Тема Незабравима 192

• 33 110
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Друго което разбрах .. Питаха Серхан дали знае корените на Йозлем и той отговори нещо от сорта : Има ли някои които да не знае  hahaha..Двете неща , които всички тук на снимките знаем за Йозлем са 1.От Ризели е  2.Фанатичен фен на Фенербахче и следва ръкопляскане   Mr. Green После го питаха  на какво най-много се смее Йозлем и той каза:Ами по принцип няма основна причина , може да се смее на всяко нещо  Mr. Green Mr. Green

# 211
Също така казаха , че ще има продължение на това интервю в някои от следващите епизоди  newsm68

# 212
Розовке,благодаря ти за разясненията относно репортажа  newsm51
 такава е нашата Йозлем...смехурка  Laughing

# 213
  • София
Благодаря smile3525 за преводите, линка на интервюто ,за фрагмана .Страхотни сте. newsm10 smile3501 smile3521 newsm51
Ама .....Серхо по така го дава вече...смее се и определено smile3521 се забавлява в компанията на колежката.Дани отново вълнуващи стихове. smile3525
Кесара .....чуден клип си спретнала.Браво smile3525
Сега остава .....със снимчици  smile3521да ни зарадват и съвсем да сме готови за срдата. newsm10 newsm44 newsm09
Определено ще има отново емоции.....всякакви  newsm47 newsm12 smile3518 smile3508 smile3534 smile3506 smile3516 newsm44

# 214
www.facebook.com/group.php?gid=102464064879
Какво става с тази група , излиза ми началото .. Само при мен ли е така? #Crazy Да не са я затворили?  ooooh!

# 215
  • София
Розовке,благодаря ти за разясненията относно репортажа  newsm51
 такава е нашата Йозлем...смехурка  Laughing
+1  bouquet
Заредено е това момиче ....с толкова положителна енергия.Страхотна е .Умее да се забавлява на мах. smile3521 newsm44 smile3525

# 216
www.facebook.com/group.php?gid=102464064879
Какво става с тази група , излиза ми началото .. Само при мен ли е така? #Crazy Да не са я затворили?  ooooh!
И при мен я няма...явно е затворена   smile3555

# 217
Кесара , страхотен клип! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Истинско удоволствие е да гледам щастливите моменти на Харун и Еда. Peace

+1

# 218
Розовке,благодаря за превода на интервюто Hug
Сърдечни благодарности на неуморните ни преводачки Рекси,г-жа Броненосец,Милена и тендем Ива-Леман Hug

# 219
Габи, благодаря ти за превода newsm51 newsm51 newsm51

Божкеее, тоя Серхан направо си го е рекнал hahaha, а аз мислех, че каза за тоалетите и , а той е имал в предвид-тоалетна hahaha hahaha hahaha хм, тя Йозлемчето с право го нападна Laughing Laughing Laughing
Скица! Joy Доста беше разчупен на това интервю Laughing Laughing Laughing

# 220
  • София
newsm10 smile3501 smile3525 newsm68 newsm44Ех......колко са щастливи тримката заедно......И както г-жа Броненосец каза....хубаво е ,че кончето е живо Laughing Grinning Laughing

Нов фрагман.....

Кой е жив и кой .....умрял
Наш Харун е пак не спал
Кожата ....Бату е отървал
Ще го гледаме....освирепял

Гледай ти...Харун с Тарък
Що на гробищата пък стоят
Клопка някой им е погодил
Пак е онзи.....крокодил

Важно е ...че кончето е живо
Язди го усмихната Ямур
С име даже ....го нарича
Бързоходко ...ще му вика

Облаци....обаче черни
Вятърът....ще довлече
След разходката ....красива
Буря....черна пак ще има

# 221
  • София
Досега в интервюто :
Й- бър-бър-бър!/не разбирам нищо hahaha/
С- мрън-мрън-мрън!/пак нищо, Рекси и сие, Помоооооощ!/
Но Серхан си скри ръцете в джобовете, за да не си върти халката на ръката.
Йозлем има нужда да го докосва, уж на майтап, значи , търси негово одобрение и внимание. И се смеят, смеят.../ дано да е на сценария/. Серхан си изпроси ръкопляскане от Йозлем! newsm47
Чакам превод, дано не съм изопачила нещо!

Вени, много ми хареса превода ти в ефир.  Joy hahaha rotfImbo rotfImao rotfImao
Вени  smile3501 smile3521 newsm10мила ,страхотен превод си ни спретнала.
Уловила си .....емоцията......най-важното. newsm68 newsm44 newsm68

# 222
  • София

Божкеее, тоя Серхан направо си го е рекнал hahaha, а аз мислех, че каза за тоалетите и , а той е имал в предвид-тоалетна hahaha hahaha hahaha хм, тя Йозлемчето с право го нападна Laughing Laughing Laughing

Ами то след цигарка 1-2 и кафе......точно в тоалетната се тича hahaha Joy hahaha
Естествени нужди.... hahaha Joy hahaha

# 223
  • Варна

Присъединявам се към благодарностите за превода! bowuu
Може да намеква той, че тя се крие там да пуши на спокойствие! newsm78 Аз също го правя тоя номер, щото тоалетната е единственото място дето мога да пушна без да ме притеснява никой, в пълна нелегалност и усамотение! smile3503
Честито Възкресение Христово на новопристигналите! Hug lovekiss
Аз лично съм очарована и от двамата! newsm18 newsm18 newsm47
Боб, поздравления за стихчетата!  bouquet

# 224
  • София

Какви ли ужасии очакват нашите любимци след тази физиономия на Бату, изкривена от злоба и ярост?
Мъча се да си спомня  newsm78,но не мога, каква беше фамилията на семейството на Бату и Едже. Някой, ако може ли да ми помогне?

И защо е облечен .....така newsm78Сигурно е издирвал дълго....дълго и той сестра си.
Интересни са предложенията ви за развитие на нещата. newsm78 #Crazy
Дано оставащите серии да ни харесат......а не да ги гледаме само по задължение.
Свикнахме вече с .......настроенията на сценаристите ,ще гледаме каквито и хватки да са ни подготвили hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт