Тема Незабравима 192

• 33 077
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242
  • Монтана
дано сега успея, моля за извинение, но се надявам, че все някога ще се науча, само ме изтърпете
http://www.360.bg/info/2010/04/03/kartichka-za-velikden/
Мила,не се кахъри!Картичката ти се е получила!
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ ДАМИ!
Светлина в душите,чистота на помислите и успех в делата ни!И ако някъде по пътя на забързания и напрегнат делник сме загубили вярата в доброто и в хората около нас,благодарение на Божията помощ и Възкресението Христово отново намерим пътя към тях!От сърце го желая на всеки,както и много здраве и живот на вас и всички,които обичате! Hug Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 243
http://www.facebook.com/pages/Ya%C5%9Fas%C4%B1n-Unutulmaz-Dizisi … 1/108458185851329

Момичета, тъй като официалния сайт е затворен- тук започнаха да качват снимките от 81 епизод, за сега са 2, но щредполагам, че ще има и още Hug Hug Hug

# 244
# 245
# 246
# 247
# 248
Ради,Ива,благодаря за снимките!
Колкото повече ги гледам,толкова повече си мисля,че е страхотно попадение за създателите на сериала да изберат тези тримата-и голям късмет!Невероятно си подхождат,и страхотен контакт се е получил между тях!

# 249
# 250
  • София

Благодаря момичета за снимките.  bouquet
Прелестни са.....красиви и сладки.От лицата им струи точно онова прекрасно .....щастие ,което ни е стопирало на тези страници.... ,вдъхновени от неповторимата им игра и красивата им обич.

# 251
Ивва  bouquet, Ради   bouquet, Иржи  bouquet, благодаря за снимките.Прекрасни моменти предстоят в 81 епизод.

# 252

Не ми се иска да е така, но май Едже наистина е умряла, освен ако не заблуждават и Бату newsm78

# 253
  • София
Какви погледи  Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 254

Общи условия

Активация на акаунт