с времето  Confused, някой знае ли от къде мога да си набавя малко лейки?   smile3520

# 652
  • София
От стените на съседите и от Special Delivery.

# 653
  • Пловдив
Привет! Аз също не мога да засея фермата от вчера. Моля, ако някой е намерил решение на проблема, нека го сподели. Опитах с какво ли не...
И аз от два дена не мога да засея.И при мен не се отваря маркета. newsm78 #Cussing out

# 654
вчера на мисията с ягодите трябваше да са ягоди а днес сутринта сменено на къп кейк, а незнам защо си мисля , че вчера сутринта бяха сладоледи - нооооо може да съм се заблудила за сладоледите, но за ягодите не съм !!!!

# 655
вчера на мисията с ягодите трябваше да са ягоди а днес сутринта сменено на къп кейк, а незнам защо си мисля , че вчера сутринта бяха сладоледи - нооооо може да съм се заблудила за сладоледите, но за ягодите не съм !!!!
Ужасно си права. Вчера бяха други мисиите. Бяха ги спряли по едно време и днес ги смениха. Който си беше изпълнил мисията не го засягат промените. Но който не..... да я е изпълнил.

# 656
А аз вчера си засях ягодите и си засях и нещата за следващите две мисии. Като си минех мисията с ягодите, после се сееха къпкейкс и за третата- Peppermint. Само че тази сутрин като обрах ягодите излезе, че вече не ми трябват къпкейксовете, а 100 електрик рози  #Cussing out

# 657
Помощ Rolling Eyes не мога да правя агънца,изписва ми това:

# 658
Ина, трябва да продадеш някоя и друга овца и пак ще можеш. Ако пак не става извади всички овце от овчарника и пак ги сложи. Преди време пак имаше такъв проблем и това ми помогна Simple Smile

# 659
Ина, трябва да продадеш някоя и друга овца и пак ще можеш. Ако пак не става извади всички овце от овчарника и пак ги сложи. Преди време пак имаше такъв проблем и това ми помогна Simple Smile

Благодаря Peace ще пробвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт