Тема Незабравима 192

• 32 983
  • 751
  •   2
Отговори
# 435
Строго секретно! Достъпът до тази информация е разрешен само за млади и хубави актриси от Ризе, за предпочитане фенки на Галатасарай.

Броени дни, след като бе съобщено, че холивудският секссимвол Бен Афлек преговаря за участие в новата екранизация на романа на Франсис Скот Фицджералд - "Великият Гетсби", актьорът се отказа от проекта. Романтичният герой, в който чудесно се превъплъти навремето Робърт Редфорд, веднага бе поверен на Леонардо ди Каприо, а официалните  мотиви на Афлек за отказа се  оказаха свързани  с реализацията на собствения му филм "Арго". Това е филмът, за който усилено се говори, че ще бъде сниман в България и с който се свързва посещението на Холивудската звезда в страната ни преди седмици. Лентата, в която се очаква да участва Джордж Клуни, ще бъде режисирана от самият Бен Афлек и е предвидена да излезе през 2013 г.".

# 436
Страхотен стих bganio,браво!:) smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm62 newsm62 newsm62

# 437
Здравейте, Незабравими!
След няколко дневно отсъствие се завръщам по-заредена и в добро настроение от всякога...Виждам, че и при вас е така, благодаря на всички прекрасни хора, които правят това място незаменимо!

Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

# 438
Строго секретно! Достъпът до тази информация е разрешен само за млади и хубави актриси от Ризе, за предпочитане фенки на Галатасарай.

Броени дни, след като бе съобщено, че холивудският секссимвол Бен Афлек преговаря за участие в новата екранизация на романа на Франсис Скот Фицджералд - "Великият Гетсби", актьорът се отказа от проекта. Романтичният герой, в който чудесно се превъплъти навремето Робърт Редфорд, веднага бе поверен на Леонардо ди Каприо, а официалните  мотиви на Афлек за отказа се  оказаха свързани  с реализацията на собствения му филм "Арго". Това е филмът, за който усилено се говори, че ще бъде сниман в България и с който се свързва посещението на Холивудската звезда в страната ни преди седмици. Лентата, в която се очаква да участва Джордж Клуни, ще бъде режисирана от самият Бен Афлек и е предвидена да излезе през 2013 г.".

Ааа така,тази новина ми хареса!Понеже Йозлемката е голяма фенка,може да реши да отскочи през България да го види.А тя дойде ли нищо чудно и Серханчо да я придружи,не заради друго,ами да не изостават с репетициите! hahaha hahaha smile3521 smile3521 smile3521

# 439
Здравейте незабравима и неуморна дружина  Hug Heart Eyes След празнично да ви пожелая лека и ползотворна работна седмица . Heart Eyes Hug
Безкрайни благодарности на всички участници в темата който я правите уникална и незабравима . lovekiss lovekiss lovekissХубав ден  newsm51 newsm51 newsm51

# 440
Боб smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

Мокси,добре дошла! Воистина Воскресе! Hug Hug Hug

# 441
Обява за запознанство

Напета мома ризелийка
търси ерген белокос
В легло ще му носи ракийка
Не иска домашен тормоз
Сутрин мантъ ще му меси
Вечер ще топли юрган
Да бъде човек с интереси
и да се казва Серхан

# 442
Обява за запознанство

Напета мома ризелийка
търси ерген белокос
В легло ще му носи ракийка
Не иска домашен тормоз
Сутрин мантъ ще му меси
Вечер ще топли юрган
Да бъде човек с интереси
и да се казва Серхан

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501

# 443
Добър ден дружина!Снощи ни оставиха на сухо.Дано тази вечер се смилят и ни пуснат двата фрагмента с говор. Praynig
Елия,Вени страхотни снимчици поствате  love001 newsm51 newsm51
Мокси,добре дошла отново!Много красив колаж с великденски мотив smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Бганьо, чудесни "Превъплъщение" и "Обява за запознанство".А относно тайната информация днес и аз я чух в предаването "На кафе с Гала".Де късмет и Йозлем да прескочи до България заради Джордж Клуни,я виж как доволно се усмихва:

Боб, чудесно "Култ ли е..." smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
 Ермелияна ,относно продължението на тема "Незабравима" след приключването на сериала по турската и аз като Миди Меги смятам,че може да продължим като започне излъчването по българската телевизия.Дори ми се струва,че тогава ще е още по интересно да коментираме защото когато знаеш какво следва много неща които не сме забелязали сега / защото не знаем езика или защото не сме знаели на какво да обръщаме внимание/ при излъчването по българската ще забелязваме много неща които са подсказвали бъдещите действия и ще се чудим как не сме ги виждали сега.

# 444
# 445
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Завръщам се при вас след известно отсъствие и се радвам да ви заваря все така талантливи и поддържащи духа във форума. Страхотни сте! Благодаря ви!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Малко на патерица  Embarassed, но не мога да подмина такъв велик празник!  easter easter easter

Честито Възкресение Христово!

Желая ви светлината в очите ви и топлината в сърцата ви да озаряват пътя ви!

# 446
Който иска да заповяда на следобедно кафенце с тортичка

за тези които са на диета по една плодова салата

И нещо за настроение   

# 447
Който иска да заповяда на следобедно кафенце с тортичка

за тези които са на диета по една плодова салата

И нещо за настроение   

С удоволствие се присъединявам  Hug Дано днес да прежалят и ни черпят по едно фрагментче  Mr. Green

# 448
Доритал,благодаря и за кафенцето и за почерпката...никоя диета не може да устои на тези прекрасни тортички  Blush

Мисля,че госпожицата от Ризе може спокойно да заповяда на кастинг за въпросния филм....Серхан не знам как ще реагира...все пак никой не стои добре до нея   33uu Така обаче всички ще сме доволни....Председателя ще разполага с Йозлем под ръка...имам връзки в Бояна,стига филма да се снима там  hahaha и Серхо ще има повод да навестява честичко България  Party

# 449
Какво ли са ни подготвили,че нарочно ще ни пуснат  толкова късно фрагментите Thinking Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт